rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Вельмишановна редакціє «Часу і Подій»!

Маю честь від імені Оргкомітету Міжнародного Проекту-Конкурсу «Тарас Шевченко єднає народи» і від себе особисто щиро привітати колектив славного Часопису української діаспори в США «Час і Події» з 25-літнім ювілеєм!

За час існування Проекту «Час і Події» став нашим рупором в українському середовищі діаспор США та тих, які його читають по світу. Разом з тим, ми черпаємо надзвичайно багато цікавої та корисної інформації про життя наших земляків за кордоном. Бажаємо, щоб множились приємні публікації про Україну і українців на рідній землі та в інших краях, щоб доносилась правда про Шевченківський дух і силу його слова, про давню та теперішню історію нації, яку так часто спотворюють наші воріженьки. Бажаємо також ще сильніше об’єднатися в беззбройному завоюванні сердець і помислів людей доброї волі через наш спільний вияв культурної дипломатії та вклад в інформаційну боротьбу для укріплення позитивного іміджу України.

Дякуємо Вам, пані Марино, шеф-редактору Віктору Рибаченку за інтерес і підтримку нашого Проекту. Особлива подяка спеціальному кореспонденту Лідії Корсун за постійні глибоко проникливі репортажі і щорічне залучення найкращих талановитих людей діаспори до участі в Проекті.

Висловлюємо впевненість у нашій подальшій плідній співпраці в утвердженні ідей і мрій Тараса Шевченка, на славу Україні і планеті.

Тож бажаємо всім міцного здоров»я, натхнення, безмежної любові, Божого благословення на творчість і примноження тиражів на многії і благії літа!

З любов’ю і шаною

Автор Проекту-Конкурсу
«Тарас Шевченко єднає народи»

Народна артистка України,
громадський діяч Галина Яблонська

Вітаю газету «Час і Події» з ювілеєм!!!

Вітання від «Коронації слова»!

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers