rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Ford призупинив роботу декількох американських заводів через брак чіпів

Ford Motor збільшить час простою на п’яти заводах у США через брак напівпровідників. Це призведе до подальшого зриву виробництва популярного позашляховика й пікапа F-150, який приносить найбільший прибуток компанії. Також простої збільшаться на деяких заводах у Європі.

Із початку цього року дефіцит напівпровідників змусив світових автовиробників періодично скасовувати заводські зміни й змінювати графіки виробництва, щоб перенаправити чіпи на високопріоритетні автомобілі. Проте дефіцит змусив Ford призупинити на кілька тижнів виробництво на двох заводах, обмеживши постачання моделі F-150, яка генерує основну частину прибутку компанії. За оцінками Ford, лютневі перебої з поставками чіпів можуть завдати шкоди операційному прибутку компанії на $1-2,5 млрд.

General Motors у цьому році призупиняла виробництво принаймні на шести заводах у Північній Америці через брак чіпів. Toyota Motor, Volkswagen і Stellantis NV (колишня Fiat Chrysler) в останні тижні призупинили або змінили графік виробництва через зриви у ланцюзі постачань. Аналітики підрахували, що нестача мікрочіпів може коштувати автомобільній промисловості десятки мільярдів доларів у 2021 році.

Засуха на Тайвані може поглибити глобальний дефіцит чіпів і спричинити дефіцит авто у США

У Чикаго планують цієї осені запровадити очне навчання

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers