rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Пріцкер припустив, що, імовір-но, не балотуватиметься вдруге
Title 
 Губернатор Дж. Пріцкер зі своєю дружиною.
Фото з офіційної ФБ-сторінки губернатора

Губернатор Іллінойсу Дж. Пріцкер натякнув минулого тижня, що, можливо, більше не висуватиме свою кандидатуру на посаду очільника штату, навіть якщо Іллінойс вийде з карантину наступного тижня.

Якщо Пріцкер вирішить не балотуватися вдруге, це розчистить шлях для інших імовірних кандидатів від обох партій.

У приватному інтерв’ю минулого четверга він залишив відкритою можливість того, що, можливо, таки захоче відбути лише один термін.

«Ви знаєте, знову ж таки, я не розмовляв про це ґрунтовно зі своєю сім’єю. Мені потрібно провести з ними час, щоб поспілкуватися про це. Тож я зв’яжуся з вами найближчим часом. Я обіцяю», – сказав Пріцкер.

12 березня Дж. Пріцкер вніс $35 млн до своєї передвиборчої скарбниці. Відтак експерти припускають, що, вочевидь, він таки готується до імовірної участі у виборчих перегонах. Пожертву Пріцкер вніс приблизно у першу річницю, коли йому довелося закрити штат у зв’язку з пандемією.

Деякі політичні інсайдери кажуть, що перша леді штату M. K. Pritzker не дуже задоволена стилем життя, який диктує робота її чоловіка.

Через те, що його співробітники неодноразово хворіли на COVID, Пріцкеру не раз доводилося переносити карантин у своєму маєтку на Gold Coast, а його родина іноді була вимушена проводити час в інших будинках поза межами штату.

Відтак Пріцкер чітко заявив, що саме сім’я має вирішити, чи висувати йому свою кандидатуру вдруге.

«Це – довгий процес прийняття рішень. Це – важка робота. Ви знаєте, що це дуже віддаляє вас від вашої родини. Це – частина роботи, яка мені не сподобалась, – бути далеко від моїх дітей і моєї дружини», – зазначив Пріцкер.

Незалежно від того, що Пріцкер говорить публічно, багато політичних оглядачів переконані, що він таки балотуватиметься знову в 2022 році. Його запитали, коли він офіційно оголосить про своє рішення.

«Знову ж таки, я повинен поговорити про це з родиною. Я зв’яжусь із вами, як тільки знатиму відповідь», – наголосив Пріцкер.

Дж. Пріцкер у юному віці втратив обох батьків. Відтак те, що він не має достатньо часу для своїх дітей, може впливати на його рішення. Він – найбагатший губернатор Америки. Його власний капітал становить понад $3 млрд.

 

Чикаго переходить до 5 етапу виходу з карантину

Суперінтендант поліції Чикаго оприлюднив план боротьби із насильством

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers