rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Спорт \ «Донбас» знову став чемпіоном України

«Донбас» повернув собі титул чемпіона України, який у минулому сезоні програв «Кременчуку». У фінальній серії Української хокейної ліги Паріматч «Донбас» чотири рази поспіль (2:1, 5:1, 3:1, 4:3) обіграв «Сокіл», який повернувся в чемпіонат після тривалої паузи. Донеччани завоювали восьме чемпіонство в історії клубу.

Нагадаємо, що перші дві зустрічі команди провели в Дружківці, а потім перебралися до Києва. Незважаючи на результат, у «Сокола» був шанс в рідних стінах повернути інтригу, але бажання «Донбасу» знову оформити чемпіонство виявилося сильнішим. Останній матч виявився найбільш напруженим – київська команда до останнього намагалася відтягнути чемпіонство «Донбасу», двічі виграючи протягом гри. Але досвід і майстерність гравців взяли своє. До речі, команди в минулий раз зустрічалися у фінальній серії в 2012 році, і тоді успіх також святкували донеччани.

Таким чином, черговий сезон Української хокейної ліги Паріматч завершено. Як відзначають хокеїсти, тренери і вболівальники, він вийшов найцікавішим за останні роки. Напередодні старту фінальної серії, УХЛ запустила челлендж з метою об'єднати фанатів українського хокею у всьому світі. У підсумку до челленджу приєдналися вболівальники з Туреччини, Австралії, Німеччини, Єгипту, Ізраїлю, Індії, Франції, Чехії та Еквадору.

Найкориснішим гравцем плей-офф в сезоні 2020/21 став захисник «Донбасу» Філіп Пангелов-Юлдашев. Відповідну нагороду після матчу з «Соколом» захисник отримав з рук генерального директора УХЛ Сергія Варламова.

Тепер команди йдуть на заслужений відпочинок, щоб потім повернутися і подарувати нам ще один вражаючий чемпіонат. І боротьба в новому сезоні, безсумнівно, буде ще більш захоплюючою.

Під час нагородження виконавчий директор УХЛ Олексій Брага не стримував емоцій: «Завершився п'ятий ювілейний сезон чемпіонату УХЛ Паріматч, і я хочу подякувати всім командам-учасницям чемпіонату за цей хоч і складний, але дуже яскравий і насичений спортивний рік.

Звичайно ж, нічого б не вдалося без наших друзів і партнерів – компанії Parimatch, яка підтримує нас ось уже п'ять років і допомагає в реалізації наших спільних планів. Цей сезон – великий крок вперед для всього українського хокею і я радий, що цей крок ми зробили разом. Так що до зустрічі у шостому сезоні УХЛ».

Сергій Варламов, генеральний директор УХЛ, поділився своїм враженням від сезону: «Це був найкращий чемпіонат України за весь час. Боротьба була з перших же матчів. У першій половині чемпіонату деякі команди вирвалися вперед, але протягом сезону решта команд набирали хід, і чемпіонат вирівнявся. Окрасою чемпіонату стали дуже яскраві й емоційні завершальні матчі.

У плей-офф всі раунди пройшли досить цікаво, на межі можливостей. Всі команди намагалися показати свій кращий хокей. В одній півфінальній парі переміг «Донбас», а в інший «Кременчук» був фаворитом, але програв «Соколу». Я скажу, що «Сокіл» в півфіналі грав всі матчі рівно, стабільно, і заслужив вийти в фінал. А в фіналі на боці «Донбасу» був досвід, тому що це вже не перший фінал для багатьох хлопців. Я думаю, що досвід зіграв ключову роль для «Донбасу».

«Ми бачимо, як український хокей розвивається. Цей сезон і справді вийшов найцікавішим за останні роки, чого лише варта фінальна серія і завершальний матч. Раді поверненню «Сокола», який в першому ж сезоні зміг дійти до такого високого етапу і кинути виклик в фіналі своєму принциповому супернику, появі інших команд і розширенню ліги.

Також вітаємо «Донбас» з успішним поверненням собі чемпіонства і сподіваємося ще на більшу інтригу в наступному сезоні. Parimatch вже не перший рік йде нога в ногу з українським хокеєм, підтримує його і допомагає розвиватися, тому підсумки такої співпраці нас надихають. Все буде хокей!», - оцінив сезон 2020/2021 директор зі зв'язків з громадськість Parimatch Вадим Місюра.

Джерело: «Укрінформ»
(https://www.ukrinform.ua/rubric-sports/3235063-donbas-znovu-stav-cempionom-ukraini.html)

УХЛ подала в суд на Федерацію хокею України

Прийшов, змінив і переміг. За один сезон Мірча Луческу показав, чому «Динамо» був потрібен іноземний тренер

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers