rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ У CTA – літні знижки на проїзні квитки

CTA розгортає спеціальну акцію на літні поїздки зі зниженими тарифами на три проїзні квитки.

Одноденний абонемент CTA коштуватиме 5 доларів, що дозволить їздити цілий день за вартістю звичайної поїздки в обидва кінці.

Триденний проїзний квиток CTA коштуватиме 15 доларів. Це – 25-відсоткова економія, а для поїздок протягом усього тижня вартість 7-денного проїзного CTA становитиме 20 доларів. Це – також 25-відсоткова економія.

Спеціальні тарифи діятимуть від Дня пам’яті до Дня праці.

«Протягом усієї пандемії послуги CTA були життєво важливими для багатьох мешканців», – зауважила мер Чикаго Лорі Лайтфут. «Зараз, коли наше місто починає виходити з карантину, а наші мешканці починають відновлювати звичне життя, повертаючись до роботи та особистої діяльності, ці послуги будуть ще важливішими. Ця нова акція на проїзд не лише гарантуватиме, що цей перехід буде настільки легким, наскільки це можливо, а й відновлюватиме рейтинг CTA. Вона також надалі доводить, що стабільна транзитна система – важлива для соціального та економічного відновлення Чикаго від цієї пандемії».

Акційні проїзні можна придбати у торгових автоматах Ventra на залізничних станціях CTA, у додатку Ventra, на веб-сайті Ventra, у більш ніж 1000 торгових точках, а також зателефонувавши у службу обслуговування клієнтів Ventra (877) NOW-VENTRA (669.8368).

Генасамблея Іллінойсу затвердила День скасування рабства святом на рівні штату

Мер та поліція Чикаго оприлюднили нову стратегію боротьби зі злочинністю

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers