rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Спорт \ Олександр Годинюк: «У «Сокола» – найкращий менеджмент в УХЛ»

Скаут «Вегас Голден Найтс» вважає, що «Соколу» потрібно грати з «Донбасом» так само, як у півфіналі з «Кременчуком».

Олександр Годинюк, вихованець школи київського «Сокола» та один з небагатьох українців, які грали в НХЛ, прокоментував виступ киян в фінальній серії плей-оф з «Донбасом» та оцінив менеджмент «Сокола» у кадрових питаннях, передає Укрінформ.

«Соколу» потрібно грати з «Донбасом», як у півфіналі з «Кременчуком». На мою думку, в двох виїзних матчах гравці «Сокола» в атакуючих діях недостатньо часто брали ініціативу на себе. Частіше для продовження атаки були націлені на передачі партнерам.

Але «Донбас» — досвідчена команда, яка перекриває зони для передач та грає у жорсткий хокей. Тож, підопічним Олега Шафаренка потрібно трохи змінити стиль гри в атакуючих моментах. Думаю, Олег, разом з Костянтином Симчуком, зробить висновки після матчів в Дружківці», - вважає Олександр Годинюк, який зараз працює скаутом клуба НХЛ «Вегас Голден Найтс».

Нещодавно віце-президент «Сокола» В’ячеслав Лецкан зізнався, що бюджет клубу наразі складає близько 15 мільйонів гривень, і, за його оцінкою, є четвертим в УХЛ. Ми попросили Годинюка оцінити менеджмент киян у кадрових питаннях.

«У «Сокола» найкращий менеджмент в УХЛ. Мені подобається, як тренерський штаб працює з командою. Я бачу результати цієї роботи. У «Соколі» багато молодих українських гравців, яким тренери надають ігровий час. І молодь буквально протягом цього сезону помітно додала. Зокрема, мені імпонує, як прогресує 17-річний захисник Артур Чолач», - стверджує Олександр.

Зазначимо, у другому фінальному матчі (серія до 4-х перемог) плей-офф УХЛ «Донбас» обіграв на своєму льоду «Сокіл» (Київ) 5:1. «Донбас» попереду в серії 2:0. Матч №3 зіграють 21 квітня у Києві.

Вадим Гутцайт, міністр молоді та спорту України: «Якщо все рухатиметься такими темпами, то ми зможемо побудувати 25 спортивних арен»

Український борець Джелеп вийшов у фінал чемпіонату Європи у Польщі

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers