rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Зустрітися з Карен: те, що коїться у в’язницях Каліфорнії, було цілком передбачувано

Для тих американців, які розмірковують, що буде, коли демократи приймуть Закон про рівні права та недопущення дискримінації, що вимагає поводження з людьми відповідно до їхньої ґeндepної ідентичності, тривожним дзвіночком стали події у Каліфорнії. Там 1 січня набув чинності закон, згідно з яким в’язні повинні перебувати у виправних установах штату, котрі відповідають їхній ґeндepній ідентичності, незалежно від їхніх реальних анатомічних особливостей. Наразі 261 ув’язнений (із них 255 – чоловіки) звернувся з проханням про переведення – відповідно до закону.

Причиною, що спонукала законодавців до прийняття закону, був не просто прояв божевільного прагнення до політкоректності у ставленні до трансґeндepів – так, ніби це був не сумний випадок тілесної дисморфобії, а чудове перетворення на іншу стать за помахом чарівної палички. Замість цього ставилася конкретна й нібито гуманна мета – допомогти чоловікам, які ідентифікують себе жінками і, будучи поміщеними у чоловічі в’язниці, часто зазнають у в’язниці зґвалтування. Один австралієць заявив, що його ґвалтували понад дві тисячі разів, і це, якщо це правда, – просто жахливо.

Однак, коли таких ув’язнених поміщають у жіночі в’язниці, виникає нова загроза зґвалтувань, вже з їхнього боку: багато хто з них – називаючи себе лecбіянками – ґвалтують жінок, яким не пощастило опинитися в одній камері, палаті або душі з однією з таких «трансґeндepних жінок».

В Англії вже давно триває цей трансґeндepний експеримент, і ризики зґвалтувань, як показала практика, виявилися високими, а не просто гіпотетичними:

Міністерство юстиції Сполученого Королівства виявило, що ув’язнені, які ідентифікують себе як трансґeндepи, часто здійснюють ceкcуальні напади, кількість яких непропорційно велика, у порівнянні з їхньою часткою серед ув’язнених у жіночих в’язницях.

У відповідь на питання, яке колишня глава лейбористської партії баронеса МакДонах поставила перед парламентом, британський Мін’юст визнав, що, хоча ув’язнені, які ідентифікують себе як трансґeндepи, складають близько одного відсотка з 3600 ув’язнених у жіночих в’язницях та ізоляторах, вони здійснили 5,6 % усіх злочинів, пов’язаних із ceкcуальними домаганнями.

Найвідоміший в Англії ув’язнений нacильник-трансґeндep – це чоловік, який назвав себе Карен Уайт. Його відправили за грати за те, що він вдарив ножем сусіда. Незважаючи на те, що в його справі були зафіксовані випадки ceкcуальних домагань, ceкcуального насильства над неповнолітніми та жорстокого поводження з тваринами, проте він опинився у жіночій в’язниці, де відразу ж став ґвалтувати жінок.

Проблема не обмежується Англією. У США, в штаті Іллінойс, де за рішенням суду переселяють так званих «трансґeндepних» ув’язнених, одна з жінок-ув’язнених подала федеральний позов, звинувачуючи в зґвалтуванні чоловіка, який називав себе «жінкою-трансґeндepом».

З огляду на ці факти, викликає занепокоєння те, що 261 ув’язнений звернувся з проханням про переведення в інші виправні установи, відповідно до нового закону:

Двісті шістдесят один ув’язнений штату Каліфорнія звернувся з проханням про переведення у виправні установи для осіб протилежної статі після набуття чинності 1 січня нового закону, і 255 з них почали вимагати переведення з чоловічої в’язниці у жіночу.

Наразі пенітенціарна система схвалила тільки кілька переведень ув’язнених, не відмовивши нікому. Згідно з даними видання Breitbart News, навіть така ліва газета, як Los Angeles Times, визнала, що кілька чоловіків подали заяви «під хибним приводом», і це викликає занепокоєння серед жінок-ув’язнених.

Що стосується таких жінкоподібних чоловіків, які перебувають у чоловічих установах, покаранням для них повинно бути тюремне ув’язнення, а не зґвалтування. І вирішення проблеми полягає не в тому, аби переводити повноцінних із точки зору фізіології чоловіків до жіночої в’язниці. Замість цього у пенітенціарній системі повинні бути передбачені окремі приміщення для цих ув’язнених. Це – єдиний спосіб захистити їх від зґвалтування, гарантуючи, що чоловіки – чи ув’язнені з відхиленнями, чи ті, котрі вдають з себе жінок – не будуть ґвалтувати своїх сусідок.

Автор: Andrea Widburg

Джерело: American Thinker (https://www.americanthinker.com/blog/2021/04/whats_happening_in_california_prisons_was_entirely_predictable.html)

Чикаго відвідала Kamala Harris

На автомагістралях цього року сталося 60 перестрілок

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers