rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Аналітика \ Зруйновано підземне місто земних вбивць
Title 
 Photo copyright: Israel Defense Forces, CC BY-SA 2.0

Пресслужба ЦАХАЛу повідомила, що з початку операції «Страж стін» у секторі Газа ізраїльська армія зруйнувала 100 (сто) кілометрів диверсійних тунелів.

Цю систему підземних комунікацій, що мають єдине призначення – вбивати євреїв, у самій Газі називають «метро ХАМАСу». По суті, це – ціле підземне місто. Для цілком земних вбивць.

Щоб було абсолютно зрозуміло, про що йдеться, досить згадати, що, до прикладу, метрополітен у Києві з його 52 станціями має експлуатаційну довжину шляхів 67,6 км. Загальна довжина метрополітену в Римі – 60 км, у Ташкенті – 36,6 км, у Санкт-Петербурзі – 120 км. Запланована довжина ліній метротрамвая у Гуш-Дані, який будується вже безліч років і невідомо коли буде добудований, складе 145 км. А в Газі – 100 км. І це – тільки те, що було зруйновано. Скільки ще залишається, навіть оцінити неможливо.

За даними міністерства закордонних справ Ізраїлю, щорічно ХАМАС витрачає на прокладення тунелів від 1,25 млрд до 3 млрд доларів. При цьому йдеться тільки про диверсійні тунелі, а не для потреб контрабанди, які у цьому випадку до уваги не беруться. Якщо орієнтуватися на меншу із сум, то на ці кошти в секторі можна було побудувати дві повністю обладнані всім необхідним лікарні, 30 шкіл, три офісних хмарочоси, три торгові центри.

На будівництві тунелів задіяні десятки тисяч палестинців, це – найбільше «робоче місце» в Газі. Наймають туди «копачів» віком від 14 років.

Звідки ХАМАС бере кошти на будівництво тунелів? Думаю, це і без того зрозуміло. Гроші дають ООН, міжнародні фонди та інші палестинолюбиві організації. Особливо, звичайно, варто згадати Катар, який щомісяця «вкачує» в Газу мільйони доларів із повного дозволу уряду Ізраїлю.

До чого, власне, я це пишу? Так, до того, що і без того відомо. Єдине, що виробляє сектор Гази – це ненависть, терор і вбивства євреїв. І платять йому саме за це, а не за те, щоб у палестинців життя стало кращим, життя стало веселішим. Якщо ж усі жителі Гази вмруть від голоду при дуже багатому фінансуванні, – теж непогано. Буде ще одне підтвердження кровожерливості сіоністських агресорів.

Автор: Макс Лур’є

Джерело: https://www.facebook.com/profile.php?id=1824345850

Росія відкрито виступила на підтримку ХАМАСу

Не сотвори собі кумира

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers