rss
05/07/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ У Чикаго відновлюється інтенсивний трафік

Завантаження доріг знову змінюється, оскільки дедалі більше компаній відновлюють свою діяльність. Упродовж останніх кількох тижнів трафік у місті був настільки ж інтенсивним, як і до пандемії COVID-19.

«Якщо порівняти дані за квітень цього року з квітнем минулого року, то, безумовно, відбулося зростання, у деяких випадках майже вдвічі. Зараз, якщо порівняти цей рік із 2019 роком, то ми ще не зовсім досягнули минулого рівня. Ми досі приблизно на 10 хвилин відстаємо від середньостатистичних даних у ранкову годину пік. Однак поступово, ви знаєте, трафік збільшується», – зазначила Maria Castaneda, речник департаменту транспорту штату Іллінойс.

Згідно із даними за квітень 2019 року, о 8 год ранку у Stevenson середній час подорожі від Tri-State до Dan Ryan становив 23 хвилини. У 2020 році та сама поїздка тривала лише 19 хвилин. Середній час у квітні 2021 року становив 33 хвилини.

Порівняймо кількість поїздок лише за останні чотири місяці із даними, які зареєстровано до пандемії: у січні було на 35% менше поїздок, на 28% менше – у лютому, на 14% менше – в березні та лише на 6% менше поїздок – у квітні.

Оскільки на дорогах тривають ремонти, в IDOT стурбовані тим, що люди повертаються на роботу, проте більшість з них не були на швидкісних трасах більше ніж рік.

«До прикладу, візьмімо автомагістраль I-90. Якщо ви їдете з центру міста до аеропорту, то ви точно повинні перейти на праву смугу приблизно на милю швидше, оскільки цей з’їзд перемістився», – уточнила Castaneda.

Цього року також відбудуться суттєві зміни в зоні будівництва Jane Byrne Interchange. Основну увагу приділятимуть головній лінії, що спричинить затримки під час виїзду із Kennedy та Dan Ryan на Jane Byrne Interchange.

Водночас зараз також триває сезон будівництва платних доріг. Найбільше будівельні роботи вплинуть на I-294.

Реконструкція Central Tri-State та розширення від Balmoral до 95-ї вулиці вже має кілька робочих зон із вузькими смугами. До проблемних зон, зокрема, належить Mile Long Bridge. Цього року буде збудовано його нову південну частину.

Чиновники радять ознайомитися із тими ділянками доріг, на яких ведуться будівельні або ремонтні роботи.

«Сповільнюйтесь. Обмеження швидкості знижується через певну причину. У робочій зоні все може відбуватися дуже швидко, і якщо ви їздили нею вчора, завтра це може бути вже інакша робоча зона», – наголосила Castaneda.

Вакциновані мешканці зможуть ходити без маски

В Іллінойсі почали масово вакцинувати дітей віком від 12 років

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers