rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Том Коттон: «Можливо, доведеться призупинити фінансування оборонного бюджету, аби заборонити критичну расову теорію у збройних силах»

У вівторок в ефірі телеканалу Fox News сенатор Том Коттон (R-AR) заявив, що республіканцям у Сенаті, можливо, доведеться призупинити витрати на оборону, аби прийняти закон, який забороняє просувати критичну расову теорію у військових установах.

Після того, коли Коттон заговорив про закон, що забороняє критичну расову теорію, ведуча Лаура Інгрем запитала: «Ви можете запобігти фінансуванню цього за допомогою голосів республіканців. Адже багато демократів не хочуть збільшувати витрати на армію. Якщо ви призупините фінансування, вони [демократи] почнуть до вас прислухатися. Ви зробите це?»

Коттон відповів: «Можливо, ми повинні будемо зробити цей крок, Лоро. Законопроект про оборонний бюджет схвалюється щороку. Це відбувається щорічно протягом вже 60 років. У нас є відкритий процес внесення поправок у комітетах і залі засідань. Я думаю, що, може, знайдуться один або два демократи, які не згодні з тим, що ми повинні вчити наші війська, що найголовніше в них – це колір шкіри, а не їхня здатність виконувати своє завдання і допомагати рятувати життя людей».

Автор: Ian Hanchett

Джерело: Breitbart (https://www.breitbart.com/clips/2021/05/18/cotton-we-might-have-to-hold-up-defense-funding-to-pass-ban-on-critical-race-theory-in-military/)

В Іллінойсі дві дози вакцини отримала майже половина мешканців

У 2021 році в Чикаго вогнепальні поранення отримали 108 дітей, 16 – загинули

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers