rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Mike Madigan заплатив майже $2,7 млн судових витрат на початку 2021 року

Колишній спікер палати штату Іллінойс Mike Madigan заплатив майже на мільйон доларів більше судових витрат за перші три місяці цього року, ніж за весь 2020 рік. Про це свідчать архіви штату.

З січня до березня, згідно з даними розкритої фінансової інформації архівів штату, Madigan витратив майже 2,7 млн на судові витрати.

Він подав у відставку в лютому, після 50 років перебування у законодавчому органі штату Іллінойс.

Його місце посів Emanuel «Chris» Welch, який увійшов в історію як перший темношкірий, обраний на цю посаду.

Спершу Madigan на посаді члена Палати представників від 22 округу штату Іллінойс замінив Edward Guerra Kodatt. Він подав у відставку всього через три дні перебування на посаді у зв’язку зі звинуваченнями у неналежній поведінці. А його місце посіла Angelica Guerrero-Cuellar.

Нагадаємо, раніше правозахисна група Better Government Association повідомила про масштабне розслідування корупційної схеми, до якої, ймовірно, був причетний Мадіган.

Проте йому не було висунуто жодного офіційного звинувачення, а комісія Палати представників штату Іллінойс вирішила відмовитись від проведення процедур, які б могли призвести до притягнення Мадігана до дисциплінарної відповідальності.

Лідер Республіканської партії Іллінойсу Jim Durkin минулого літа подав документи, в яких вимагав притягнути спікера Палати представників штату до відповідальності за поведінку, не гідну депутата, після того, коли федеральні прокурори оголосили про причетність Мадігана до схеми хабарництва за участю ComEd.

Іллінойс та Індіана тимчасово не використовуватимуть вакцину Johnson & Johnson

Тисячі мешканців Чикаго взяли участь у марші після оприлюднення відео вбивства підлітка

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers