rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Спорт \ УЄФА затвердила нову форму збірної – з картою України з Кримом і Донбасом

В УЄФА заявили, що нова форма збірної України затверджена організацією, і наша команда зможе грати в ній на Євро-2020, повідомляє «Спорт-Експрес».

«Форма національної збірної України (і всіх інших команд) на Євро-2020 затверджена УЄФА відповідно до застосованих правил щодо екіпірування», - заявили в УЄФА.

Нагадаємо, головний атрибут нової форми нашої збірної – зображення карти України. Нова екіпіровка викликала негативну реакцію в Росії, оскільки карта України включає в себе і Кримський півострів.

Title 

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що йому дуже подобається нова форма збірної.

«Всім, хто почав на неї шипіти, бо ріжуть око міжнародно визнані кордони чи офіційне вітання нашої держави, можу сказати одне: ми не дозволимо ображати наші національні символи. Слава Україні! Разом до перемоги!», - наголосив Кулеба у Твіттері.

7 червня збірна України зіграла останній контрольний матч перед від’їздом на Євро-2020. Підопічні Андрія Шевченка у Харкові завдали поразки команді Кіпру - 4:0.

Авторами голів на ОСК «Металіст» стали Андрій Ярмоленко (37-ма хвилина з пенальті, 65), Олександр Зінченко (45+2, з пенальті) та Роман Яремчук (59).

У неділю, 13 червня, Україна проведе перший матч на Євро-2020. Команда Андрія Шевченка в Амстердамі зіграє з Нідерландами.

Заявка на Євро: викликали найсильніших, але можливі зміни

Сумнівні рамки

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers