rss
04/23/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ До редакції незалежного тижневика «Час і Події»

17 квітня 2021 р.

Вельмишановна Редакціє!

Прийміть від Нью-Йоркської Округи Союзу Українок Америки (СУА) найсердечніші поздоровлення з першим 25-річчям вашого тижневика. Адже 25 – це розквіт молодості! Тому бажаємо Вам вічної творчої молодості і нових ювілеїв! І хоч відстань між нашими містами чимала, але Ваша газета проклала міцний міст, завдяки якому мешканці Чикаго і Нью-Йорка обмінюються новинами і подіями, що відбуваються в кожному з них. Оскільки Союз Українок Америки має відділи по цілій Америці, то «Час і Події» відіграє велику роль в обміні і інформацією, і досвідом праці між окремим відділами СУА. Для нас це дуже важливо.

Окремо хочу подякувати кореспонденту вашої газети Лідії Корсун, яка є будівничою того моста, про який мова йшла вище. Адже саме завдяки пані Лідії читачі газети «Час і Події» мають можливість бути в курсі всіх культурних подій, що відбуваються в Нью-Йорку взагалі і в Союзі Українок Америки зокрема. Лише за останні два з половиною роки (враховуючи останній рік в умовах пандемії) журналісткою Лідією Корсун написано шість статей. Це не просто статті, а цілі епопеї, які так яскраво, так детально і так захоплююче описують кожен наш захід, причому з великою кількістю фотографій, що диву даєшся. Я хочу дати признання працівникам редакції за те, що не обмежуєте авторів в розмірі дописів. Це дуже демократично і дуже правильно. Автор має можливість широко і детально висвітлити ту чи іншу подію.

До кожної своєї роботи Лідія Корсун підходить з величезним запалом творчої енергії, ентузіазмом і з великою любов’ю. Тому і виходять з її пера справжні публіцистичні шедеври, які приносять читачам велику насолоду і задоволення.

Особливо дякуємо газеті за надруковану розгорнуту статтю Лідії Корсун про новий український художній фільм «Тарас. Повернення» (№32 за 2019 р), яка надзвичайно допомогла нам у здійсненні перегляду цього фільму в метрополії Нью-Йорку. Завдяки пані Ліді, яка організувала громадський комітет, до якого входила і я від Союзу Українок Америки, творча група фільму у складі Олександра Денисенка, автора і режисера фільму, Анни Топчій, акторки головної жіночої ролі у фільмі, і Олександра Кришталовича, оператора фільму, змогла приїхати до Америки на прем’єру фільму.

Бажаємо всьому творчому колективу газети «Час і Події» нових творчих здобутків, розповідаючи про життя українців в Америці. З роси і з води вам на довгі роки!

Лідія Слиж,

голова Нью-Йоркської Округи СУА

Вельмишановна редакціє «Часу і Подій»!

Вітання від «Коронації слова»!

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers