rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ «У нас є зброя»: дружина Ренда Пола попередила всіх радикалів після отримання записки з погрозами
Title 
 Фото з твіттеру Келлі Пол

Дружина сенатора-республіканця від Кентуккі Ренда Пола чітко й твердо попередила всіх політичних екстремістів, у відповідь на листа з погрозами.

«Я отримала листа з погрозами смерті й зателефонувала в ФБР. Подібні жорстокі погрози щодня Ренд чує від демократів, котрі платять головорізам, таким як @mmpadellan, за напад, у результаті якого Ренд мало не загинув. @DNC їх ігнорує. @richardmarx підбурював до ще більшого насильства у ці вихідні», – написала Келлі.

«Протягом багатьох років такі люди, як @BetteMidler, схвалювали жахливий напад на Ренда та його серйозні травми. Колишній учитель року @RodRobinsonRVA написав у Твіттері, що людина, яка напала на Ренда, була «героєм», і закликав сусідів Мітча Макконнелла «активізуватися». Чому він все ще викладає?»

«Мені набридли ненависть і уїдливість людей, які хваляться своїм «співчуттям і жалем». Ренд продовжить захищати наші конституційні свободи. Нас не залякати. І так, у нас є зброя», – підсумувала Келлі Пол.

Згідно з Axios, у пакеті, надісланому у будинок сенатора в Кентуккі, був білий порошок і записка, в якій йшлося: «Я закінчу те, що почав твій сусід, негіднику».

Сусіда Пола було засуджено до восьми місяців в’язниці, а також шести місяців домашнього ув’язнення за те, що в 2017 у конфлікті з приводу догляду за двором він зламав сенатору ребра.

Title 

На жаль, нападника на сенатора радикали перетворили на великомученика.

Це робить цей останній інцидент особливо тривожним.

Твіт Річарда Маркса, який був відомим співаком у 1980-х і 1990-х роках, став вірусним у неділю, за день до того, коли у будинок сенатора було доправлено пакет.

«Якщо я коли-небудь зустрінуся з сусідом Ренда Пола, я обійму його і куплю йому стільки випивки, скільки він зможе випити», – написав Маркс у Твіттері. Цей твіт більше не доступний.

Будучи відвертим лібертаріанцем, Ренд Пол викликає ненависть у лівих. Його зіткнення з доктором Ентоні Фаучі під час слухань у комітеті Сенату в березні, стало одним із найяскравіших його моментів у новинах.

Під час слухання Пол розпитував Фаучі про походження коронавірусу, казав, що той перебільшує необхідність носити маски, і звинуватив Фаучі у тому, що той вийшов за рамки своїх повноважень.

Тут не дивно, що активісти – особливо ліві – відкрито закликають до ворожих дій проти політиків, з якими не погоджуються, оскільки глибоко переконані у тому, що їхні опоненти – зло.

Навіть якщо немає ніякого зв’язку між твітом Маркса і небезпечною ситуацією, що виникла після цього, абсолютно ганебно, що така поведінка прийнятна у нинішньому політичному кліматі.

Ви можете не любити будь-якого політика, але цей менталітет натовпу стає дедалі поширенішим, і його необхідно терміново зупинити.

Автор: Cameron Arcand

Джерело: The Western Journal (https://www.westernjournal.com/guns-rand-pauls-wife-sends-simple-message-receiving-threatening-note/)

 

Генасамблея Іллінойсу затвердила День скасування рабства святом на рівні штату

У CTA – літні знижки на проїзні квитки

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers