rss
05/10/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Генеральний директор CPS піде з посади після завершення навчального року
Title 
 Лорі Лайтфут і генеральний директор
CPS Janice Jackson.
Фото з ФБ-сторінки Chicago Mayor’s Office


Генеральний директор державних шкіл Чикаго д-р Janice Jackson заявила, що покине свою посаду наприкінці навчального року.

Вона присвятила чиказьким школам 22 роки свого життя. Jackson на початку кар’єри працювала вчителем, а наприкінці стала генеральним директором CPS.

«Із власної волі і з вдячним серцем я повідомляю, що вирішила не продовжувати контракт, термін дії якого закінчується наприкінці червня», – зауважила д-р Jackson.

Вона – перший генеральний директор, який викладав у шкільному окрузі з 1995 року, коли мерія взяла під контроль CPS.

«Доктор Jackson зарекомендувала себе більш ніж здатною керувати CPS з витонченістю, рішучістю, волею та чіткою спрямованістю на покращення життя наших школярів», – заявила мер Чикаго Лорі Лайтфут.

Jackson почала працювати спочатку як т. в. о. генерального директора CPS, коли попередній гендиректор Forrest Claypool подав у відставку – з 31 грудня 2017 року. Пізніше вона отримала цю посаду на постійній основі.

«Ця робота – все, про що я мріяла, а іноді і трохи більше, ніж це», – каже Jackson.

За її словами, вона повідомила меру Чикаго кілька місяців тому, що планує піти з посади у зв’язку зі втомою через виклики, пов’язані зі страйками вчителів і пандемією коронавірусу.

Лайтфут високо оцінила дії Jackson на посаді очільника CPS, особливо протягом останнього року навчання в умовах пандемії.

Jackson розповіла, що її особливо втомило спілкування з профспілкою учителів Чикаго. Профспілка страйкувала протягом 11 днів у 2019 році, а в минулому році постійно переносила дату відновлення очного навчання у CPS.

«Зараз політика та освіта є на низькому рівні. Думаю, що їх можна реалізовувати значно краще», – вважає Jackson.

Завдяки зусиллям Jackson у місті збільшилася кількість випускників – осіб, які отримали атестат про закінчення школи, та кількість осіб, які вступили до коледжів серед школярів CPS.

Мер Лайтфут заявила, що шкільний округ починає шукати заміну Jackson. Утім, не тільки їй – із посади також пішли головний операційний директор Arnie Rivera та головний директор з питань загальноосвітньої підготовки LaTonya McDade.

«Я також не збираюся йти звідси, не переконавшись, що маю наступника», – запевнила Jackson.

За Флойда майже помстилися? Хто що пише з приводу Джесіки Бове

Прийшли за Руді Джуліані

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers