rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Виборці-демократи у Сан-Франциско отримали те, за що голосували

Walgreens закрила 17 магазинів у Сан-Франциско, яким керують демократи, через проблему із масовими крадіжками у магазинах, створену виборцями.

Якщо ви хочете побачити, як демократи отримують саме те, за що голосували, читайте далі... Навіть хороші історії не змушують почуватися кра­ще, ніж ця краса...

З перевагою у 60% проти 40% каліфорнійські дурні фактично легалізували злодіїв у магазинах. Відповідно до законопроєкту 47, прийнятого в 2014-му році, крадіжка більше не розглядається як кримінальний злочин, якщо вартість того, що ви вкрали, не перевищує 950 доларів. Скуповування краденого, вартістю до 950 доларів, також більше не є кримінальним злочином. І так далі…

Замість того, щоб карати за злочин, вас карають за проступок, і то далеко не завжди.

Як ви розумієте, це перетворилося на запрошення до беззаконня для злодіїв і на справжнє жахіття для роздрібної торгівлі.

Результат?

Ось заголовок у вкрай лівій San Francisco Chronicle – «Вийшло з-під контролю». В матеріалі йдеться, що організована злочинність керує крадіжками у магазинах Сан-Франциско, що призвело до закриття 17 Walgreens за п’ять років».

Моя відповідь – гучний сміх.

Ось ще:

«Це вийшло з-під контролю», – сказав член Наглядової ради Ахшав Сафа, який проводив слухання за участю роздрібних продавців, поліції, окружного прокурора та відділів пробації. «Люди бояться заходити у ці магазини – люди похилого віку, інваліди, діти. Крадіжки відбуваються просто нахабно. Ми не можемо як місто просто опустити руки і сказати, що це – нормально. Ми повинні знайти рішення».

Через витрати на ведення бізнесу та крадіжки у магазинах, Walgreens за останні п’ять років закрила 17 торгових точок у Сан-Франциско, «непопулярне та важке рішення», як сказав на слуханнях Джейсон Каннінгем, регіональний віце-президент з питань аптек і роздрібних операцій у Каліфорнії і на Гавайях. У компанії у місті досі є 53 магазини.

The Chronicle далі повідомляє: «Рівень крадіжок у магазинах Walgreens у Сан-Франциско – у чотири рази вищий, ніж в інших магазинах країни, і мережа витрачає на охорону в місті у 35 разів більше, ніж деінде».

І що, я не повинен сміятися?

«У CVS (головний конкурент Walgreens) 42% збитків у районі затоки припадало на 12 магазинів у Сан-Франциско, які складають лише 8% частку ринку», – додає Chronicle.

Всі нібито здивовані, що легалізація, по суті справи, злочинів породила ще більше злочинів.

Ось моя улюблена частина... «Поки чиновники намагаються запобігти злочинам, мешканці Сан-Франциско страждають від закриття магазинів». О, бідні діти, які отримують саме те, за що, як ви знаєте, майже всі вони голосували. Вони проголосували за цей шалений законопроєкт 47, яким було оголошено війну рітейлерам, і тепер ці рітейлери втікають, а люди, котрі у результаті відповідальні за цю втечу, ідіоти-виборці, почуваються незручно.

Я зараз заплачу. Чого очікували ці дурні?

Сама ідея про те, що в Америці 2014-го року, де так звані бідні користуються кондиціонерами, мобільниками й потерпають від ожирінняя, необхідно змінити закони для захисту тих, хто краде, аби не померли з голоду...

Ідіоти.

Жодного співчуття.

Міста – приречені, оскільки виборці-демократи відмовляються ставити безпеку та якість життя вище за свою безглузду партійну гордість.

Це – не моя проблема.

Демократи правлять Сан-Франциско з 1964-го року, 57 років.

Ні, це – точно не моя проблема.

Джерело: Breitbart.com (https://www.breitbart.com/politics/2021/05/20/nolte-out-of-control-shoplifting-in-democrat-run-san-francisco-closes-17-walgreens/)

В Іллінойсі дві дози вакцини отримала майже половина мешканців

У 2021 році в Чикаго вогнепальні поранення отримали 108 дітей, 16 – загинули

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers