rss
04/29/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Тиждень дозволить підвищити професійний рівень і розкрити творчий потенціал. У п’ятницю можуть виникнути важливі обставини, які змінять ваші плани. У неділю родичі нагадають про себе, допоможіть їм. У вівторок обіцяють відкритися нові горизонти, тільки менше говоріть і більше робіть.

Ваше самопочуття буде чудовим. Подбайте про те, щоб зберегти цей позитив на якомога більший термін. Найголовніше для вас – повноцінний сон і правильне харчування.

Не дозволяйте нікому втручатися у ваші стосунки з коханою людиною.

Зараз небезпечно вплутуватися у фінансові авантюри, особливо ті, які обіцяють миттєвий результат, виграш або надзвичайний прибуток. Спокійно працюйте, повільно наближаючись до потрібного результату.

Телець

Ви отримуватимете задоволення від ділових зустрічей. Спілкуєтеся ви зараз легко й невимушено. Життєрадісність зробить вас чудовим співрозмовником. У середині тижня подумайте про відпустку. На роботі не показуйте свій бурхливий темперамент, не відхиляйтеся від наміченої стратегії. У неділю не йдіть на конфлікт.

Будьте уважнішими до того, що ви їсте. Уникайте кислих, солоних, маринованих продуктів, які подразнюватимуть вашу травну систему. Можете трохи поекспериментувати зі спеціями. Але знайте міру і використовуйте тільки чисті приправи.

Розчарування на любовному фронті не зіпсує піднесено-оптимістичний настрій. Ділова зустріч у вівторок може перерости у романтичне побачення. Імовірні кілька приємних вечорів у хорошій компанії.

Фінансова сторона справи має особливе значення і вимагає відповідної уваги. Не забувайте віддавати борги. У вихідні на вас очікує вдала покупка.

Близнюки

Чудовий тиждень. Перед вами відкриті всі шляхи. Вирушайте у подорож – на вас чекають хороша погода, тепле море, мальовничі гори й приємна компанія. Чекайте на несподіванки від коханої людини. Ви зараз близькі до виконання найзаповітніших бажань.

Приділіть увагу волоссю. Захистіть його від несприятливих факторів зовнішнього середовища. Вибирайте шампуні й бальзами з ефектом зволоження; двічі на тиждень робіть маски, що містять вітаміни групи В і вітамін Е – наносьте їх тільки на волосся, не на шкіру голови.

У любовних стосунках на вас чекає багато романтики та приємних подій. Подорож може подарувати незабутні враження.

На вас чекають подарунки, премії та фінансовий успіх. Ваші ідеї реалізуються і принесуть прибуток. Будьте активнішими й креативнішими.

Рак

Доля може подарувати приємні знайомства, кар’єрний ріст й успіх в особистому житті. Будьте обережні при прийнятті рішень, самообман може зіграти з вами злий жарт. У п’ятницю навколо вас можуть кипіти справжні пристрасті, зберігайте спокій. У вихідні вирушайте за місто.

Добре висипайтеся. У понеділок будуть сприятливі процедури, спрямовані на очищення крові. У четвер утримайтеся від м’яса та птиці. У неділю фізичні вправи принесуть користь і задоволення.

Тиждень обіцяє чимало змін в особистому житті. Приємне знайомство і легке спілкування змінять ваше сприйняття навколишньої дійсності. П’ятниця – вдала для початку романтичних стосунків.

Будьте уважні у фінансових питаннях, пов’язаних із службовою або професійною діяльністю. Ваша кар’єра йде вгору, доведеться взяти на себе додаткову відповідальність.

Лев

Доля може дати вам кілька шансів, саме час щось змінити, щоб досягти нових висот. Вашим ворогом може стати зайва самовпевненість. Тверезо оцініть свої можливості. Не відмовляйтеся від порад професіоналів.

Ваша неуважність може призвести до травм. Актуальними будуть методи, які допоможуть залишатися «тут і зараз». Якомога ретельніше плануйте свій день. Ставте нагадування на мобільний телефон.

Дайте волю своїм почуттям і бажанням. Ви можете приємно здивувати кохану людину своїми одкровеннями. Тоді ніщо більше не розділятиме вас.

Фінансове становище буде стабільним, якщо ви не захоплюватиметеся процесом витрачання грошей. Купуйте тільки необхідне.

Діва

Не женіться за журавлем, інакше ризикуєте втратити те, що маєте. У середу не поспішайте з остаточним рішенням – геніальна ідея може «не дожити» до втілення. У неділю узгодьте свої бажання із бажаннями близьких. У понеділок краще робити одну справу, але добре.

Імовірні перепади тиску. Регулюйте своє самопочуття народними методами – це буде безпечніше й ефективніше. Уникайте стресових ситуацій.

Особисте життя обіцяє багато приємних моментів, не будьте легковажними. На початку тижня від ваших вчинків може залежати дуже багато. Не ревнуйте, докорами ризикуєте віддалити кохану людину.

На початку тижня ретельно перевіряйте всі документи. Якщо ви засумнівалися, відмовтеся від задуманого. У четвер у вас може з’явиться новий керівник.

Терези

На початку тижня може надійти ділова пропозиція, що відкриє нові можливості. Ваші заслуги дозволять почати перспективну справу. У суботу вирішаться сімейні проблеми, почнеться період повного взаєморозуміння з близькими. У неділю вірогідні нетривалі поїздки.

Подбайте про здоров’я своєї спини, хребта – особливо, якщо ви ведете сидячий спосіб життя. Багато проблем функціонування внутрішніх органів пов’язані з неправильною поставою. Робіть вправи для м’язів спини; походіть на масаж.

Схоже, ви будете збентежені. Ви можете піддатися емоціям і закохатися без пам’яті. У вас є шанс зрозуміти, що таке справжнє почуття, і перевірити його силу на собі.

Тиждень – сприятливий у фінансовому плані. Не беріть участь у робочих конфліктах. У колективі – не дуже спокійна атмосфера.

Скорпіон

Вдалий тиждень для демонстрації талантів. Їх обов’язково помітять і винагородять. Вас супроводжуватиме удача у справах, чекайте на прибуток. Потішать новини в особистому житті. Ви будете бажаним гостем у будь-якій компанії. У разі виникнення спірних ситуацій використайте вашу чарівність.

Присвятіть тиждень аналізу – що ви встигли зробити для свого здоров’я, чи влаштовує вас те, що маєте... Обговоріть свої висновки з лікарем. Разом ви зможете скласти схему оздоровлення. Результати не змусять себе чекати.

Скажіть «так» своїй коханій людині. Давно пора зважитися на важливий крок, який змінить ваше життя на краще.

Ваша фінансова стабільність тішитиме. Ви отримаєте додатковий прибуток. Чекайте на фінансові надходження, пропозиції про роботу, початок вигідного проекту.

Стрілець

Можливе знайомство з цікавими людьми. Життя відкриє перспективи на роботі і в особистій сфері. У розмовах із друзями не тисніть на них, шукайте компроміс. Не беріть близько до серця уїдливі слова, вони, швидше за все, будуть лише жартом. У вихідні близькі потребуватимуть вашої допомоги.

Покорчіть гримаси перед дзеркалом – обличчя, як і тіло, потребує правильного навантаження і також страждає від гіподинамії. Зробіть гімнастику і для очей. Особливо корисна вона для тих, хто цілими днями сидить перед екраном.

У вівторок не з’ясовуйте стосунки, побудьте наодинці з собою, щоб розібратися у власних почуттях. У вихідні влаштуйте незабутнє побачення. Не вимагайте від партнера більше, ніж він може дати.

Стабільний у фінансовому плані тиждень. Важливі справи заплануйте на середу. У четвер можливі додаткові витрати. У п’ятницю чекайте на перевірку керівництва або податкової.

Козеріг

Сприятливий тиждень. Вам буде багато чого вдаватися. Але для цього доведеться прикусити язик, щоб не сполохати партнерів критичними зауваженнями. Не тисніть на людей, уникайте повчань. Це дозволить зберегти хороші взаємини.

Саме зараз ви зможете скласти картину стану свого здоров’я і намітити шляхи досягнення доброго самопочуття. Якщо плануєте пройти курс оздоровлення, відвідувати масажиста або лікувати зуби – почніть цього тижня.

Будьте активними, не бійтеся зробити перший крок у стосунках. У другій половині тижня не піддавайтеся імпульсам, частіше використовуйте свої аналітичні здібності.

У четвер і понеділок бережіть свій гаманець, не вірте дзвінкам від невідомих з приводу ваших банківських карт. Прислухайтеся до пропозицій ділових партнерів: і зможете взяти участь у перспективних проектах.

Водолій

Займіться встановленням тісніших контактів із колегами, це допоможе в розвитку кар’єри. Реальність внесе правки у ваші «повітряні замки». У першій половині тижня розраховуйте тільки на себе, інші можуть помилятися або підвести. У вихідні шукайте компроміс із коханою людиною.

Імовірні дрібні проблеми зі здоров’ям, на зразок нежиті або зниження загального рівня енергії. Приймайте вітаміни. Вам необхідне свіже повітря, але і з прогулянками будьте обережними. Частіше провітрюйте приміщення.

Емоційна стриманість – ваш найкращий союзник у найближчі дні. Не дратуйтеся через дрібниці, особливо у п’ятницю, якщо не хочете серйозно посваритися з коханою людиною.

Великих надходжень не передбачається, але фінансовому становищу далеко до тяжкого стану. Час подумати про відпустку і забронювати тур.

Риби

Ви повинні бути відкриті для пропозицій, які почнуть надходити дедалі частіше. У вирішенні ділових питань покладайтеся на інтуїцію. У четвер не робіть безвідповідальних вчинків. Виконуйте обіцянки або попереджайте, що не знаєте, як все складеться. У вівторок будуть вдалими ділові поїздки.

Не захоплюйтеся нетрадиційними способами лікування. Ви можете тільки нашкодити; ймовірність помилок – дуже висока. Якщо не довіряєте лікарю у своєму медичному центрі – проконсультуйтеся з іншими медиками.

Холодність у стосунках із коханою людиною поступово зникатиме. Ви відчуєте, наскільки цінуєте одне одного, і знову порозумієтеся. Це потішить вас обох.

Проблеми фінансового плану будуть вирішуватися легше, ніж зазвичай. Успішними обіцяють бути дії, пов’язані з кредитами, податками, спадком. Швидко приймайте рішення і не кидайте слів на вітер.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers