rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Божевільна дипломатія Джозефа Байдена

Перший сеанс з’ясовування стосунків із президентом Росії закінчився ганебним провалом для 46-го.

Спочатку він обізвав або просто буркнув щось невиразне на адресу Путіна, але світова преса рознесла ці слова, і весь світ зрозумів, що Байден назвав президента ядерної держави «вбивцею».

Потім був принизливий дзвінок до вбивці з пропозицією налагоджувати контакти й дружити на благо збереження хороших взаємин, і це зі вбивцею. Дива дипломатії у шедевральному виконанні Байдена.

Одночасно з першим раундом з’ясування взаємин багатотисячні військові підрозділи Росії брязкають зброєю на кордоні з Україною.

І ось 15 квітня стало відомо, що вже ніхто нікуди не поспішає, оскільки американські кораблі не увійдуть в акваторію Чорного моря, як це планувалося ще кілька днів тому. Улюбленець України Байден передумав. До того ж, Байден також змінив свої плани, і 150 млн доларів, призначених для України, підуть палестинським братам.

Цікаво, що президент Дональд Трамп, якого ліва пропаганда за сприяння Обами та Гілларі призначила агентом Кремля, тримав Путіна на короткому повідку, називав його сильним лідером, але водночас Америка продавала нафту, і ціна нафти на світовому ринку була досить низькою. Адже надходження коштів за нафту – основна дохідна стаття російського бюджету. Політика 46-го, який вміє гордо обзиватися, призвела до подорожчання нафти, про що тільки міг мріяти президент Росії. Пустодзвінний президент Америки – це мрія для Путіна. От не дарма ж незабутній і легендарний Раш Лімбо казав, що все, до чого торкається Байден, розвалюється...

Але головні події у нас відбуваються за димовою завісою. І головне сьогодні – це не «Путін – вбивця», не флойдобісся з новими погромами в Міннеаполісі. Такі одіозні марксистські контори, як БЛМ й «Антифа», створюють відволікаючий фон. А в цей час демократи у Конгресі щосили прагнуть знищити американську конституцію.

«Допаковування» Верховного суду до 13 осіб і скасування інституту виборників – ось чим сьогодні займаються ватажки американського Конгресу. Округ Колумбія хочуть зробити окремим штатом.

Мета одна – встановити у країні вічне царювання однієї партії. Ні, цілком допускається наявність кишенькових республіканців, на кшталт Ромні або інших лівих республіканців. І найкращий час для цього – коли вся країна зосереджена на расистській карті та божевільній дипломатії 46-го.

Під завісу трохи позитиву.

У 2020 році директор Національної розвідки Реткліфф зробив важливу доповідь, в якій однозначно сказано, що лептоп Хантера – це не витівки російської розвідки, а реальний комп’ютер Хантера Байдена, і всі тисячі фотографій, документів, порнографічних фільмів із Хантером у головній ролі – реальні документи, створені мисливцем-сином. І про це все дуже добре знають у Міністерстві юстиції. Навіть побіжне знайомство з матеріалами лептопа – це невідкриті кримінальні справи. Найчастіше багато «ниточок» ведуть до 46-го. От не знаю, щоправда, чи розслідування почнеться у цьому житті чи в наступному.

Автор: Deonis Spektor

Джерело: https://www.facebook.com/deonis.spektor

Іллінойс та Індіана тимчасово не використовуватимуть вакцину Johnson & Johnson

Mike Madigan заплатив майже $2,7 млн судових витрат на початку 2021 року

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers