rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ У 2021 році в Чикаго вогнепальні поранення отримали 108 дітей, 16 – загинули

У Чикаго продовжує зростати тривожна статистика, яка стосується незаконного застосування вогнепальної зброї. Дедалі частіше жертвами стають неповнолітні.

Зокрема, минулого понеділка вогнепальне поранення отримала 15-річна дівчинка, яка гуляла з собакою.

Дівчинка одужує у Comer Children’s Hospital. Як розповіла її матір, постраждалій зробили операцію на руці, і тепер вона може вставати з ліжка. Наразі в її тілі залишилася ще одна куля.

13-річний хлопчик, який їздив на велосипеді в McKinley Park, і 15-річна дівчинка, яка вигулювала собаку у Washington Park, – лише двоє з дітей, котрих було вбито або поранено нещодавно через спалах насильства у Чикаго.

«Збільшення кількості поліцейських у місті не спрацювало. Нам доведеться переосмислити, що таке безпека», – заявила Jeanette Taylor із 20 району.

На її думку, місто і громада мають спільно працювати над тим, аби зробити вулиці міста безпечними.

«Я грала у стрибки через подвійну скакалку. Я кидала камінці. Я видувала бульбашки. Я могла сидіти на своєму ганку в спокої, і це – зовсім інша ситуація, ніж та, яку маємо зараз», – каже Taylor. «Наше місто – в хаосі. Тож як влада спільно з громадою планує захистити нас усіх?»

Тим часом минулих вихідних щонайменше 48 людей отримали поранення і 10 загинули. Понад третина перестрілок сталися на West Side.

Саме там 21 травня застрелили наймолодшу жертву – 15-річного хлопчика, який перебував на ганку в Lawndale.

Як заявила поліція Чикаго, двоє злочинців підійшли і відкрили вогонь у Dajon Gater незадовго до опівночі у 3900 кварталі на West Lexington Street. За повідомленням медичного експерта округу Cook, 15-річного хлопця було застрелено в голову. Підлітка доправили до Mount Sinai Hospital, де медики констатували його смерть.

На позаминулих вихідних на території усього міста вогнепальні поранення отримали 48 людей, серед яких 2-річна дівчинка, 13-річний хлопчик і двоє чиказьких поліцейських.

В Іллінойсі дві дози вакцини отримала майже половина мешканців

У Чикаго виділили $79,8 млн на підтримку орендарів та орендодавців у зв’язку із пандемією коронавірусу

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers