rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Руки геть від Патриції Каллорс!
Title 
 Photo copyright: Patrisse Khan-Cullors

Як пристрасний борець за права pacoвиx мeншин придбала собі солідний будинок за 1,4 мільйона доларів.

Як ви знаєте, в Остапа Бендера було «400 порівняно чесних способів відбирання грошей». Ясна річ, у романах він не продемонстрував всі ці способи, але один із них («Союз меча та орала» і супутній збір коштів) був непогано описаний. Справа турецького підданого не пропала даремно, і я не без захоплення зустрічаю новини про послідовників великого комбінатора.

Патриція Каллорс, виходець із бідної чорношкірої сім’ї, пристрасний борець за права pacoвиx мeншин, самопроголошена «навчена марксистка» й співзасновниця знаменитого руху BLM, в результаті багаторічної боротьби (особливо успішної влітку 2020 року) придбала собі солідний будинок за 1,4 мільйона доларів в одному з найтихіших і найбезпечніших районів Лос-Анджелеса, де їй не будуть набридати її побратими з боротьби (у цьому районі з практично нульовою злочинністю живе всього 1,8% чорношкірих). Через незрозумілі мені причини aфpo-aмериканська громада повстала проти Патриції і обізвала її ренегаткою, яка споганила рух.

Щиро дивуюся. Цей бендерівський спосіб розведення «лохів» – непростий, трудомісткий і вимагає чималих здібностей. Тож – руки геть від Патриції Каллорс і від інших, хто успішно монетизує свою активну участь у соцрухах на кшталт BLM або MeToo.

Автор: Alex Gaby

Джерело: https://www.facebook.com/alex.gaby.16503

Чикаго відвідала Kamala Harris

На автомагістралях цього року сталося 60 перестрілок

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers