rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Не закидайте роботу заради особистих інтересів. Зверніть увагу на кар’єрний ріст, можливі привабливі пропозиції і досягнення, що сприятимуть підвищенню на посаді. Щоб досягти успіху, проаналізуйте ситуацію і тримайте під контролем емоції.

Якщо ви збираєтеся сходити до лікаря або косметолога, масажиста, інструктора або дієтолога – знайдіть фахівця за рекомендацією. Якщо це неможливо, зачекайте кілька днів, далі шанси знайти потрібну людину зростуть.

Може надійти несподівана інформація про кохану людину, яка дасть можливість розкрити її з абсолютно незнайомого боку. Будьте готові прийняти й пробачити.

У понеділок ймовірні фінансові надходження, якими необхідно мудро розпорядитися. Не вплутуйтеся в авантюрні історії і не влазьте у кредити. У п’ятницю вірогідні цікаві ділові пропозиції.

Телець

Не грайтеся у хованки з обранцем, все одно таємне стане явним. Будьте реалістом при вирішенні особистих проблем. Визнання ваших заслуг діловими партнерами буде приємною несподіванкою. Ви зможете поглянути на багато речей по-новому.

Уважніше ставтеся до того, що ви їсте, оцінюючи не тільки якість і свіжість продуктів, але і спосіб приготування. Відмовтеся від усього консервованого, маринованого та сушеного. Фрукти й салатні овочі їжте сирими, м’ясо, рибу, гарнір – вареними або запеченими. Смажене обмежте до максимуму.

У понеділок може очікувати романтична зустріч, перспективна у плані розвитку стосунків. У середині тижня може виникнути конфліктна ситуація.

Тиждень буде стабільним, якщо дотримуватиметеся здорового глузду і не робитимете спонтанних покупок. У вівторок можливі незначні фінансові надходження з нового джерела.

Близнюки

Вас підхопить вітер приємних змін. Це стосуватиметься насамперед особистого життя. З’явиться шанс досягти успіху у фінансовій сфері. Не відкладайте важливі справи. Ваш позитивний погляд на світ дозволить легко справлятися з найскладнішими завданнями.

Уразливим органом буде серце. Уважніше поставтеся до нього, якщо хочете уникнути серйозних, аж до госпіталізації, проблем. Самооздоровленням зараз займатися небезпечно – сходіть на прийом до кардіолога. Ведіть здоровий спосіб життя – підтримуйте належний рівень фізичної активності, не куріть.

Кохання подарує натхнення. Тиждень дозволить примирити всі суперечності в особистому житті. Ви побачите шлях до бажаної мети.

Фортуна буде прихильною. Ви зможете добре заробити.

Рак

На початку тижня використайте зустріч із керівництвом у своїх цілях, викладіть свої ідеї, вашу ініціативу підтримають. У четвер можна втекти з роботи раніше і поїхати на романтичне побачення. У вихідні відпочиньте від суєти.

Присвятіть тиждень аналізу стану здоров’я. Прислухайтеся до себе; дайте відповідь – що саме вас турбує. Запишіть на прийом до фахівців, які допоможуть скласти програму дій. Здайте необхідні аналізи. Оптимізуйте режим дня, можна збільшити фізичне навантаження.

Ймовірна відверта розмова з коханою людиною. Це дозволить знизити напруження у сердечних справах. Позбудьтеся від ревнощів і сумнівів.

На початку тижня фінансові обмеження можуть засмутити, але за кілька днів ситуація зміниться. Чекайте на премію або нову престижну роботу. У вихідні пройдіться магазинами.

Лев

Настає тиждень, коли можна активно відпочити і з задоволенням попрацювати. Багато чого буде вдаватися, але, можливо, вимагатиме вміння справлятися з додатковим навантаженням. Менше говоріть і більше слухайте. У суперечці зберігайте нейтральну позицію. Неділя – вдала для поїздок.

Імовірні підвищена стомлюваність, дратівливість, безсоння, головний і м’язовий біль. Усе це може бути реакцією на зміни погодних умов. Якщо ви знаєте, що метеозалежні, – максимально знизьте фізичні та психологічні навантаження. Якомога більше відпочивайте.

На початку тижня на вас можуть очікувати яскраві любовні пригоди, важливо вчасно зупинитися. Швидше за все, ці стосунки довго не триватимуть.

Середа – вдала для комерції або переговорів. У п’ятницю є ймовірність неприємностей. У понеділок не варто укладати договори і брати кредити.

Діва

Ви можете отримати інформацію, яку краще зберегти у таємниці. У вівторок розмова з керівництвом може піти на дещо підвищених тонах, вам вдасться довести свою правоту. На тривале співробітництво ні в роботі, ні в особистому житті зараз не розраховуйте. Можуть заплутатися і стосунки з ріднею.

Тиждень – хороший для проходження обстежень. Проведіть комплексну діагностику стану організму. Особливо якщо востаннє ви були у лікаря і здавали аналізи понад рік тому.

Більше часу приділяйте коханій людині. Будьте гнучкими і намагайтеся бути оптимістичними.

Від вашої професійної майстерності залежатиме ваш настрій і можливості у найближчому майбутньому. У четвер на вас, схоже, спробують звалити додаткову роботу або чужі обов’язки.

Терези

Тиждень обіцяє принести емоційний спалах, здоров’я і успіх. У середу усе буде вдаватися і будь-яка мрія може здійснитися, якщо для цього не доведеться ігнорувати інтереси інших. У четвер може з’явитися бажання змінити коло спілкування, велика ймовірність появи нових знайомих, близьких за духом. У вихідні скеруйте енергію на вирішення домашніх справ.

Будьте уважними до прогнозів синоптиків. Інші люди можуть щось радити, але їхні відчуття, швидше за все, будуть відрізнятися від ваших. Покладатися на їхні слова зараз не рекомендується.

Сфера особистого життя може бути не дуже гармонійною. Ви будете виглядати такою суперечливою і загадковою фігурою, що коханій людині буде не під силу вирішити цей ребус. Вона може і відступити.

Не давайте у борг. У всі дні, крім вівторка, можна вирішувати питання фінансово-економічного характеру. У вівторок є ризик серйозно прорахуватися.

Скорпіон

Користуйтеся плодами своїх успіхів. Нові справи обіцяють прибуток. Ваша енергія і зібраність дозволять творити чудеса. Везіння у дрібницях стане причиною оптимістичного настрою, що сприятиме працездатності. Середа дозволить залишити багато серйозних проблем у минулому. У вашому житті починається яскравий період.

Приділіть більше уваги горлу. Говоріть тихо та спокійно. На вулиці вкривайте шию хусткою або шаликом; уникайте протягів. Корисні полоскання. Можна використовувати ромашку, кору дуба. Не вживайте надто холодні або занадто гарячі напої.

Усвідомте безглуздість можливих сварок, адже у вас – справжнє кохання. Зробіть перший крок до примирення. Варто не раз поступитися у дрібницях, щоб перемогти у головному. І позбудьтеся від минулого, яке пережило себе.

Ймовірні позитивні зміни на роботі і поліпшення фінансового становища. На вас чекають вигідні проекти і великий прибуток.

Стрілець

Яскраво проявиться ваша цілеспрямованість. Вам легко буде реалізувати творчі задуми, як в індивідуальній, так і в колективній роботі. Результативними будуть далекі поїздки. У четвер і п’ятницю проявіть більше уваги сім’ї. У вихідні отримаєте задоволення від спілкування з друзями.

Ви будете дуже перейматися з приводу свого здоров’я. Спробуйте читати менше популярних статей довколамедичної спрямованості. Якщо маєте час – здайте основні аналізи, сходіть на прийом до лікаря.

У любовних стосунках можливі недомовки й прикрощі. Не будьте занадто критичні. Ваші претензії кохана людина слухати, схоже, не збирається. Перш ніж щось сказати, добре все продумайте.

Фінансове становище – благополучне, можна вкласти кошти у справу.

Козеріг

Вам доведеться продемонструвати стійкість і терпіння. Друзі закидають порадами діаметрально протилежного змісту. Вислухати їх можна, раптом прослизне і здорова думка. Будьте відкриті для змін. Ваші трудові подвиги не залишаться непоміченими. У п’ятницю критично оцінюйте свої дії і слова.

Подбайте про здоров’я серця і судин. Стежте за рівнем холестерину. Здайте відповідні аналізи – може, комусь доведеться сісти на дієту або вжити радикальніші заходи. Введіть у раціон жирні кислоти. Нехай на вашому столі будуть присутні риба, морепродукти та рослинні олії.

В особистому житті все починає складатися, тільки не квапте події. Емоційно насиченою буде середа. У п’ятницю є ризик розчаруватися.

Понеділок і вівторок – сприятливі для початку нового проекту. Завершувати справи поки не варто. Перевірте все ще раз. Не погоджуйтеся на привабливі пропозиції і легкі гроші.

Водолій

Тиждень очікується надзвичайно продуктивним, насиченим подіями. Ви ризикуєте втомитися від спілкування. Імовірні важливі зустрічі та напружені переговори. Чим активнішими та гнучкішими ви будете, тим більшого зумієте досягти. Друзі та близькі будуть непоганими порадниками. Більше часу приділяйте підростаючому поколінню.

Ваша травна система зараз уразлива. Зменште у раціоні кількість маринованих, копчених, солоних, смажених продуктів; відмовтеся від жирної їжі та алкоголю. Не можна голодувати.

Ходіть на побачення, будьте щирі у своїх почуттях. Тільки не намагайтеся перевиховати кохану людину. Ні до чого така тактика не призведе.

Відповідальність і активність можуть посприяти в кар’єрному зростанні. Не проґавте можливість просунутися службовими сходами.

Риби

Результати роботи порадують. Не з’ясовуйте стосунки з діловими партнерами і не сперечайтеся з керівництвом. На середу можна запланувати серйозну розмову зі старим другом. П’ятниця – сприятлива для досліджень, лекцій та майстер-класів. Утримайтеся від публічних виступів, тримайте свої ідеї при собі. У суботу займіться повсякденними справами.

Дотримуйтеся принципів, які ви вибрали. Якщо якісь пункти викликають сумніви – обговоріть їх із фахівцями. Прислухайтеся до сигналів, які подає організм. З додаванням нових елементів у систему оздоровлення почекайте до наступного тижня.

Цікаве знайомство може відбутися у гостях або у відрядженні. Побачення, організоване у суботу, буде вдалим і романтичним.

Не зв’язуйтеся у п’ятницю з чужими грошима. Дорогі покупки краще відкласти. У понеділок і вівторок будьте уважні у фінансових і паперових справах, зростає ризик обману та помилок.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers