rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Поліція затримала народного обранця

...26 квітня The Detroit News розповіла цікаве: на фрівей мчався величезний чоpний Chevy Tahoe. Судячи з того, що інші водії почали телефонувати на 911 і навіть записувати відео, їхав він дивно – кермував на узбіччя, ледь не вдарився в опору моста. Та так і полетів у канаву!!!

Згодом були сирени, «швидка», поліція... Дивляться – а в салоні двоє без штанців. Тобто штанці на них нібито є, але грайливо спущені. Жінку нудило, стояти вона не могла, її незабаром відвезли у госпіталь, а ось водій був страшенно обурений. Він відмовився показувати будь-які документи, а тільки заявив, що є «важливою персоною». Оскільки називати себе він категорично відмовлявся, поліцейські спробували вдягнути йому кайданки, і ось тут водій-важлива персона заявив поліцейському буквально наступне: «I RUN YOUR BUDGET, BRO».

У найкращих традиціях поліцейських арештів останнього часу затриманий почав здійснювати шалений опір, під час якого пообіцяв негайно зателефонувати губернатору, називаючи її при цьому тільки за іменем, пообіцяв поліцейським швидкий кінець кар’єри, а одного і зовсім назвав забороненим словом, що починається на букву «н». Словом, поводився як блефуючий невеликий неадекватний дилер, у якого перемкнуло в голові. Але я не став би ділитися з вами цією новиною, якби так воно і було.

Заарештованим виявився чинний конгресмен-демократ штату Мічиган, 26-річний Джевел Джонс – ось він на фото. Рівень алкоголю у крові законодавця, народного обранця й заодно диякона місцевої церкви виявився удвічі вищим від легального ліміту. Цікаво, що в машині знайшли вогнепальну зброю. Навіщо вона служителю божому? Треба зауважити, що це – вже другий арешт конгресмена за керування автомобілем в неадекватному стані.

Такі справи, такі часи, такі законодавці, такі моральні орієнтири й, найголовніше, – такі ось красені визначають бюджет наших із вами правоохоронців.

Автор: Олександр Купрін

Джерело: «Континент»
(https://kontinentusa.com)

Ford призупинив роботу декількох американських заводів через брак чіпів

Засуха на Тайвані може поглибити глобальний дефіцит чіпів і спричинити дефіцит авто у США

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers