rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Своєчасний вияв ініціативи принесе бажані результати й кар’єрний ріст. Беріть активну участь у вирішенні питань. У суботу ймовірні розбіжності із родичами, зберігайте емоційну рівновагу. Понеділок – успішний для кар’єри.

Присвятіть тиждень спорту – заняття принесуть величезне задоволення. Запишіться у спортзал або походіть на індивідуальні тренування. Рекомендовані гімнастика, пробіжки. Проходьте щодня п’ять кілометрів – не менше.

Вам, можливо, доведеться страждати від нестачі уваги. Шукати винного безглуздо, краще перегляньте свої плани на тиждень. Можливо, розважатися доведеться самостійно або з друзями.

Не занурюйтеся з головою в роботу. Вам потрібні ще сім’я і друзі. У вихідні уникайте непотрібних витрат.

Телець

На початку тижня ви блискавично вирішуватимете більшість проблем. Перед вами відкриються блискучі перспективи у діловій сфері. У другій половині тижня уникайте конфліктів із партнером. Тимчасово відійдіть на зайняті позиції.

Подбайте про серцево-судинну систему. Рекомендовані помірні фізичні навантаження – вибирайте кардіотренування. Відмовтеся від жирної їжі, алкоголю, куріння. Приймайте соляно-хвойні ванни, походіть на масаж. Вранці можна робити вправу-вібрацію – дрібно й часто трусіть руками і ногами протягом 1,5-2 хвилин.

Майбутнє романтичне побачення, схоже, турбує вас. Ви зачаровані й закохані. Приділіть більше уваги своїй зовнішності.

У середу хтось захоче вас обдурити. Наприкінці тижня покращиться матеріальне становище. У понеділок можуть вдало відбутися переговори, ваша думка буде вирішальною.

Близнюки

Не квапте події, все складеться якнайкраще. На вас чекає успіх у справах, на перший план вийде особисте життя. Попереду – любов і радість. Проблеми або зникнуть самі собою, або їх допоможе вирішити кохана людина. Ви перестанете сумніватися, що саме вона – ваша доля.

Не вирішуйте все самотужки, прислухайтеся до порад. Не соромтеся звертатися до лікарів – навіть у простих випадках. Рідні вас підтримають.

Стосунки з коханою людиною можуть стати сенсом життя. Ці почуття – взаємні. Вдалий час для побудови планів на майбутнє. Більше часу проводьте разом.

Планується підйом у фінансовій сфері. Можливі фінансові надходження, які найкраще витратити на майбутню відпустку.

Рак

Не рвіться на перший план і не хапайтеся за все відразу, керуйте ситуацією, залишаючись у тіні. У середу пора звільнити місце для нового. Не затягуйте з вирішенням проблем, справи накопичуватимуться. Неділю проведіть вдома.

Ви можете зіткнутися з неприємними проблемами з травленням. Не намагайтеся покуштувати нову їжу, уникайте страв і напоїв, що вирізняються різким смаком. На якийсь час перейдіть на варене й тушковане; уникайте маринадів і консервації. Не перекушуйте набігу.

Спалах почуттів може пробудити жагу до життя. Ви не вірите в існування кохання з першого погляду? Можливо, доведеться переконатися в тому, що воно є. Побачення влаштуйте у вихідні.

Відпочинок може стати нагальною фінансовою проблемою. Кошти для нього можуть з’явитися несподівано. Не можна жити тільки роботою.

Лев

Незважаючи на вашу активність, у середині тижня до вас може підкрастися хандра. Змініть темп, знизьте обсяг роботи. Побалуйте себе чимось приємним, поспілкуйтеся з друзями. Намагайтеся нікого не образити.

Ваш організм прагне бути здоровим. Ваше завдання – допомагати йому. Прислухайтеся до внутрішнього голосу. Якщо відчуваєте необхідність щось уточнити – зверніться до лікаря.

Можливі перешкоди у романтичних справах. Можуть виникнути складнощі у стосунках, ревнощі та конфлікти. Притримайте свої емоції при собі. Будьте уважні й ніжні до коханої людини.

У неділю можливі незаплановані витрати. У понеділок і вівторок можливі помилки у роботі через неуважність і поспіх. Якщо ви не задумаєтеся над витратами, ваш гаманець спорожніє.

Діва

У середу успішно минуть ділові переговори. Навчіться контролювати свої почуття. Якщо ви не будете впадати у крайнощі, перед вами відкриються райдужні перспективи. Докладіть зусиль. Усе таємне в особистому житті може стати явним. Вихідні проведіть у колі сім’ї.

Приділіть особливу увагу шлунку. Якщо у вас є хронічні захворювання травної системи, зараз імовірне загострення. Порадьтеся з лікарем. Звузьте раціон – вам підходять легкі супи, каші, уникайте жирного, гострого, копченого або маринованого.

На початку тижня ситуація може скластися так, що доведеться наважитися на рішучий крок. Вихідні принесуть позитивні емоції.

Ваші партнери не підуть на ризик, не чекайте на підтримку ваших ділових пропозицій. У четвер настрій піднімуть фінансові надходження.

Терези

Ви знову, схоже, всіх здивуєте, однак докладіть зусиль, щоб подив був захопленим. У середу ваші таємниці можуть відкритися, і доведеться виправдовуватися. У четвер з’явиться шанс знайти спільну мову навіть із незговірливими людьми. Якщо у п’ятницю вам вдасться узгодити свої дії з колегами, ви зможете досягти небувалих висот.

Ви можете відстежувати сигнали, які подає вам організм, але не поспішайте їх інтерпретувати – зверніться до лікаря. Якщо чекаєте результатів призначеного лікування – наберіться терпіння.

Все буде безхмарно, але до середини тижня ви вже будете не такі впевнені у своїх почуттях. П’ятниця – вдала для романтичних побачень.

Можливо, у першій половині тижня з’являться нові джерела доходів. У четвер не потрібно розповідати колегам ваші особисті таємниці. У понеділок вірогідні фінансові надходження, які збалансують бюджет.

Скорпіон

Розташування зірок дасть можливість проявити свої найкращі риси. На роботі все складається чудово, чекайте на прибуток і вигідні контракти. Швидше завершіть усі справи й виділіть більше часу на особисте життя. Контролюйте емоції, не приховуйте своїх почуттів від коханої людини.

Вірогідне загострення проблем зі шлунком. Швидше за все, ви знаєте, які продукти провокують появу неприємних симптомів – відмовтеся від них повністю. Уникайте важкої, жирної їжі. Можливо, варто проконсультуватися з гастроентерологом.

Все змінюється, не чіпляйтеся за минуле. Настав час позбутися того, що заважає. Зважтеся на важливий крок, який змінить ваші життя на краще.

Фінансові питання вирішаться на вашу користь. Можливе отримання прибутку. У четвер фортуна може посміхнутися вам особливо широко. Чекайте на перспективну ділову пропозицію.

Стрілець

Вас охопить непереборне бажання зрозуміти суть речей. Ви багато чого побачите з нової точки зору, не дозволяйте аналізу зашкодити активній діяльності. У середу вас оцінюватимуть за пунктуальністю та відповідальністю. Наприкінці тижня хтось поруч із вами може легко вийти з рівноваги, не дайте йому приводу. У вихідні бажання змін підштовхне вас до нових справ і знайомств.

Ваш стан буде далеким від ідеального – можливі біль, безсоння, слабкість, запаморочення. Зверніться до лікаря, якщо неприємні симптоми протримаються більше ніж два-три дні. Не займайтеся самолікуванням. Необхідна консультація фахівця, якщо хочете прийти у норму в розумні терміни.

Ви користуєтеся успіхом, тому можете дозволити собі трохи покапризувати. Не скупіться на похвалу коханій людині.

Вам необхідне почуття внутрішньої рівноваги і впевненості у собі. Зараз – не час для великих витрат.

Козеріг

Тиждень може бути плідним за умови, що ви будете терплячими. Вловіть загальний настрій на роботі, це розширить ваші можливості. П’ятниця може стати найсприятливішою для кар’єрного зростання. У неділю не витрачайте час на порожні балачки.

Головне – дивитися на життя оптимістично. Не впадайте в меланхолію – від неї і до депресії недалеко. Наповніть своє життя приємними враженнями. До вирішення реальних завдань залучіть фахівців.

Можливі розбіжності у стосунках із коханою людиною. З’ясуйте їхні причини й усуньте їх, інакше непорозуміння може отримати серйозну форму.

У середу або четвер можливі надходження, які стабілізують фінансове становище. Вихідні проведіть на дачі, без зайвих витрат. На понеділок і вівторок не плануйте відповідальні зустрічі.

Водолій

Нехай ваша скромність обмежиться тим, що ви не будете надто багато говорити про свої досягнення. Однак вам важливо почуватися впевнено. Будьте активнішими, не настільки важливий буде результат, як ваша рішучість. У четвер є ймовірність підвищення на посаді. У п’ятницю можливі проблеми з реалізацією запланованого.

Для вас зараз дуже корисно якомога більше ходити на свіжому повітрі. Та й взагалі зайвий раз рухатися не зашкодить.

Будьте мудрі і вчіться обходити підводні камені у стосунках. Намагайтеся відразу виправляти свої помилки. Субота та неділя – чудові для романтичних зустрічей.

Фінансове становище зміниться на краще. Не всі матеріальні проблеми можна вирішити швидко. Доведеться багато працювати.

Риби

Ситуація на роботі – досить складна, доведеться докласти чимало зусиль, щоб виконати поставлені завдання. У середу приємні обставини увійдуть у ваше життя. У четвер багато справ вирішаться без особливих зусиль. У неділю емоції битимуть через край, не допускайте грубості. Несправедливість у дрібницях може обернутися дуже неприємними наслідками.

Ви будете добре почуватися і зможете поліпшити стан здоров’я. Ви досягнете своєї мети або, як мінімум, серйозно просунетеся на шляху до неї. Забезпечте організм вітамінами та мінералами. Особливо корисні морквяний, томатний, гранатовий, буряковий соки.

Проявивши скромність і здатність йти на компроміс на початку тижня, ви збережете чудові стосунки з коханою людиною. Вихідні проведіть удвох.

Будьте уважні, беручись за здійснення нових проектів. Фінансове становище часто змінюється, ближче до вихідних можливі непередбачені витрати. Не захоплюйтеся шопінгом, особливо в суботу.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers