rss
05/10/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Автосвіт \ Huawei почав продавати власні електрокари

Китайська компанія Huawei, як передусім відома своїми смартфонами та іншими гаджетами, почала продавати електричні автомобілі.

Про це пише SCMP.

Зокрема, як зазначається у повідомленні, технологічний гігант телекомунікаційного обладнання продовжує шукати нові джерела прибутку після того, коли на торгівлю його смартфонами було накладено санкції з боку США. Керівники Huawei заявили, що вироблені електромобілі зможуть допомогти компанії компенсувати падіння продажів смартфонів.

Модель електрокару SF5, спільно створена Huawei і китайським виробником автомобілів SERES, є першим автомобілем, який офіційно увійшов до магазинів Huawei.

Електробензиновий гібрид оснащено системою HiCar на базі ПЗ HarmonyOS, він має запас ходу 180 км у чистому електричному режимі та понад 1000 км у змішаному режимі.

У Huawei заявили, що система HiCar дозволяє користувачам перемикатися між різними програмами для мобільних телефонів і центральною панеллю керування автівкою, а також може під’єднувати автомобіль до інших розумних пристроїв – телевізорів, кондиціонерів тощо.

Нагадаємо, адміністрація експрезидента США Дональда Трампа звинуватила Huawei у протиправному збиранні інформації про американські державні установи, компанії та громадян, що визнано шпигунством. Окрім Штатів, співпраця з Huawei у галузі розвитку мереж мобільного зв’язку та передачі даних нового покоління 5G повністю заборонена у Великій Британії, Швеції, Японії. У Франції введена часткова заборона.

Toyota презентувала майже серійного однокласника RAV4 на електротязі

Mercedes-Benz презентував флагманський електрокар

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers