rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Тварюки відчули кров

Китай і Росія підвищують свої агресивні ставки щодо Тайваню та України. Чому? Вони просто тверезо дивляться на Америку Байдена, яка перебуває у стані війни сама зі собою.

Китай і Росія зробили дуже прагматичний висновок про те, що в Америки 2021 року немає ні бажання, ні сміливості, ні політичної волі для захисту ні себе, ні своїх союзників.

Саме за часів Байдена продовжилися роботи на газопроводі «Північний потік-2». Саме за часів Байдена підготовка до захоплення Китаєм Тайваню перейшла у фінальну фазу. Саме за часів Байдена захоплення Китаєм акваторії Південно-Китайського моря, яке було загальмоване Трампом, виявилося близьким до завершення. Саме за часів Байдена і Росія, і Китай зважилися на те, що за Трампа було просто немислимо, – на форсовану підготовку до відкритої агресії проти сусідів.

Нагадаю, що в перші 3 місяці свого президентства – у квітні 2017 року – Трамп під час завершення обіду з китайським лідером випустив 60 ракет «Томагавк» на територію Сирії. Причому все було організовано так, аби ніхто не засумнівався, що ракети, хоча і випущені були на територію Сирії, насправді призначалися для керівників Китаю і Росії. Через рік, у лютому 2018 року, взвод американських рейнджерів розгромив батальйонну тактичну групу російських найманців у Сирії. Із 500 осіб мало хто залишився у живих, а всі 27 танків і бронемашин було знищено за 4 години бою.

Мету Трампа було досягнуто – і Китай, і Росія відразу зрозуміли, що з хлопцем, який випустив ракети вартістю мільярд доларів у той час, коли на стіл подавали солодке, необхідно залишатися у рамках пристойності. За Байдена ніхто залишатися у рамках пристойності не збирається. Навпаки – і в Пекіні, і в Москві чудово усвідомлюють, що Байден – людина в Білому домі тимчасова, випадкова, і треба кувати залізо, поки гаряче. І Пекін, і Москва чудово розуміють, що їхнім експансіоністським планам судилося збутися тільки за Байдена.

Росія і Китай об’єдналися проти спільного ворога. У Китаю територіальне завдання №1 – це захоплення Тайваню. У Росії територіальне завдання №1 – це захоплення України. Трамп 4 роки був непереборною перешкодою для цих агресивних планів. Путін привчив увесь світ до того, що кожну весну він розміщує війська на кордоні з Україною. Але після нагнітання ситуації нічого не відбувається. Точніше, не відбувалося за часів Трампа. А ось за Байдена може рвонути.

Трамп дав Україні можливість озброїтися і зміцнити армію цілих 4 додаткових роки, причому озброїтися не радянськими розробками півстолітньої давності, а сучасним натівським озброєнням. Як використовувала Україна ці 4 додаткових роки? Невідомо. Але, за іронією долі, саме Трамп є сьогодні одним із найбільш ненависних американських президентів в Україні.

Ситуація на Тайвані настільки схожа на ситуацію в Україні, що це просто вражає. У Тайвані, як і в Україні, теж є впливове угруповання, яка прагне під крило Старшого Брата. Старший Брат для Тайваню – це Пекін, а для України – це Москва.

Хакери, яких традиційно називають «російськими», атакували систему управління трубопроводу довжиною 5000 миль на атлантичному узбережжі США. Чому? Вони чудово знали, що за Трампа відповідь буде настільки жахливою, що краще навіть не намагатися. А ось за Байдена відповіді, можливо, взагалі не буде. «Росіяни» розсудили вельми тверезо, що зупинка трубопроводу грає на руку Байдену та його оточенню, які, швидше за все, використають цей епізод для проштовхування свого Нового Зеленого Курсу. (Не варто забувати, що Джо Байден за три місяці своїми указами відключив більше трубопроводів, ніж всі кібератаки 2021 року разом узяті, в результаті чого ціна на бензин в Америці зросла до 6-річного максимуму).

Так і вийшло – адміністрація Байдена відверто самоусунулася від цієї проблеми, заявивши, що атака ця була не проти США, а проти приватної компанії – ось нехай ця приватна компанія і дає раду.

При цьому слово «росіяни» нам треба, як і в більшості випадків, брати в лапки, бо змінити інтернет-адресу зараз може будь-який школяр. Всі хакери використовують винятково чужі інтернет-адреси, щоб відвести від себе підозри.

Але заворушилися не тільки Росія і Китай. Заворушилися і палестинські терористи. Фюрер Палестинської Терористичної Автономії вимагає від Байдена, щоб США скасували рішення президента Рейгана 1987 року про визнання Організації Визволення Палестини терористичною організацією. При цьому Аббас чекав довго – він мовчав і за Обами, і за Трампа. Але ось саме за Байдена розбушувався. Причому вимагав він це не де-небудь, а з трибуни J Street – антисемітської єврейської організації Америки, єврейського штурмового батальйону Демократичної партії. Мабуть, спорудження першої іранської ядерної бомби відбувається з випередженням графіка.

ХАМАС теж довго готувався, але і вони зрозуміли, що треба поспішати. Сотні ракет було випущено на Ізраїль усього через кілька днів після того, коли Байден поскаржився на те, що, ймовірно, у 2024 році відбудеться його повторний поєдинок із Трампом. Навіть віддалена можливість повернення Трампа у Білий дім змусила ХАМАС форсувати свої плани. Крихітний єврейський демократичний оазис у морі ісламських терористичних угруповань та ісламських тиранів бомбардують, оскільки дуже багато американських євреїв проголосували на президентських виборах минулого року бездумно.

Крім того, не можна забувати, що бомбардування Ізраїлю сталося всього через два тижні після того, коли Джо Байден відновив багатомільйонне фінансування палестинських терористичних організацій. Підставою для цього рішення Байдена стало те, що Трамп це фінансування заморозив.

Розуміння причинно-наслідкового зв’язку «немає фінансування терористів – немає ракетних атак» і «є фінансування терористів – є ракетні атаки» недосяжне для демократів, оскільки вимагає рівня інтелекту, не задурманеного лівими догмами. Якби у демократів інтелект був, вони б запитали в ХАМАСу, який весь час скаржиться, що у них немає коштів на вакцину проти коронавірусу, звідки тоді взялися гроші на сотні ракет для обстрілу Ізраїлю.

Нарешті хтось помітив підозрілу схожість у тому, як відбуваються єврейські погроми під керівництвом «Антифа», БЛМ чи ХАМАСу? Різниця між ними – лише географічна, а ідеологічні відмінності між ними – мінімальні.

Мерзенні тварюки в усьому світі побоювалися Трампа, але ХАМАС адміністрації Байдена не боїться. Палестинська Автономна Терористична Зона теж не боїться адміністрації Байдена. Хусити не бояться адміністрації Байдена. Революційно-терористична Гвардія Ірану теж не боїться мешканця Білого дому. Америка в їхніх очах виглядає слабкою і кволою, як і сам мешканець Білого дому.

Через три місяці після переїзду Байдена до Білого дому раптом, як за командою, і практично одночасно виникло безліч внутрішніх і міжнародних криз. Поспішають, дуже поспішають всі тварюки. Слабкість противника завжди обнадіює тих, хто продався дияволові. Скажімо Байдену «Дякую!» – тепер ми достеменно знаємо, як виглядає світ, в якому на Америку ніхто не зважає.

Автор: Ігор Гіндлер

Джерело: https://garygindler.com

У Чикаго відновлюється інтенсивний трафік

Вакциновані мешканці зможуть ходити без маски

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers