rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Тиждень може бути неоднозначним. Керівництву може не сподобатися ваша норовливість і зайнятість сторонніми справами. У четвер не плануйте переговори. У понеділок щось може застати вас зненацька, зате вівторок принесе успіх у професійній сфері.

Їжте більше фруктів – особливо багатих такими мікроелементами, як калій і магній. Не відмовляйтеся від інжиру, кураги, фініків, чорносливу. Солодке, алкоголь і сечогінні препарати перешкоджають засвоєнню магнію, а міцний чай, кава виводять магній з організму.

Не висувайте завищених вимог до коханої людини. П’ятниця і неділя – вдалі для побачень.

Імовірний успіх у пошуку додаткових джерел прибутку. Середа – вдала у фінансовій сфері. Наприкінці тижня колеги дадуть слушну пораду або підтримають перед керівництвом.

Телець

Ви будете надзвичайно жадібні до роботи, хоча краще реально розрахувати свої сили. Інакше наберете завдань, які не встигнете виконати. Будьте пунктуальним й дотримуйтеся взятих зобов’язань. Сприятливий тиждень для налагодження зв’язків. У п’ятницю можливі цікаві зустрічі.

Ваше здоров’я залежатиме від якості відпочинку. Періодично змінюйте вид діяльності. Вечорами не сидіть за комп’ютером, гуляйте, ходіть у кіно чи театри. Обов’язково висипайтеся.

Вашим стосункам нічого не загрожує. Ваш девіз: «Більше розуму, менше емоцій». Чекайте на щасливий випадок або відверту розмову, яка дозволить стати ближчими.

Фінансові обмеження можуть перешкодити реалізації планів. Підійдіть до ситуації з іншого боку, і проблема вирішиться. Розплануйте витрати, щоб утримати бюджет на плаву.

Близнюки

Ви зрозумієте, що наближаєтеся до мети. Роботи буде багато, вона принесе додатковий прибуток. Не забувайте про відпочинок та особисте життя. Ви відчуєте підтримку близьких. У вихідні сімейні справи вийдуть на перший план і потішать вас.

Ваша залежність від погодних умов загостриться. Ви можете відчувати слабкість, імовірні перепади тиску, головний біль. Щоб знизити гостроту негативних симптомів, більше відпочивайте, лежіть. Уникайте стресів. Пийте більше води, викиньте з раціону сіль, щоб не з’являлися набряки.

Ви зрозумієте, що все – не так складно, як здається. Ваші почуття взаємні, ви – за крок від заповітної мети. Незабаром усе здійсниться.

Ваша праця і креативність окупляться сторицею, ви отримаєте більше, ніж очікували. З’являться кілька перспективних проектів. Професійна сфера принесе не тільки дохід, а й радість.

Рак

Активність і оптимізм дозволять досягти успіху. У понеділок підвищеної уваги керівництва краще уникати, інакше вам можуть дати неприємне доручення. Ви блискуче впораєтеся з будь-яким завданням. У неділю може виникнути необхідність відверто обговорити сімейні проблеми.

Ви будете сприйнятливі до зміни погодних умов. Більше відпочивайте – будь-які навантаження можуть спровокувати напад мігрені або й щось гірше. Спати лягайте раніше.

На особистому фронті можуть очікувати складнощі. З’явиться прагнення до усамітнення. Не керуйтеся емоціями, у вихідні не відмовляйтеся від вечірок.

Один із найбільш сприятливих у фінансовому плані днів – четвер, але додаткові розрахунки не зашкодять. Не прагніть до швидкого збагачення, будьте терплячими.

Лев

Ви зібрані й цілеспрямовані. Настав важливий час, що дозволяє розкритися у професійному плані. Не витрачайте сили на дрібниці. Уникайте сімейних конфліктів. Здобувши душевний спокій, ви почуватиметеся впевнено.

Проаналізуйте стан вашої шкіри. Можливо, їй потрібне додаткове живлення або зволоження. Якщо ви не впевнені, що розумієте, чого бракує шкірі – проконсультуйтеся у косметолога.

Ви отримаєте те, що заслужили. Не відставайте від ритму життя вашого партнера. Можливе виникнення нового сильного почуття, або у вас почнеться другий медовий місяць.

Фінансове становище – не дуже стабільне, тому розумно розпоряджайтеся грошима. Можливі великі витрати, які спровокують складну ситуацію.

Діва

Вам доведеться наполегливо з чималими зусиллями вирішувати дрібні проблеми на роботі та в сім’ї. Ближче до вихідних може прокинутися бажання повчати. Подумайте, чи дійсно ваші повчання комусь потрібні.

На користь підуть заходи, здатні збільшити гнучкість ваших суглобів. Подумайте над плаванням і гімнастикою; хороші результати дасть курс масажу. Якщо у вас хворі суглоби – відповідально підійдіть до їхнього лікування.

Може не залишитися часу для коханої людини, але ви все надолужите у вихідні. Не лякайте кохану людину ревнощами та прагненням контролювати її дії.

Планувати великі покупки небажано. Якщо мають бути серйозні витрати, не беріть кредити. У п’ятницю може надійти важлива фінансова інформація.

Терези

Непоганий тиждень для творчої самореалізації. У суботу можливе плідне спілкування з друзями. Понеділок сприятиме ретельному виконанню робочих обов’язків. Ви зможете розраховувати на премію. Вівторок використайте для оформлення планів на найближче майбутнє.

Будьте обережнішими з алергенами. Ви можете почати задихатися у запилених приміщеннях або чухатися, з’ївши апельсин. Носіть з собою антигістамінні препарати – які саме, підкаже лікар.

У понеділок несподівана зустріч може збурити давно забуте почуття. У середу можливе романтичне знайомство. Субота може принести складну, але необхідну розмову.

У середу будьте обережні у взаєминах із керівництвом, з ним краще не зустрічатися. У четвер ви чудово виступите з доповіддю. У п’ятницю будьте уважні при заповненні паперів. У понеділок ймовірні фінансові надходження.

Скорпіон

Втілюйте у життя ваші задуми. Фортуна – на вашому боці. На вас чекають прибуток і вигідні пропозиції. Ситуація сприятиме прийняттю серйозних рішень в особистому житті, які багато чого змінять на краще. Зараз – час діяти.

Ви можете почуватися дуже втомленими. Схоже, вам бракує або якогось елементу в харчуванні, або уваги близьких, або сну. Раніше лягайте спати, пізніше прокидайтеся і регулярно робіть перерви у роботі. Відмовтеся від додаткового навантаження.

Якщо вас засмучує самотність, то цього тижня є ймовірність змінити ситуацію. Вдалий час для побачень.

Вам вдасться поповнити фінансовий ресурс. Чекайте на вигідні ділові пропозиції і фінансові надходження. У бізнесі особливу значущість матимуть інтереси давніх партнерів.

Стрілець

Будьте спокійнішими та розумнішими, не дозволяйте втягнути себе в авантюру. Ваші почини підтримають. У середу не приймайте серйозних рішень, небажано планувати ділові зустрічі. Другу половину тижня присвятіть відпочинку та сім’ї. Придбайте для будинку щось необхідне.

Неприємності зі здоров’ям – малоймовірні. Якщо ви – недовірливі, то можете виявити неприємні симптоми. Фантазії у цьому буде більше, ніж реальності. Можливо, ви потерпатимете від фантомів не менше, ніж від справжньої хвороби. Не панікуйте даремно. Дотримуйтесь правил техніки безпеки.

Інтуїція в любовних справах може підвести. Вам буде складно дати раду з емоціями. Перш ніж щось говорити коханій людині, спочатку подумайте.

Не відмовляйтеся від нового джерела доходів, запропонованого в середу. У понеділок не потрапте у сіті реклами, щоб потім не журитися через марно витрачені гроші.

Козеріг

Не сидіть, склавши руки. Занадто велика ймовірність втратити шанс. Не йдіть на жертви, нічого хорошого з цього не вийде. У п’ятницю будьте готові до прийому гостей. Щирість у неділю може творити дива, будьте уважні до близьких.

Для вашого здоров’я важливо, щоб ви мали можливість побути у тиші. За можливості візьміть відпустку і проведіть її відлюдником.

Ви приготувалися до баталії, але чи уявляєте ви, якою буде ціна перемоги? Навіщо вам ревнощі та скандали? У п’ятницю можливий конфлікт із коханою людиною через верховенство у стосунках, оцініть адекватно можливості свого обранця.

Можлива паперова тяганина або складне врегулювання фінансових питань. У середу та четвер не поспішайте робити покупки. Неділя – вдала для придбання побутової техніки.

Водолій

За мінімуму зусиль ви зможете змінити життя на краще. Задумайтеся над кар’єрним ростом. Ви зможете витримати іспит, успішно пройти співбесіду. У четвер буде плідною творчість, відхід від традиційн. Не забувайте про наведення порядку вдома. У неділю не починайте нові справи.

Останнім часом ви зовсім себе не бережете. Ви будете стомлюватися, вас може мучити безсоння. Імовірний постійний голод, який хтось стане вгамовувати калорійною їжею. У результаті погіршиться стан шкіри й постраждає фігура. Максимально розвантажте себе і забезпечте постійний приплив свіжого повітря.

Не думайте, що, раз ви давно разом, можна не готуватися до побачення. Поводьте себе стримано, навіть якщо вас переповнює бажання все змінити в особистому житті. У п’ятницю з’ясуйте й усуньте причину непорозуміння.

У першій половині тижня імовірні фінансові надходження. Вірогідні проблеми, пов’язані з оформленням документів. У п’ятницю уважно стежте за фінансовою інформацією.

Риби

Ваші почуття будуть глибокими, а думки – високими. Є ймовірність, що завдяки припливу творчих сил вдасться знайти нестандартне рішення у складній справі. Час, сприятливий для професійного росту. У вихідні ймовірні цікаві зустрічі з друзями.

Обмежте вживання кави. Якщо не можете похвалитися ідеальним станом ротової порожнини, відмовтеся від кави повністю, інакше справа не обмежиться появою косметичних дефектів. Кава вимиває кальцій з організму.

Схоже, ви втомилися від спокою, ваv захотілося додати яскравості у стосунки. Визначтеся зі своїми бажаннями, не дозволяйте спокусі взяти верх.

Скористайтеся своїми зв’язками для пошуку фінансових можливостей, тоді ви реалізуєте амбітні задуми. Будьте уважні, використовуючи кредитні картки.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers