rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Причиною невдач може стати ваша зайва довірливість. Інформацію варто перевіряти. Ви занадто довго поводилися добре, час дати вихід внутрішньому напруженню, але зробити це треба так, щоб ніхто не постраждав. Не завадить підвищена увага до справ дітей на вихідних.

Якщо останнім часом ви підтримували здоров’я на належному рівні – тиждень мине чудово. Якщо ж ні – доведеться мати справу з негативними наслідками. Втім, біда не така велика, як може здатися на перший погляд. Зробіть важливі кроки на шляху до нового способу життя!

Ви можете бути дуже привабливими для представників протилежної статі, які підсвідомо потраплять під владу ваших чар і здадуться без бою.

Є ймовірність появи нових джерел доходів. Відкриються нові перспективи в бізнесі, що дозволить поліпшити матеріальне становище.

Телець

Одним із важливих питань стане узгодження з роботодавцем максимального обсягу роботи й графіка відпусток. Пора задуматися над відпочинком і забронювати тур. Друга половина тижня може бути наповнена дрібними справами. У п’ятницю менше уваги звертайте на поради «доброзичливців».

У найближчі дні подбайте про здоров’я волосся. Використовуйте зволожуючі шампуні та бальзами, відмовтеся від застосування фена. Або підстрижіться.

Завантаженість на роботі може засмутити кохану людину через недостатню увагу до неї. Намагайтеся написати ніжне повідомлення, якщо не можете приїхати. У вихідні разом надолужте згаяне.

У середу будуть вдалі покупки. У вихідні, швидше за все, доведеться працювати або думати про справи. У вівторок можливі фінансові надходження.

Близнюки

Схоже, настав момент, коли варто змінити щось важливе. Прислухайтеся до голосу інтуїції та вирішіть, в якому напрямку і з ким ви хочете йти у житті далі. Саме зараз виконуються ваші бажання і закладається основа майбутнього.

За їжею читати шкідливо. Справа не тільки в тому, що тоді порушується травний процес. Захопившись цікавою книгою, ви можете забути про все на світі, зокрема – і про те, що скеровуєте в рот нові й нові порції їжі. Так ви гарантовано наберете кілька зайвих кілограмів.

Ніжний період для кохання. У парі панує любов і взаєморозуміння. Ваш обранець із радістю погоджується з вами, дарує подарунки, увагу й турботу.

Чекайте на фінансові надходження, цікаві фінансові пропозиції. Ваші ідеї принесуть успіх і прибуток.

Рак

Ви можете виявити у себе нові можливості. Будьте терплячі, навіть якщо вас провокуватимуть на конфлікт. У ці дні ситуацією, схоже, керуватимуть інші, не варто завзято захищати свої права. На ваші інтереси зважатимуть у п’ятницю. У неділю порадує спілкування з дітьми.

Тільки від вас залежатиме, чи будете ви наприкінці тижня пишатися собою – чи сваритимете себе за помилки. Здоровий спосіб життя і профілактика захворювань – кити, на яких ви можете поплисти дуже далеко. Холестерин і жир, цигарки, недосип можуть пустити на дно.

Рішення, що стосуються особистого життя, повинні прийматися серйозні й важливі, або зовсім не прийматися. У п’ятницю поміркуйте на самоті. Вихідні – сприятливі для подорожі удвох.

Вдалими будуть покупки для дітей. У другій половині тижня будьте уважнішими при роботі з фінансовими документами.

Лев

Початок тижня обіцяє бути важким, проте до вихідних метушня вляжеться. Вдасться повноцінно відпочити у хорошій компанії, бажано за містом. У понеділок на вас може очікувати велика кількість непотрібних контактів. Будьте обачними у висловлюваннях, люди можуть брати ваші слова надто близько до серця.

Лягайте спати раніше. Останнім часом ви втомлюєтеся більше, ніж зазвичай. Відпочивати потрібно більше. Якщо продовжуватимете у тому ж дусі, обов’язково почнуться проблеми. Обмежте вживання кухонної солі.

Ви ще не закохані? Це не на довго. У п’ятницю на вас чекає фатальна зустріч із тим, хто стане долею.

Фінансове становище – досить скромне. Найближчим часом ситуація поліпшиться. Доведеться працювати понаднормово.

Діва

Ви зараз – у центрі уваги. Грамотний підхід до справи і впевненість у своїх силах забезпечать успіх. Із далекими поїздками краще почекати. Вірогідні творчі осяяння, інтуїція підкаже правильне рішення. Ваше красномовство буде органічно поєднуватися з чарівністю.

Тиждень підходить для того, щоб сісти на дієту або влаштувати кілька розвантажувальних днів. Вони дадуть чудові результати. Не намагайтеся нав’язати обраний спосіб життя іншим. Це може стати причиною конфліктів.

Тиждень обіцяє дуже насичене особисте життя. Перед вами може постати неабияка дилема. Перевірене часом кохання чи нова полум’яна пристрасть? Не робіть поспішних кроків.

Витрачайте гроші розумно, не робіть спонтанних покупок, тоді не доведеться латати дірки у бюджеті. Не варто брати кредити.

Терези

Вам залишилося докласти для досягнення цілей дещицю зусиль, результат принесе очікувані плоди. Середа – один із найвдаліших днів. Пора здійснити найсміливіші задуми. У п’ятницю під тиском обставин ваша точка зору може змінитися. Нехай вас не бентежить, що хтось відчуватиме через це незручності. Вихідні – чудовий момент для зустрічі з друзями.

Багато чого залежатиме від вашого настрою. Якщо ви зажурилися – самопочуття буде кепським. Ліки будуть діяти гірше, одужання затягнеться. Якщо ж ваші очі світяться внутрішнім вогнем, ви будуєте плани, мрієте – недуга відступить.

Ініціатива у стосунках тепер у ваших руках. Сприймайте кохану людину такою, яка вона є, і не вимагайте неможливого. Найкращі дні для побачень – середа й субота.

Авантюри можуть підірвати ваш бюджет. Пройдіться магазинами, і обов’язково знайдете те, про що давно мріяли.

Скорпіон

Поступово зростає ваш авторитет у професійній сфері, з’явиться постійне джерело прибутку, добробут значно виросте. Не звалюйте на свої плечі чужі проблеми, особливо якщо люди викликають у вас не найкращі почуття. Коханій людині потрібно допомогти. Це стане шляхом до спільного щастя.

Вам потрібні сонце і повітря. У крайньому випадку обмежтеся свіжим повітрям. Обов’язково виходьте прогулятися за найменшої можливості.

Які б зміни не трапилися, вони будуть на краще. Результат ваших дій не забариться позначитися на особистому житті. Далі тягнути й відкладати не варто.

На початку тижня вирішаться фінансові проблеми. Ви знайдете постійне й солідне джерело доходу. Вам починає щастити.

Стрілець

Настає час рішучих дій. Імовірний чудовий, яскравий тиждень. У вас буде майже все виходити. Ви зумієте добре заробити. Якщо присвятите тиждень відпочинку, то багато ваших ідей можуть втілитися у життя. У суботу не починайте нових справ. У неділю відпочиньте на природі.

Рівніше розподіляйте навантаження між різними групами м’язів. Запишіться на консультацію до тренера і попросіть його розробити збалансований комплекс вправ. Якщо не зробите цього – пізніше тренуватися доведеться примусово.

Не бійтеся показати свої емоції, однак не давайте волю ревнощам і підозрам. Стежте за своїми словами, велика ймовірність образити кохану людину.

Якщо ви не будете лінуватися і серйозно підійдете до справи, то можете розраховувати на надбавку до зарплати. Не поспішайте відразу все витрачати, залиште на відпустку.

Козеріг

Цей тиждень доведеться присвятити роботі. Необхідно буде багато чого зробити, щоб думати про відпочинок. Стежте за тим, що і кому говорите. У четвер не витрачайте даремно свої сили, утримайтеся від суєти й балакучості, знизьте обсяг виконуваної роботи. Ініціатива, виявлена у п’ятницю, буде оцінена достойно.

Ваші сили підточуватиме нервозність і дратівливість. Якщо хочете зберегти здоров’я, дивіться на багато речей по-філософськи, знаходьте у будь-якій ситуації позитив. Більше часу присвячуйте творчості та спорту.

Четвер – час для прояву грайливості й легковажності. У п’ятницю кохана людина може зачепити ваше самолюбство, це непорозуміння швидко вирішиться. У вихідні вам захочеться усамітнитися.

Фінансове становище – стабільне, про збільшення доходів поки краще не замислюватися. Зараз – не час змінювати роботу.

Водолій

Необдумані дії категорично неприпустимі. Навіть у дрібницях. Не дозволяйте емоціям керувати вами. Якщо розум радить припинити стосунки, прислухайтеся. Ідеї, які відвідають вас у середині тижня, хоч і не реалізуються зараз, варті того, щоб скористатися ними пізніше. Вони можуть принести прибуток.

Ваш організм зараз дуже чутливий, бережіть його від впливу несприятливих факторів зовнішнього середовища. Стежте за чистотою води та повітря, якістю продуктів харчування. Якщо є можливість поїхати за місто – скористайтеся нею.

Можливе бурхливе з’ясування стосунків, добре, що цій бурі не судилося довго вирувати. Побувши на самоті кілька днів, ви обоє зрозумієте, що ваші почуття – серйозні, і на вихідних зможете виправити свої помилки.

На початку тижня нічого не змінюйте: ні роботу, ні команду. Зараз – час аналізу, а не рішучих дій. У п’ятницю ймовірні фінансові надходження.

Риби

Ви, мабуть, будете схильні намагатися догодити всім відразу. Чиїмись інтересами доведеться пожертвувати, і добре було б, щоб не вашими. У вихідні доведеться піти на поступки близьким і переглянути деякі свої принципи.

Головне для вас зараз – прислухатися до сигналів організму. У вас буде можливість відстежити несприятливу ситуацію і вирішити питання, поки воно не перетворилося на серйозну проблему. Важливо якомога раніше звернутися до фахівців. Обов’язково дотримуйтесь правил техніки безпеки, слідкуйте за гігієною.

Настає сприятливий час для романтичних зустрічей. Самотність першої половини тижня не повинна засмучувати, цей час використайте для себе, щоб пізніше постати в усій красі.

Фінансові проблеми можуть затьмарити настрій. Будьте економнішими, інакше не вистачить коштів на відпочинок і цікаву подорож.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers