rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Шановній редакції газети «Час і Події» в Чикаго Шановна Пані Софіє Разумова!

Вас турбує Любів Богуслав Іванович зі Львова. Від своїх друзів, львів'ян-художників Петра Грицика та Романа Петрука я дізнався, що Ваша газета відзначає свій ювілей. Мої друзі це знають, тому що Ваша газета писала про них великі статті, і вони цим дуже пишаються, бо ж пише українська газета із самої Америки. Я теж хочу привітати Вас з ювілеєм – 25 років, і нагадати Вам, що я теж із тих, хто дуже вдячний Вам за величезну допомогу мені та Музею Галереї Українського Військового Однострою на пл. Ринок, 40, який я очолюю протягом 20 років – по даний час.

Подяка величезна, бо Ваша газета допомогла моєму музею зберегти приміщення, а отже — і його існування.

Коротко нагадаю Вам, пані Софіє, як це було:

Влітку 2018 р. наш музей відвідала Ваша журналістка Лідія Корсун разом з моїм другом Петром Грициком. Я ознайомив з експозицією, провів екскурсію, а також розповів про проблему, якою був дуже стурбований, бо наступного 2019 року закінчувався термін контракту оренди приміщення, яке належить Львівській Міській Раді. Оскільки музей знаходиться в центр міста, було чимало бажаючих отримати приміщення будь-яким способом, і вони чекали цього слушного моменту.

І ось на поміч приходите Ви, Ваша газета, ваша співробітниця пані Корсун. Її настільки вразило і сподобалось все, що зроблено для Музею на громадських засадах, бо все, що знаходиться в музеї, розроблено і виконано моїми руками, я – і директор, і екскурсовод, і дизайнер, і дослідник. Як Вам відомо, Лідія Корсун підготувала листа на ім'я Голови міської Ради Андрія Садового та начальника управління комунальної власності Міськради І. В. Свистун, який Ви особисто направили у Міську Раду м. Львова. Він і зіграв вирішальну роль у позитивному вирішенні питання на засіданні Міської Ради. Пан Садовий вже знав про Вашу газету, бо ви надрукували два інтерв'ю з ним, які провела з ним в попередні роки п. Корсун. В час підготовки рішення вона постійно була на зв'язку з відділом преси Міськради, який теж відвідала у 2018 р. Навіть окремо клопотала про підтримку Музею перед нашим колишнім депутатом Верховної Ради, знаною на Львівщині людиною – Ігорем Юхновським.

Варто нагадати, що ще раніше Ви надрукували в журналі «Час і Події», 2018 р, номер 43, 25 жовтня, статтю львівського журналіста Юрія Атаманюка про роботу Музею, його фонди, його особливість і принадність.

Ваш ювілей – якраз той час, коли варто згадати та подякувати вашому колективу за всі добрі справи, якими переймається газета. Подякувати всім, хто її «робить» щотижня. Дуже вірно, що Ви пишете і про проблеми на території Батьківщини ваших читачів-діаспорян. Це їх хвилює теж. І ми вдячні їм за цю цікавість, а також Вашим громадським та фінансовим організаціям, які напевне утримують таку змістовну та потрібну газету, як ваша.

Зичимо Вам, пані Софіє, Вашим помічникам, редакторам, авторам, всьому колективу газети успіхів, терпіння і наснаги на довгі роки існування. Друкована газета потрібна людям!

З повагою і вдячністю,

Богуслав Любів – директор Музею Галереї Українського Військового Однострою.

23 квітня 2021 р.

Вельмишановна редакціє «Часу і Подій»!

Вітання від «Коронації слова»!

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers