rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Вітання від «Коронації слова»!

Співзасновники Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова» Тетяна і Юрій Логуші та вся команда конкурсу вітають свого багаторічного партнера – редакцію україно-американського часопису «Час і Події» з 25-річчям!

Тішимося, що уже 9 років співпрацюємо разом з вами і відкриваємо нові імена у сучасній українській літературі. Дякуємо вам за спецвідзнаку від газети, за публікацію переможців цієї спецвідзнаки на сторінках Літературного додатка газети. Для нових авторів ваша газета – це чудова можливість надрукуватися і бути прочитаними, адже на сторінках «Часу і Подій» було надруковано десятки коронаційних романів. Більшість з них вперше побачили світ саме в газеті «Час і Події», і вже потім з’явилися друком. Деякі з них першими високо оцінили саме ваші читачі, а вже потім звернули увагу видавці, а згодом прийшла і популярність на Батьківщині. Тож ваш вклад в популяризацію сучасної української літератури – неймовірний!

Ви для нас – місток між США та Україною, адже наш конкурс – міжнародний, і це чудова можливість для діаспори дізнатися про конкурс, взяти в ньому участь і прочитати першими твори переможців на сторінках літературного додатка.

Від початку нашої співпраці серед авторів конкурсу значно збільшилася кількість авторів з діаспори по цілому світу – що, зокрема, свідчить і про те, що вас читають не тільки в американській діаспорі, а й по цілому світу!

Ми розуміємо, наскільки важливою є місія українських ЗМІ для діаспори. Роль українських видань на чужині – величезна, вони допомагають людям не забувати про Батьківщину. А «Час і Події» ще й унікальні тим, що вперше в історії діяспори закордонне видання теж має своє бюро в Україні. Ваша газета, крім джерела інформації, є ще й маленькою бібліотекою найсучаснішої української літератури!

Радіємо, що ви є! Дякуємо головній редакторці Марині Олійник за постійну підтримку нових авторів і наших ініціатив, а також за її активну багаторічну участь в журі конкурсу.

Бажаємо часопису довгих років процвітання і досягнення великих цілей!

З повагою,

Команда Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова»

Title Title Title

Вельмишановна редакціє «Часу і Подій»!

Шановна редакціє!

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers