rss
04/30/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ В Іллінойсі почали масово вакцинувати дітей віком від 12 років

Діти на території усього штату, які мають від 12 до 15 років, вже почали масово отримувати вакцину Pfizer. Вакцинація молодшої вікової групи розпочалася минулого четверга.

Дітям дають ту ж вакцину Pfizer і дозування, яке використовується для дорослих. Запис на вакцинування відбувається за відпрацьованою схемою: батьки можуть зайти на будь-який сайт, який вже пропонує Pfizer.

Усі пункти, у яких відбувається масова вакцинація у Чикаго, почали вакцинувати дітей минулого четверга. Обов’язковою є згода батьків.

Перелік чиказьких пунктів вакцинації, що пропонують вакцину Pfizer мешканцям, яким виповнилося 12 років: A.A.C.C. at Gallagher Way Wrigley Field, Apostolic Faith Church, Chicago State University, United Center, Richard J. Daley College, Wilbur Wright College, Lorreto Hospital.

Мобільний автобус доправлятиме вакцину для учнів та їхніх батьків до 15 державних шкіл Чикаго у травні та червні. У пересувному пункті можна отримати вакцини Pfizer і Johnson & Johnson з 10 до 12 год у таких місцях:

22 травня: Bouchet, Brunson Ray, Simeon і Southside (другу дозу можна отримати 12 червня);

29 травня: Carver, Englewood STEM, Fenger і King (друга доза – 19 червня);

2 червня: Chicago Vocational Career Academy, Juarez, Marshall, Nash і Westinghouse (можна буде отримати другу дозу).

В Advocate Sherman Hospital, що розташована в Elgin, проводять вакцинацію для осіб віком понад 16 років. Очільниця відділу педіатрії Advocate Sherman Hospital вважає, що вакцинація молодших підлітків може мати велике значення для всієї громади.

«Для дітей так само важливо робити щеплення, щоб захистити своїх друзів, сім’ю, однолітків і, що найважливіше, громаду загалом», – зазначила д-р Rupal Upadhyay. Майже третина усіх дітей, вакцинованих у четвер, 13 травня, – віком до 16 років.

Станом на 12 травня в Advocate Sherman Hospital ввели 40 000-у дозу вакцини. У лікарні планують тримати клініку відкритою на невизначений час, оскільки 12-15-річні мешканці масово почали звертатися за вакцинуванням.

У декількох пунктах вакцинації в окрузі Cook працюють понад запланований час, аби діти могли приходити після уроків.

У місті Des Plaines працівники охорони здоров’я округу Cook надсилають батькам дітей повідомлення про пункти вакцинації.

«Я хочу, аби усі батьки знали, що вакцина – безпечна і неймовірно ефективно захищає дітей, тож їх потрібно вакцинувати якомога швидше», – зауважила д-р Kiran Joshi, співголова департаменту охорони здоров’я округу Cook.

Медичні працівники округу Cook вчинили аналогічним чином. Усі діти округу тримали аркуші з переліком причин отримання вакцини.

Нагадаємо, Чикаго та округ Cook відкрили масові пункти вакцинації від COVID для молоді 13 травня.

У пункті масової вакцинації Gallagher Way на Wrigley Field вранці у перший день вакцинування молоді був постійний потік людей.

Тим часом у Walgreens планують організувати пункти вакцинування молодших підлітків в аптеках.

Компанія, розташована у Deerfield, заявила, що співпрацює з понад 1000 шкільних округів на території усієї країни, пропонуючи вакцинування школярам у своїх магазинах і пунктах вакцинування.

«Програма для дітей буде такою ж, як і для дорослих», – каже д-р Kevin Ban, директор медичного департаменту Walgreens.

В Jewel-Osco також пропонують вакцини для підлітків.

У Чикаго відновлюється інтенсивний трафік

Вакциновані мешканці зможуть ходити без маски

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers