rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Звітний концерт учнів музичної студії Школи Мистецтв при Катедрі св. Миколая
Title 

6 червня 2021 року в катедральній залі Катедри св. Миколая, що знаходиться в центрі Української Околиці Чикаго, відбувся звітний концерт юних піаністів Олександра Петрущака та Анастасії Керечан. Підтримати юних виконавців прийшли члени родин та друзі. Сашко та Настя вже другий рік навчаються в Школі Мистецтв при Катедрі св. Миколая.

При школі діє багато різноманітних студій, в яких професійні викладачі навчають дітей мистецькому ремеслу. Діти вчаться малювати, ліпити з глини, робити українські гердани, тощо.

Title 

Особливою популярністю серед українських родин, котрі дбають про майбутнє своїх дітей, користується музична студія, де діти навчаються грі на фортепіано, духових інструментах, скрипці, гітарі. Професійні фахівці студії – Андрій Чуйко, Оксана Чуйко, Людмила Краснюк, Ольга Карабінович, Мар’яна Лаганяк віддають дітям частину своєї душі.

Title 

Сашко та Настя другий рік навчаються в класі викладачки Мар’яни Лаганяк. Незважаючи на карантинні обмеження, концерт відбувся. Маленькі піаністи, які ледве діставали ногами до педалі інструменту, виконували солідні твори.

У виконанні Олександра Петрущака прозвучали: «Етюд» Людвіга Шитте, «Менует» В. А. Моцарта та «Прелюдія до мажор» Й. С. Баха. Анастасія Керечан виконала: «Етюд» К. Черні, «Місячну Сонату» Л. Бетховена та «Угорський танець» Й. Брамса в обробці Девіда Дутканіча, а також українську народну пісню «Ой не світи, місяченьку».

Після концерту діти насолоджувалися смачними перекусками, які приготували для них батьки та викладачка.

Title 

 

Асоціація «Самопоміч» – інформаційний центр української громади Чикаго

Прощавай, школо! Канікули – ура!

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers