rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Влітку хочеться засмагати, але вам потрібно зібрати волю в кулак і завершити важливий проект. Ви зможете добре заробити. Настає сприятливий момент для відповідальних кроків та доленосних заходів. Може зірватися важлива ділова зустріч, будьте готові відразу призначити її на інший день.

Велика ймовірність зіткнутися зі стресами. Є багато способів відновити нервову систему – прогулянки, творчість, аромотерапія, медитації. Вибирайте найдоступніший і найприємніший. Варіант, який зараз абсолютно не підходить, – це алкоголь.

Чим щирішими й відкритішими ви будете, тим простіше буде досягти свого. Від вашого внутрішнього стану залежатимуть стосунки у парі.

Контролюйте не тільки свої фінанси, але й апетити близьких. Чи не занадто багато вони хочуть отримати, чи дійсно вам потрібні всі ці дорогі покупки? Чи не краще відкласти кошти на відпустку?

Телець

Щоб проблеми з діловими партнерами не повторилися, зробіть висновки з минулих помилок. Ваша самовпевненість може вам нашкодити. У четвер не проґавте момент для просування кар’єрними сходами. Нечіткі думки про майбутнє зможуть нарешті отримати форму. У неділю займіться особистим життям.

Подбайте про поліпшення роботи шлунково-кишкового тракту. Посидьте на очисній дієті. Якщо маєте сили, влаштуйте кілька розвантажувальних, а то і голодних днів. Сухе голодування зараз не підходить. В їжу корисно додавати висівки. З іншими харчовими домішками будьте обережнішими.

Волелюбність чи боязнь відповідальності? На це питання доведеться відповісти або вам, або вашому партнерові. Зробіть рішучий крок.

Ваші спроби зміцнити матеріальне становище принесуть плоди, але є ризик їх витратити на дурниці. У п’ятницю пам’ятайте, що скупий платить двічі.

Близнюки

Тиждень дуже вдалий у плані кар’єри та кохання. Можуть надійти привабливі ділові пропозиції. Якщо ви уважні, то вам забезпечено успіх. Зараз – час виконання бажань. До кінця тижня прийде відчуття радості та гармонії.

Багато що зараз залежить від того, чи правильно ви харчуєтеся. Якщо ви незадоволені своєю фігурою або відчуваєте занепад сил – перегляньте свій раціон. Почніть рахувати кількість калорій. Пийте не менше, ніж два літри води на день.

Можливі приємні зміни в особистому житті. Чекайте на пропозицію руки і серця або подарунок від обранця.

Фінансове становище – стабільне, можете розраховувати на великі суми. Можливо, з’явиться ще одне джерело доходу, цікаві проекти.

Рак

Може завершитися важливий етап у кар’єрі, і ви отримаєте дуже вигідну пропозицію про підвищення на роботі. Допомоги від інших чекати не варто. Ви і самі вирішите будь-яку проблему. У четвер можливі різкі зміни настрою, будьте м’якшими.

Займаєтесь спортом? Не знижуйте, але і не підвищуйте навантаження. Якщо ж спорт бачите тільки у телевізорі – також не змінюйте нічого. Зачекайте до наступного тижня.

В усьому дотримуйтеся золотої середини. Зберігайте почуття власної гідності, але не бійтеся показати слабкість наодинці з коханою людиною.

Ваша кар’єра йде вгору. Може появитися чудова можливість для хороших заробітків. У понеділок або вівторок вірогідні цікаві ділові пропозиції. Ви покажете себе перед керівництвом із кращого боку.

Лев

Імовірне розчарування у комусь із близьких, але це – не привід для сварки. Краще вчасно зняти рожеві окуляри. Четвер і п’ятниця – майже ідеальні для того, щоб зайнятися реалізацією серйозних планів. Особливо цікаві ідеї вас можуть відвідати у п’ятницю. За цей тиждень ви здатні «перевернути гори».

Запорука вашого здоров’я – спокійна реакція на те, що відбувається. Якщо дозволите емоціям взяти верх – незабаром почуватиметеся не найкраще. Вірогідні головний біль проблеми з серцем, травною системою.

Ви будете просто чарівні. Однак контакти, які ви легко зав’яжете, будуть швидше ділові, ніж романтичні.

На вас може очікувати раптова щедрість від керівництва. Імовірна фінансова допомога від близьких. Марнотратство може призвести до того, що гаманець знову буде порожнім. Наприкінці тижня ймовірні непередбачені витрати на дітей.

Діва

Можливі труднощі, перед якими не варто відступати. І тоді можна розраховувати на успіх. Опирайтеся на перевірені методи, а нестандартні використовуйте тільки як доповнення. Вдалий час для підбиття підсумків і початку відпочинку. У четвер уникайте романтичних зустрічей. У вихідні їдьте за місто.

Вашої уваги заслуговує шкіра голови. Підберіть шампунь, який одночасно живить і зволожує; не буде зайвою консультація трихолога. У найближчі дні утримайтеся від фарбування або хімічної завивки, стригти волосся можна.

На вас можуть очікувати романтичні пригоди. У середу та четвер можливі події, які змінять ваше особисте життя.

У фінансовому плані ваші можливості – не такі великі, як хотілося б, небажано планувати великі покупки. П’ятниця може порадувати перспективною пропозицією.

Терези

Озбройтеся фантазією і творчо реалізуйте свої задуми з приводу літнього відпочинку. Заплануйте поїздку в гори, влаштуйте пікнік на березі озера. Цього тижні ви – лідер. Тиждень – багатий на події. Загляньте в гості до родичів.

Ваш організм зараз може сильно реагувати на зміну навколишнього середовища, харчування, догляду. Ви можете не тільки зле почуватися, але і серйозно захворіти. Саме в ці дні вам буде простіше позбутися поганих звичок і прищепити хороші. Слухайте сигнали свого тіла.

У вас з’явиться вільний час, це сприятливо позначиться на стосунках із коханою людиною. Вам вдасться відновити атмосферу любові та порозуміння.

Ви можете знайти нове джерело прибутків або додаткову роботу. Намагайтеся не перегоріти і не втомитися. Не забувайте про відпочинок.

Скорпіон

Настає час серйозних змін на краще. Застаріле вам більше не знадобиться. Змінюючи своє сприйняття, ви можете змінити і навколишній світ. Успіх супроводжуватиме вас і в кар’єрі, і в коханні. Ваш авторитет зростає. Не тільки співробітники, але й керівництво піде вам назустріч.

Якщо нічого не робити – здоров’я буде погіршуватися. Дотримуйтеся простих правил. Почніть із чого завгодно, але перестаньте чекати біля моря погоди.

На вас чекає гармонія і повне порозуміння. Ви відчуваєте, що потрібні одне одному. Все змінюється на краще.

Фінансові проблеми легко вирішаться у першій половині тижня. Ви отримаєте великий прибуток, вам повернуть старі борги і заплатять аванс за цікаву роботу.

Стрілець

Будь-яку ситуацію оцінюйте максимально реалістично. Адекватно розраховуйте свої сили, не давайте нездійсненних обіцянок. Наприкінці тижня можливі стреси й конфлікти. Відпочиньте, за можливості – активно. Сходіть у похід, поплавайте на човні або покатайтеся на велосипеді. Діти потішать досягненнями.

Можливо, вам нагадають про себе старі захворювання. Майте при собі необхідні ліки. І зверніться до лікаря. За підтримки фахівця, строго дотримуючись його рекомендацій, ви зможете досягти стану ремісії або вилікувати недугу.

Різкі дії можуть зруйнувати ще крихку довіру між вами. Вас можуть посвятити у чиїсь найпотаємніші таємниці.

Прислухайтеся до голосу інтуїції – і зможете подолати будь-які перешкоди. У четвер вірогідні фінансові надходження. У понеділок можливі розбіжності з діловими партнерами, але вони швидко налагодяться.

Козеріг

На початку тижня ви будете доводити свою роботу до досконалості. Чекайте на похвалу від начальства. У другій половині тижня стосунки з близькими можуть зіпсуватися через дрібне непорозуміння. Не здумайте брехати й приховувати щось важливе. У вихідні не забудьте про відпочинок.

Задумайтеся, чи не можна знизити навантаження на бюджет, не втрачаючи при цьому в якості життя і кваліфікації лікарів. Може, ви знайдете не тільки дешевші, але й ефективніші методики.

Передайте ініціативу коханій людині, і вона позбавить вас від багатьох клопотів. П’ятниця – хороша для романтичної зустрічі, суботу краще провести на самоті.

На початку тижня будьте готові до юридичних або податкових клопотів. У середу і четвер надмірна довірливість до колег і ділових партнерів може створити фінансові труднощі. У четвер є небезпека витратити занадто багато.

Водолій

Вирішуйте посильні для вас завдання, не перенапружуйтеся. Є ймовірність, що вимоги до вашої роботи можуть бути завищені, знайдіть компроміс із колегами та керівництвом. У п’ятницю не приймайте поспішних рішень про зміну роботи чи інші кар’єрні зміни. Тиждень – сприятливий для зав’язування корисних знайомств. У вихідні чекайте на гостей.

Оптимізм стане чарівною «таблеткою», яка допоможе подолати будь-яку недугу за найкоротші терміни. Приймати прописані ліки також необхідно.

Хороший період для налагодження особистого життя. Призначте побачення. Проведіть разом вихідні, і у вас залишаться хороші враження.

Ваші творчі ідеї будуть винагороджені, переконливо їх презентуйте. У четвер і суботу будуть вдалими покупки. У вівторок вірогідні фінансові надходження.

Риби

Можливий професійний злет. Вирішаться багато наболілих проблем. Консервативне ставлення до життя допоможе знайти підтримку. Опирайтеся на свою здатність приймати стратегічно правильне рішення, імпровізації будуть приречені на провал. У четвер уникайте стресових ситуацій і нових знайомств. Вихідні проведіть на природі.

Зараз ваш уразливий орган – печінка. Відмовтеся від вживання алкогольних напоїв; якщо необхідно приймати сильнодіючі препарати, попросіть лікаря вибрати аналог, який має мінімум шкідливих побічних ефектів.

Будь-який похід «у гречку» може принести серйозні неприємності. Занадто легко буде відкриватися все те, що ви хотіли би залишити у таємниці.

У середу не захоплюйтеся покупками. Друга половина тижня загрожує проблемами й помилками у справах. У вівторок ви можете знайти надійного бізнес-партнера.

Овен

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers