rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Цей тиждень обіцяє успіх у справах, хороші можливості й чудове самопочуття. У четвер не відволікайтеся на другорядні завдання. У понеділок можуть потішити цікаві новини. У вівторок продемонструйте впевненість у власних силах.

Не слухайте чужих порад – особливо, якщо ці поради дають не професійні лікарі. Вчіться прислухатися до голосу свого організму. Ви зможете зрозуміти, чи з вами відбувається щось не те.

Стосунки у вашій парі підуть на краще. Дайте тим, хто від вас залежить, більше свободи. Спроби контролювати близьких, особливо кохану людину, все одно успіху не матимуть.

Розраховуйте тільки на себе, а не на спонсорів. У п’ятницю будуть вдалими покупки. У вівторок не беріться за ризикований захід, навіть якщо справа видається корисною. Важко буде втриматися у рамках розумного.

Телець

Незважаючи на всю принадність пропозицій, не беріть їх на озброєння. Якщо хтось із вашого оточення віддалився, поставтеся до цього по-філософськи. Будьте пунктуальними, щоб уникнути непорозумінь. У вихідні вам загрожує відлюдництво, яке позитивно позначиться на настрої.

Не сумуйте. Печаль призводить до застою енергій – можуть знову «підняти голову» хронічні захворювання, ви почуватиметеся втомленим. Можливо, вам допоможе зміна оточення або щоденні прогулянки.

Можливо, до вас прийде сильне почуття. Забудьте на якийсь час про амбіції та оцінки потенційного партнера, якщо хочете знайти щастя.

У четвер керівництво може вимагати занадто багато. У п’ятницю порадує нова інформація. Наприкінці тижня можливі фінансові надходження. У понеділок будуть вдалими ділові зустрічі.

Близнюки

Сприятливий час для втілення у життя найоригінальніших ідей. Вас зрозуміють і допоможуть. Будьте уважними до інших, не нехтуйте порадами. У фінансовій сфері на вас чекає успіх.

Будьте обережні, особливо під час занять спортом, на дорозі. Існує підвищена ймовірність травм. Якщо любите екстрим – на якийсь час відійдіть від свого хобі. Якщо ви – професійний спортсмен, тренуйтеся з мінімально допустимим навантаженням.

Будь-яке спілкування піде на користь. Любовний вир може захопити вас із надзвичайною силою, вирватися буде неможливо. Це – шлях до щастя.

Середа – вдала для вирішення питань, пов’язаних із кредитами, страхуванням і позиками. У другій половині тижня з’явиться прибутковий проект. У понеділок і вівторок можете розраховувати на надходження значних сум.

Рак

На початку тижня не звалюйте на себе зайве навантаження на роботі. Не форсуйте події і не намагайтеся робити десять справ одночасно. Можуть виникнути обставини, які сковуватимуть вас. У середу можуть порадувати сприятливі події в особистому житті. У п’ятницю вийдете переможцем із будь-якої суперечки. У цей день ви знайдете нового друга. У вихідні відпочиньте разом із сім’єю.

Головне – якомога більше рухайтеся. Не сидіть на одному місці. Будь-які розумні відстані долайте пішки. Займіться легкою атлетикою.

Єдиною проблемою в особистому житті можуть стати ревнощі. У вівторок можете почути про себе перекручену й неприємну інформацію. Ніщо не має змусити вас перестати поважати себе.

Угоди, оформлені у вівторок і середу, будуть вдалими. Фінансова ситуація – сприятлива, однак наразі не плануйте великі придбання.

Лев

У першій половині тижня доведеться сумлінно попрацювати, виконуючи поставлені перед собою завдання. Вихідні присвятіть відпочинку. Друзі потішать новинами. У понеділок з’являться хороші перспективи, які дозволять досягти прихильності керівництва. Вівторок буде складним днем.

Займіться профілактикою хвороб шлунку і травної системи. Попрацюйте над своїм раціоном. Навіть невеликі зрушення зараз дадуть видимий ефект, і ви почуватиметеся краще.

Кохана людина навряд чи зможе задовольнити всі ваші бажання. Погляньте на себе збоку, чи не занадто ви багато вимагаєте від неї? І що даєте натомість?

Не забувайте оплачувати рахунки за кредитами. Імовірні фінансові труднощі. Доведеться багато працювати й економити.

Діва

З’явиться шанс для самореалізації. Є сенс об’єднати зусилля з колегами. Час для кар’єрного зростання. Повне взаєморозуміння пануватиме у стосунках із близькими. Середа – не найкращий день для тих, хто буде у далекій поїздці. Вихідні проведіть за містом.

Головне – тримати ноги у теплі та затишку. Взуття повинне бути зручним, якісним і захищати від вологи та холоду. Можливо, доведеться витратитися на щось якісніше.

Вашим стосункам із коханою людиною можна тільки порадіти. Четвер і п’ятниця – чудові для побачень.

Уникайте ілюзій і занадто привабливих пропозицій. У середу порадують колеги. Субота – вдала для походу магазинами. У понеділок може надійти важлива інформація, яка сприятиме поліпшенню матеріального становища.

Терези

Створіть міцний фундамент для позитивних змін у житті. Занурення в роботу повинно бути комфортним і не загрожувати душевними потрясіннями. Якщо щось не вдається так, як завжди, не переживайте, незабаром ви зможете відпочити. До п’ятниці труднощі минуть, а ви зможете насолодитися товариством друзів. Субота – вдала для відвідування театру.

Великого значення набуває якісне та регулярне харчування. Їжу необхідно приймати невеликими порціями, але часто, до шести разів на день.

Чи можете ви бути впевнені в людині, яка поруч із вами? Якщо повної впевненості немає, нехай навіть вона вам дуже подобається, утримайтеся від рішучих кроків. Можливо, вас обманюють.

Матеріальне становище – цілком стабільне. Наприкінці тижня ймовірні фінансові надходження. Вкладайте кошти у розвиток власних творчих навичок.

Скорпіон

Ви зрозумієте, наскільки важливим є у вашому житті кохання. Вона надихає і відкриває нові можливості. Цінуйте кохану людину і прислухайтеся до її порад. Разом ви здатні гори перевернути. У справах на вас чекає успіх і прибуток.

У найближчі дні не напружуйте очі занадто сильно. Ваші очі зараз особливо уразливі – можливе ослаблення зору. Приймайте вітаміни, робіть примочки – особливо ввечері. Робіть вправи для очей.

Цінуйте свою кохану людину. Тільки вона може дати вам щастя і гармонію. Поступайтеся їй, виконуйте її прохання. Це потрібно не тільки їй, але і вам.

Ви можете закрутитися у вихорі яскравих подій, прибуткових проектів і цікавих зустрічей. У діловій сфері все складається чудово. Можна очікувати на прибуток.

Стрілець

Вам доведеться працювати, не покладаючи рук, зате ви швидко побачите результат. У вівторок не діліться своїми ідеями, якщо не хочете, аби хтось реалізував їх без вас. У середу може надійти кілька пропозицій, буде спокуса взятися за усі відразу. Важливою подією стане щось, пов’язане з родиною.

Самопочуття сильно залежатиме від настрою. Швидше за все, ви сповнені райдужних надій, і здоров’я не викликатиме побоювань. Якщо ви нещодавно хворіли, і вам прописані ліки – поставтеся до цього максимально серйозно.

Тиждень спокійним не назвеш. У суботу приділіть увагу коханій людині, поговоріть відверто. У вівторок можлива цікава зустріч, однак стережіться – почуття може стати фатальною пристрастю.

Будьте уважні. Удавана вигода може бути оманливою, і результат фінансового заходу не виправдає витрачених зусиль. У четвер ймовірні фінансові надходження.

Козеріг

Не піддавайтеся емоціям, вони можуть затьмарити розум і нашкодити справі. Спокій і розважливість – складові вашої удачі. Будьте тактовнішими, не командуйте близькими, не з’ясовуйте стосунки. Краще самому прислухатися до поради досвідченіших. Не відволікайтеся на дрібниці. До кінця тижня зросте фізична активність.

Згадайте засоби, які допомагали у дитинстві. Можливо, це був часник або бальзам «Зірочка». Або гарячі ванночки для ніг. Зараз, якщо ви почуваєтеся погано, швидко прийти в норму допоможуть саме вони.

Ваші дії на любовному фронті, якщо докласти зусилля, увінчаються успіхом. Будьте активнішими. Не вередуйте і не чіпляйтеся до партнера через дрібниці.

У понеділок вдало минуть наради. У середу уникайте ризику, пов’язаного з чужими грошима. У вихідні будуть вдалі покупки. Наприкінці тижня можуть з’явитися нові спонсори.

Водолій

Тиждень буде відрізнятися підвищеною професійною активністю. Можливо, він круто змінить ваше життя. Триває сприятлива смуга, ви зможете насолодитися плодами своєї діяльності. Не метушіться. У середу не експериментуйте, якщо хочете уникнути неприємностей. Кінець тижня може потішити несподіваними враженнями та поїздками.

Може бути уразливою нервова система: бажані профілактичні процедури й щадний режим. Зменште навантаження на зір – не засиджуйтеся за комп’ютером. Відпочинок у тиші сприятливо позначиться на самопочутті.

Вам пощастить в особистому житті, ви будете розпещені увагою з боку протилежної статі. Відпочиньте від турбот, сходіть на побачення.

Вас можуть розчарувати фінансові справи. Стримайте свій апетит і порадійте досягнутому. Будьте гнучкими з колегами та керівництвом, зайва впертість може зашкодити.

Риби

Вам буде важко займатися тим, що ви запланували. Імовірно, доведеться багато часу витратити на вирішення чужих проблем. Вже у п’ятницю ви можете отримати приємну звістку і на вихідних чудово відпочити.

Рекомендовано провести очищення організму. Цього тижня воно принесе максимум користі, якщо ви діятимете за правилами. Якщо сумніваєтеся, яку методику вибрати, проконсультуйтеся з лікарем. Заборонене сухе голодування.

Саме час реалізувати мрію про романтичну поїздку вдвох. Або на самоті – зустріч із новою людиною може запалити у вашій душі пристрасть. Головне – не сидіть на одному місці.

На початку тижня розберіться з паперовими справами. Середа – сприятлива для дрібних придбань. Вірогідні фінансові надходження у другій половині тижня.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers