rss
04/18/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Тиждень сприятливий для кар’єрного зростання та досягнень. Не спізнюйтеся і дотримуйтеся взятих зобов’язань. Інакше ризикуєте посваритися з великою кількістю людей. Побачення, призначене на п’ятницю, може розчарувати. У вихідні вдасться вирішити проблеми, накопичені у сім’ї.

Ви можете реагувати на неприємності гостріше, ніж зазвичай, імовірні напади страху і паніки. Як наслідок – ускладнення у вигляді головного болю, безсоння, інших психосоматичних проявів. Відмовтеся від чаю і кави, пийте заспокійливі трав’яні настої. Увечері можна приймати ванну з ароматичними олійками.

Настав сприятливий період для того, щоб зізнатися у своїх почуттях. Не зволікайте, інакше можна втратити своє щастя.

Раціонально плануйте витрати і не захоплюйтеся кредитними картами. У середу уникайте спокуси і не сподівайтеся заробити легкі гроші.

Телець

Ваша невгамовна енергія не дозволить сидіти на місці, ходіть, їздіть, зустрічайтеся, спілкуйтеся. Вам на користь піде будь-який збіг обставин. Почнеться багатообіцяючий період, який порадує появою нових друзів.

Головне – правильно розподіляти енергію. Ви схильні витрачати її дуже швидко. У найближчі дні звичні джерела її поповнення будуть частково або повністю перекриті. Прислухайтеся до себе – чи готові ви до очікуваного навантаження, фізично й психологічно. Не працюйте і не займайтеся спортом понад силу.

Кохана людина розуміє ваші проблеми. Завантаженість на роботі не позначиться на стосунках. Брак часу компенсуєте у вихідні, вирушайте разом за місто.

Сконцентруйтеся на роботі, інакше можливі помилки. Не беріть усі фінансові питання на себе, розділіть їх із партнерами.

Близнюки

Період, коли все вдається майже без зусиль. Життя тішить, кохана людина виконує бажання, прибутки ростуть. Перед натиском вашої енергії будуть безсилі всі перешкоди. Не бійтеся змін, вони – на краще.

Тиждень присвятіть руху. Якщо ви відвідуєте спортзал або займаєтеся танцями – не пропускайте тренування без вагомої причини. Дуже важливо гуляти – не менше ніж годину, за будь-якої погоди.

У коханні на вас чекає важливий період: здійсниться давня мрія. Стосунки з обранцем подарують не тільки романтику, а й справжнє тепло, підтримку у всьому.

Вдалий і прибутковий тиждень. Ваші ідеї реалізуються і принесуть стабільний прибуток..

Рак

Будьте уважні до цікавих збігів і дрібних деталей, саме в них будуть відповіді на більшість ваших запитань. Середа – день, повний ілюзій, відкладіть прийняття усіх рішень. Друга половина тижня – сприятлива для подорожей, поїздок на дачу, пікніків на природі.

Відвідайте лікарів, до яких давно збиралися сходити. Запишіться у спортзал. Нормалізуйте сон і харчування. Все, що ви зробите, призведе до швидких і стабільних результатів. Не проґавте сприятливий момент.

Перша половина тижня може стати останньою в історії стосунків, що віджили себе. Незабаром на вас чекає нова романтична зустріч.

Ви успішно складете іспит або пройдете тестування. Ви зможете скорегувати будь-яку ситуацію, вирішивши питання на свою користь. У четвер будуть вдалими покупки.

Лев

Ймовірне далеке відрядження. Поставтеся з увагою до нових знайомих і їхніх пропозицій. Середа – вдала для того, щоб почати вчитися. У четвер стримуйте емоції, уважно стежте за словами та поведінкою співрозмовників. І, можливо, уникнете великих неприємностей. У вихідні проведіть час за містом.

У багатьох можуть загостритися хронічні захворювання. Не доводьте справу до нападу – зга-дайте про профілактику. Якщо не впевнені в тому, що робити, – проконсультуйтеся з лікарем.

Схоже, у вашого обранця багато справ, і ви почуваєтеся некомфортно. Це може підштовхнути вас на не розумні дії. Зачекайте вихідних, й образи зникнуть безслідно.

Ваша активність сприятиме виникненню вигідних ділових зв’язків. Це дозволить поліпшити фінансове становище. У вихідні не витрачайте занадто багато на розваги.

Діва

Можливе різке підвищення на роботі, якого ви так довго чекали. Не показуйте свої почуття занадто бурхливо. Не провокуйте плітки, будьте дисциплінованими. Ви відчуєте прилив сил, і багато встигнете зробити.

Тиждень – ідеальний для занять спортом, ви суттєво наблизитесь до бажаного результату. Головне – щоб ваші тренування були безпечними. Якщо не хочете йти у спортзал, будьте подвійно обережні, вивчіть техніку.

На початку тижня вам, схоже, доведеться ревнувати. Не плануйте зустріч або серйозну розмову на четвер. У вихідні виберіться кудись разом.

Не захоплюйтеся кредитами – їх доведеться віддавати. В середині тижня ймовірні фінансові надходження. У четвер чекайте на перевірку від керівництва або наглядових органів.

Терези

Сприятливий час для позитивних змін в особистому житті. Не бійтеся поставити питання руба. Починайте захищати свої права на всіх життєво важливих напрямках. На початку тижня таємні проблеми стануть явними, що сприятиме їхньому вирішенню. Ви можете зіткнутися з наслідком своїх помилок у минулому, не впадайте у відчай через це.

Якщо ви займетеся своєю формою або станом шкіри, нігтів, волосся – результати вас порадують. Нема необхідності поспішати, будь-які заходи повинні приносити не тільки користь, але і задоволення. Не сидіть на дієті, якщо це викликає негативні відчуття. Краще більше рухайтеся, танцюйте.

Тиждень – ідеальний для побачень і пригод. Не сидіть вдома, повечеряйте удвох на літній терасі кафе або прогуляйтеся у парку.

У першій половині тижня не спокушайтеся обіцянками партнерів. У п’ятницю ймовірні фінансові надходження.

Скорпіон

Вдалий тиждень для активних дій. Ви почнете переглядати свій спосіб життя і поступово його змінювати. Саме час позбутися шкідливих звичок, сумнівів і негативних думок. Кохана людина вимагає уваги, вам буде приємно займатися вирішенням її проблем. Разом ви знайдете гармонію і щастя.

Ви вимагаєте від себе забагато – організм може влаштувати страйк. Обов’язково зверніть на це увагу – сигнал досить серйозний. Необхідно відпочити – змінити одну діяльність на іншу, або будуть потрібні серйозніші заходи. Відкладіть усі завдання. Здоров’я зараз найважливіше.

Не приховуйте свої почуття. Приділіть партнеру якомога більше уваги, і він не залишиться в боргу. Ваше кохання – взаємне та сильне.

Фінансове становище – стабільне. З’явиться нове джерело доходу. Ви зможете продемонструвати свій професіоналізм і добре заробити. Ваш авторитет зміцниться.

Стрілець

На роботі буде цінуватися ваша готовність оперативно долучитися до спільної справи, не намагайтеся вирішувати всі завдання самотужки. Доброзичливість і гнучкість у стосунках із людьми допоможуть швидко досягти мети. Ви випромінюватимете енергійність, впевненість, прагнення бути лідером.

Ви можете перейматися своїм здоров’ям більше, ніж воно того заслуговує. Не читайте книжок і матеріалів медичної спрямованості – це допоможе зберігати спокій. Можете сходити до лікаря – аби переконатися, що все – не так погано.

Не поспішайте випереджати події і намагатися досягнути свого за будь-яку ціну. Набагато приємніше плисти за течією. Може, вам зараз і не потрібні стосунки з протилежною статтю?

Вдалий час для будь-якої справи: угоди, великого контракту чи повсякденної роботи. Творча діяльність принесе фінансовий успіх, а ось конфлікти можуть підірвати ваші позиції.

Козеріг

Понеділок – вельми вдалий день для поїздок. У роботі необхідна уважність, навіть прискіпливість. Довіряй, але перевіряй – один із девізів цього тижня, інакше можна стати жертвою обману. Не наражайтеся на ризик і не намагайтеся заробити швидко багато грошей. Більше бувайте вдома.

Проведіть цей тиждень максимально активно. У вихідні їдьте на природу або сходіть на тренування в спортзал, поплавайте у басейні. Більше гуляйте. Зарядку ж все одно робити не станете.

Саме час влаштувати особисте життя. Пора переходити на наступний етап розвитку стосунків.

Ретельно плануйте витрати і не робіть спонтанних покупок. У середу доведеться виступати перед аудиторією, ретельно підготуйтеся. У понеділок, можливо, надійде цікава інформація.

Водолій

Сприятливий час для змін в особистому житті, не озирайтеся назад. Потрібно буде боротися за свої інтереси. Щоб успішно просуватися вперед, слухайте колег і партнерів. Ваші геніальні ідеї можуть здійснитися тільки за підтримки інших. Навіть найекстравагантніші отримають позитивний відгук.

Період використайте для того, щоб розібратися зі хронічними або задавненими проблемами зі здоров’ям. Якщо ви давно не були у стоматолога – відвідайте його і складіть план санації ротової порожнини. Або запишіться у спортзал. Вдалий момент для позбавлення від шкідливих звичок.

Ви зараз дивовижно привабливі для протилежної статі. Можливе виникнення любовного трикутника – якої б конфігурації він не був, ви не опинитеся у ролі третього зайвого.

Четвер – сприятливий для підписання угод, не упускайте дрібниць. Неділя – день великих витрат. У понеділок нікому не давайте в борг.

Риби

З’явиться можливість зміни умов роботи у кращий бік, тільки вчасно продемонструйте ініціативу. На вас чекає успіх в інтелектуальній сфері. Наприкінці тижня вирушайте у дорогу, вона порадує приємними враженнями. У п’ятницю уникайте конфліктів.

Імовірне погіршення самопочуття, що буде пов’язано із сильними переживаннями, стресами. Дивиться на світ і на те, що відбувається з вами, позитивніше. У крайньому випадку не заборонений прийом заспокійливого. Перед купівлею таблеток проконсультуйтеся з лікарем.

На вас чекає розчарування в коханні, може з’явитися непереборне бажання відігратися на близьких за образи, завдані кимось іншим. Це – неправильна мішень для ваших емоцій.

Не викидайте гроші на вітер, менше витрачайте на нічні клуби і дорогий одяг. У середу можливі фінансові надходження.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers