rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Автосвіт \ Туреччина створює власну мережу заправок для електромобілів

Про це йдеться у заяві міністра промисловості та технологій Мустафи Варанка, яку наводить агентство DHA.

«За нашими прогнозами, до 2030 року на дорогах буде понад 2 млн електромобілів. Значну частину цього, безсумнівно, становитиме TOGG (турецький електрокар – ред.). Для обслуговування цієї кількості електрокарів необхідні понад 200 тис. громадських пунктів зарядки. Міністерство промисловості та технологій проводить необхідну підготовку інфраструктури, разом з іншими відповідними міністерствами», – повідомив міністр. За його словами, мережа заправок почне роботу, коли перший електрокар вітчизняного виробництва зійде з конвеєра.

«Ми визначили заходи, яких необхідно вжити у таких важливих питаннях, як технічні стандарти, законодавчі нормативні акти та інвестиційна підтримка, щоб за короткий час створити екосистему зарядних станцій», – підсумував Варанк.

Як повідомляли в компанії TOGG, перші електрокари турецької розробки мають надійти в продаж у 2022 році. Після виходу на турецький ринок автівки експортуватимуть в країни Європи, спочатку – до ФРН, згодом – до Франції та Італії. Пілотний електрокар TOGG було презентовано у грудні 2019 року.

Німеччина з наступного року може дозволити на дорогах транспорт з автопілотом

Японія і Швейцарія побудують електросудно на водневих паливних елементах

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers