rss
04/29/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Ви самі не знаєте, чого хочете. Не сумнівайтеся у поставлених цілях, інакше досягти їх буде непросто. Аналізуйте помилки і йдіть вперед. В особистому житті можливе розчарування. Приділіть достатньо уваги родичам, інакше почнуться сварки.

Збагатіть свій раціон продуктами, що мають високу поживну цінність, – курячими яйцями, морепродуктами, бобовими, горіхами. Якщо стежите за фігурою – рахуйте калорії, але і не відмовляйтеся від повноцінного харчування. Заберіть з раціону здобну випічку та цукерки.

Тиждень обіцяє романтичні події. Не кидайтеся у вир кохання з головою, вам потрібно працювати, думати про сім’ю, а не втрачати здоровий глузд.

У понеділок будуть вдалими покупки. Не витрачайте занадто багато коштів із кредитної картки. Деякі фінансові питання можна залагодити за допомогою родичів.

Телець

Сприятливий тиждень для відновлення форми й внутрішньої гармонії. Навіть якщо станеться щось незаплановане, все завершиться благополучно. У середу є шанс отримати підвищення або продемонструвати високі професійні досягнення. У четвер хтось вам зашкодить, порушивши плани, а вже у п’ятницю все складеться на вашу користь.

Якомога ретельніше захищайте очі, насамперед від механічних пошкоджень. Тоді ваш зір буде у безпеці.

«Вогняний потік» ваших емоцій може налякати кохану людину. Врівноважте це, і почуєте важливу інформацію, інакше ризикуєте втратити шанс.

Якщо будете розсудливими, то кар’єрі та фінансовій стабільності нічого не загрожуватиме. У середу ймовірні фінансові надходження. Четвер – оптимальний для укладення угод. У вихідні не вплутайтеся в авантюрну історію.

Близнюки

Ви будете у центрі яскравих подій. Успіх у професійній сфері принесе прибуток і відчуття стабільності. Ситуація складається на вашу користь. Особисте життя теж потішить. На вас чекає романтика, ніжні зізнання та пропозиції руки і серця.

Можливо, ви будете «не в тонусі» – пошукайте додаткові джерела життєвої енергії. Правильно харчуйтеся, обов’язково ходіть на прогулянки. Знайдіть заняття, від якого «горітимуть» очі. Ця справа може стати ідеальним постачальником внутрішніх ресурсів.

У вас гармонійний і радісний період. Ви кохаєте, і це взаємно. Ваш обранець на все готовий заради вас. Збуваються заповітні мрії і виконуються давні бажання.

Понеділок – час великих задумів, які вдасться втілити у життя. На вас чекають прибуток і цікаві ділові пропозиції.

Рак

Будьте особливо уважні до нової інформації і нових людей. Вас можуть відвідати незвані гості, будьте щедрими. У п’ятницю небажано щось різко змінювати у житті. Вихідні проведіть із коханою людиною. Вівторок – вдалий для обмірковування новаторських ідей, для цього потрібне усамітнення.

Ваш організм подаватиме сигнали. Будьте уважнішими до себе, щоб почути й правильно їх інтерпретувати. Якщо ви не впевнені у тому, що розумієте ситуацію правильно, проконсультуйтеся з лікарем. Аналізи покажуть правдиву картину.

У житті все гладко не буває. Але іноді випадковість може принести щастя. Використайте шанс, посланий долею. Кохана людина порадує турботою.

Фінансові надходження не передбачаються, розумно використовуйте наявні ресурси. У другій половині тижня чекайте на вигідні пропозиції.

Лев

Якщо стримаєте амбіції, зможете досягти успіхів у справах. Прості рішення дозволять досягти більшого, ніж інтриги. Розберіться з накопиченими справами. Позбудьтеся негативних думок, будьте добрішими й терплячими. Час подумати про відпустку.

Важливо висипатися. Якщо хочете зберегти здоров’я, відкладайте справи заради відпочинку. Якщо є можливість подрімати в обідню перерву – скористайтеся нею.

У понеділок на вас може очікувати дивовижна зустріч, може, ви знайдете кохану людину. Будьте відкриті, заряджайте обранця позитивом.

Матеріальне становище покращиться, що стане наслідком серйозної роботи, виконаної у минулому. У п’ятницю імовірні конфлікти у колективі, шукайте компроміс. Будьте активними, захищаючи фінансові інтереси.

Діва

Бажання поділитися професійним досвідом підвищить ваш авторитет. У середині тижня зростає ризик прийняти поспішне рішення. У суботу незначна помилка може викликати шквал неприємних наслідків. У неділю з’явиться можливість підвищити самооцінку.

Головне правило – помірність навантажень. Усі тренування повинні приносити задоволення. Ваш організм не готовий працювати на знос – і якщо ви його змушуватимете, наслідки можуть бути сумними.

Хтось із вашого минулого може вирішити відновити стосунки. Не поспішайте розрубати цей вузол. Будьте делікатні. Можливо, на попелищі колишнього кохання розгориться полум’я.

Може з’явитися нове джерело доходу. Але чи готові ви працювати більше? Протиставте мріям реальний план дій. У суботу не витрачайте занадто багато.

Терези

Тиждень буде насиченим і цікавим. Імовірні довгоочікувана подорож із коханою людиною або разом із друзями, виконання давніх бажань. Вас охоплює кругообіг різноманітних подій. На роботі стримуйте амбіції, почекайте з проявом ініціативи.

Якщо не перегинатимете палицю – не нашкодите собі. Не ставте на своєму здоров’ї відверті експерименти. Принесіть собі максимум задоволення. Сходіть у СПА-салон, поспіть до обіду, з’їжте щось смачне – ви знаєте, що може вас надихнути.

Ви зараз – дуже привабливий об’єкт для любовного полювання, але не кидайтеся у вир сердечних пригод. П’ятниця може бути напруженою, пристрасті у вашій парі палатимуть. Стримуйте прояв емоцій.

Тиждень мине під знаком фінансової стабільності. Особливо вдалою для поповнення бюджету може бути п’ятниця.

Скорпіон

З’явиться безліч блискучих можливостей, ви добре заробите й підвищите свій авторитет у професійній сфері. В особистому житті слухайте своє серце. Довіртеся коханій людині, це – шлях до гармонійних стосунків.

Ви відчуєте, що вам не вистачає сил. Програшним варіантом буде спроба вичавити себе насухо. Не вживайте енергетики. Візьміть день відпочинку і добре виспіться. Ні до чого себе не примушуйте. Ведіть здоровий спосіб життя. У вас вийде впоратися із запланованим.

Не намагайтеся взяти чиєсь серце штурмом. Кохана людина може спантеличити вас вимогами, до яких ви психологічно не готові. І, все ж таки, варто прийняти ці умови. Віддаючи, ви отримаєте більше.

Час реалізувати амбітні ділові плани. Це якнайкраще позначиться на фінансовому становищі. На вас чекають фінансові надходження, ви зможете достроково погасити кредит і не економити на відпочинку.

Стрілець

Цей тиждень може бути досить плідним, ви зумієте переробити безліч справ і отримати прибуток. Не створюйте зайвих проблем прагненням все тримати під контролем. Не виходьте за свою зону відповідальності. У четвер вас може порадувати нова інформація. У вихідні поруч із вами можуть з’явитися люди з минулого, які відкриють нові перспективи.

Перш ніж прийняти те чи інше рішення щодо свого здоров’я – прислухайтеся до інтуїції. Ваше чуття підкаже, від яких варіантів відмовитися – бо вони дуже важкі, затратні або можуть негативно вплинути на інші аспекти вашого життя.

Якщо у вас є претензії одне до одного, поговоріть відверто і вирішіть всі проблеми цього тижня. Потім не буде коли.

Фінансове становище – стабільне, можете дозволити собі пройтися магазинами. Не забувайте, що потрібно не тільки працювати, а й відпочивати.

Козеріг

Ви почнете наполегливо дертися на нову кар’єрну вершину, звідки привітно усміхається пані Фортуна. Однак не можна весь час працювати. Активний відпочинок дозволяє накопичити сили й сконцентруватися на майбутніх звершеннях.

У найближчі дні чимало неприємностей можуть принести шлунок і кишківник. Проблем можна уникнути, якщо будете дотримуватися правил здорового харчування та відмовитеся від шкідливої їжі. Будьте обережні з молочною продукцією і здобою. Якщо у вас виникала харчова алергія – викиньте з раціону продукти, які несуть потенційну загрозу.

У вихідні влаштуйте романтичне побачення на природі. Понеділок ви, можливо, проведете на самоті. У вівторок підтримайте кохану людину.

Фінансове становище стабілізується, але воно досі далеке від бажаного. Наприкінці тижня не потрапте на вудку обіцянок легкого прибутку. Діти можуть вимагати уваги й непередбачених витрат.

Водолій

Не квапте події і не поспішайте з висновками. Люди змінюються, вчорашній суперник може стати другом. На вихідних поїдьте далі від дому, аби побачити нові місця.

Головне – не вигадуйте проблем там, де їх немає. Поки ви відволікаєтеся на щось незначне, можете пропустити важливий сигнал організму. Вчіться дивитися на ситуацію реалістично. Пройдіть повне обстеження організму, проконсультуйтеся з лікарем.

Зайва емоційність може привести вас до сварки із коханою людиною. У вівторок може пролунати несподіваний дзвінок, який обіцяє змінити не тільки тижневі плани, але і вашу долю. У неділю обговоріть особисте життя з друзями, отримаєте слушну пораду.

Ваші фінансові успіхи залежатимуть від прикладених зусиль. Будьте уважні, підписуючи документи. Одна маленька помилка може дорого коштувати. У середу будуть вдалі дрібні покупки, а великі перенесіть на вихідні.

Риби

Тиждень обіцяє чудові результати у різних областях життя. Не будьте надто активними й не тягніть ковдру на себе. У середу ризикніть почати нову справу. Поділіться планами з колегами та близькими, вас підтримають. У неділю займіться створенням нового.

На користь підуть заходи для зміцнення організму. Головне – не перестарайтеся, особливо якщо ви недавно хворіли або перебуваєте не в кращій формі. На перший план виходять правильний спосіб життя і помірна фізична активність. Більше гуляйте, частіше провітрюйте приміщення.

Спалюйте за собою мости – якщо немає кохання, то не вдавайте, що все гаразд. Вам потрібна щирість, радість, а не буденність.

Ваші грандіозні плани застрягли на півдорозі через брак коштів. Хоча вже прийшла пора задуматися над відпусткою.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers