rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Шановна редакціє!

На травневих урочистостях Вашого дітища, часопису «Час і Події», долучившись до притаманних ювілеям здравиць і побажань, принагідно хочеться сказати ще й таке.

Мені, читачеві, імпонує ваша редакційна політика. А майстерна розповідь від пересічної людини про побачене у глибинах сьогодення, є багатим матеріалом для роздумів над завтрашнім днем. В якійсь мірі ваша творчість у нас сприймається і за мобілізуючий фактор.

Крім трьох областей і столиці України, мені пощастило працювати і жити в Празі і Москві. Не з розповідей знаю про черствий хліб і скромний побут чужинця. Тому й дякую Вам щиро за правдиві розповіді про тих українців, хто поїхав на заробітки, як правило, скромні, й там адаптувався, і про життя на історичній батьківщині. Про ностальгію, про заздрощі, та намагання тих, хто залишився дома, старанніше працювати, щоб більше заробляти.

Зміст і оформлення номерів часопису свідчить, що Вам вдалося зібрати творчий сильний колектив. Легке тактовне слово газети мобілізує і гуртує навколо Вас людей на різних континентах. У ваше товариство мене не тільки посвятила Ліда Корсун, а й ось уже сім років м'якими порадами, барвистими текстами, тактовними запитаннями підводить стрілки мого біологічного годинника до вашого хронометра.

Її аура притяжлива, з надійним окоміром «свій – чужий». Вона безпомилково відрізняє носія корисної для громадян інформації від тільки добросовісного читача. Мені довелося співпрацювати з провідними журналістами Києва, які постійно визначали пульс життя і діяли на рівні представників влади. Аналітичним розумом, влучним словом і гострим пером Ліда з таких рядів.

А для подяки на Ювілеї Вам, шановна пані Софіє, у звичному лексиконі потрібних слів мало. Ви – самобутній взірець бізнесового астронавта. Прилетіла майже на зворотну сторону Земної Кулі не в утриманці американської цивілізації, а знайшла нішу для застосування своїх знань та уміння. Зібрала сподвижників і показуєте міжнародній спільноті як на крутих спусках підніматися вверх.

Дякую Вам за подвижництво! Хай Всевишній нагородить Вас Сторічним Ювілеєм!

Борис Кириченко,
читач часопису «Час і Події», автор 16 публіцистичних книжок.
Цього року видам третій том трилогії «Мій час».

Вельмишановна редакціє «Часу і Подій»!

Вітання від «Коронації слова»!

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers