rss
04/28/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Країна-притулок: кількість нелегалів, яких утримують під вартою в ICE, скоротилася на 70 відсотків

Згідно з останніми даними, розпорядження президента Джо Байдена, відомі як розпорядження про «країну-притулок», допомогли скоротити кількість засуджених за злочини нелегалів, яких утримує під вартою імміграційна та митна служба (ICE), на 70 відсотків у порівнянні з 2019 роком.

Дані, зібрані Інформаційним центром доступу до транзакційних досліджень (TRAC) у Сіракузькому університеті, показують, що станом на 31 березня всього 13 914 нелегалів перебували під вартою ICE. Для порівняння, у травні 2019 року під вартою ICE перебували майже 50 тисяч нелегалів, що на 72 відсотки більше.

Із майже 14 тис. нелегалів, які перебувають сьогодні під вартою ICE, понад 5100 є засудженими злочинцями, а проти 919 інших осіб порушено кримінальні справи. У травні 2019 року понад 17 500 засуджених злочинців перебували під вартою ICE, а також щодо майже 5700 нелегалів було порушено кримінальні справи.

Дані вказують на 70-відсоткове скорочення кількості засуджених злочинців-нелегалів, яких тримає під вартою ICE, в порівнянні з менш ніж двома роками раніше. Крім того, кількість нелегалів, проти яких порушено кримінальну справу та які перебувають під вартою ICE, скоротилася на 84 відсотки.

У лютому вищі посадові особи DHS оголосили про політику «країни-притулку», яка не дозволяє агентам ICE заарештовувати й депортувати 9 із 10 нелегалів, які раніше були б депортовані.

Ці правила вимагають, щоб агенти ICE приділяли пріоритетну увагу арешту й депортації тільки тих нелегалів, які нещодавно були засуджені за тяжкі злочини або є терористами чи відомими членами банд. У результаті засуджених нелегалів-злочинців випускають в американські громади.

Тепер кілька штатів, зокрема Техас, Флорида, Луїзіана, Монтана й Аризона, подають до суду на адміністрацію Байдена через ці накази. Вони стверджують, що Білий дім порушує федеральний імміграційний закон, надаючи притулок переважній більшості нелегалів, які перебувають у США.

Точнісінько так само губернатор Флориди Рон ДеСантіс вжив заходів проти нелегальної імміграції, аби протидіяти наказам Байдена.

1 квітня ДеСантіс доручив державним органам виявляти злочинців-нелегалів у в’язницях і «використовувати всі доступні законні засоби для передачі їх під варту ICE після закінчення терміну їхнього ув’язнення у Флориді». Державні органи тепер мають повідомляти місцевим правоохоронним органам щоразу, коли злочинця-нелегала випускають на волю через накази Байдена.

ДеСантіс також вимагає від Департаменту правопорядку Флориди щомісячних звітів для свого офісу про всіх нелегальних іноземців-злочинців, затриманих до дати їхнього звільнення із в’язниці, а також про те, коли злочинців-нелегалів звільняють у Флориді за вказівкою ICE.

Автор: John Binder

Джерело: Breitbart (https://www.breitbart.com/politics/2021/04/15/sanctuary-country-criminal-illegal-aliens-in-ice-custody-cut-by-70-percent/)

Іллінойс та Індіана тимчасово не використовуватимуть вакцину Johnson & Johnson

Mike Madigan заплатив майже $2,7 млн судових витрат на початку 2021 року

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers