rss
04/18/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Бомжам – бути!

Розвинуте місто ЛА спорудило наметовий табір для бомжів. Чи знаєте ви, скільки коштує місту утримання одного намету? $2,663 на місяць! Дешевше студію зняти, навіть в ЛА!

Тут потрібно зробити застереження: крім наметів, табір містить туалети, душові, триразове харчування... Всі вносяться у базу даних для соціальних послуг та облаштування житла... Деякі побоюються: а чи не витрачаємо ми занадто багато на одномоментні рішення, а відтак ускладнюємо більш перманентні рішення?

Не треба боятися. Потрібно поглянути на бюрократію: консультан­ти-адміністратори-соц­пра­ців­ники. 3 роки тому в Сіетлі «homeless policy coor­di­nator» отримував $300,000 на рік. Тобто можна ставити всі ваші заощадження, що жоден бомж не отримає постійну квартиру, але кількість бомжів зросте.

Це – як із кліматом: мільярди у політизовані «інвестиції», зниження податків і субсидії для аферистів, які зроблять джерела енергії, що ніколи не виправдають себе і не вирішать жодних кліматичних проблем. Головне – кричати й перебільшувати проблему і вимагати гроші. І спробуй пікни, расисте. Нас обрали, щоб витрачати твої кошти.

Автор: В’ячеслав Гуревич

Джерело: «Континент»
(https://kontinentusa.com)

Генасамблея Іллінойсу затвердила День скасування рабства святом на рівні штату

У CTA – літні знижки на проїзні квитки

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers