rss
04/29/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Профспілка учителів Чикаго ніяк не може домовитися із шкільним районом щодо повернення учнів у школи

CTU заявляє, що домовленості з CPS досі не досягнуто, хоча учні старших класів вже мають невдовзі повернутися до шкіл.

Профспілка вчителів Чикаго заявила, що переговори зі шкільним округом щодо навчання учнів старшої школи зайшли у безвихідь.

У CPS наполягали, аби старшокласники повернулись у школи 12 квітня. Однак профспілка вчителів не погодилася на це.

Профспілка заявила, що її члени можуть почати віддалено працювати в середу, якщо до того часу не буде досягнуто домовленості. Очікується, що переговори триватимуть.

«Десятки тисяч старшокласників і їхніх сімей розраховують на те, що ми відкриємо класи середньої школи за один тиждень, і ми твердо прагнемо зробити це. Продуктивні дискусії з CTU тривали протягом усіх вихідних, у нас є спільна думка щодо найважливіших тем, зокрема, коли йдеться про протоколи безпеки, які гарантують безпеку учнів та персоналу, та моделі планування, які будуть пристосовані до потреб кожної школи. Ми сподіваємось якнайшвидше досягти згоди, аби забезпечити плавний перехід для наших старшокласників і їхніх сімей», – заявив Michael Passman, головний директор з питань комунікацій CPS.

CPS та CTU проводили зустрічі протягом вихідних та у вівторок.

CPS та CTU також домовилися, що працівники середніх шкіл зможуть працювати дистанційно щосереди. У CPS також заявили, що працюватимуть над вакцинуванням школярів, коли вони нарешті отримають таке право та коли буде доступна вакцина.

Профспілка вчителів Чикаго просить CPS відкласти повернення учнів середніх шкіл у школи на тиждень, аби зменшити поширення коронавірусу серед молоді.

Часткове очне навчання має відновитись 19 квітня, проте профспілка стурбована рівнем зараження серед підлітків, який продовжує зростати.

«Ми вважаємо критично важливим, що існує план вакцинації учнів середнього шкільного віку, які у багатьох випадках мають право на вакцинування, та членів їхніх сімей», – заявив Jesse Sharkey, президент CTU.

У CPS минулого тижня оголосили, що старшокласники незабаром матимуть можливість повернутися за шкільні парти. Натомість в CTU заявили, що керівники шкіл ще не досягли домовленостей зі шкільним районом.

Крім того, за словами вчителів, пошук правильного розподілу планування між навчанням у школах і вдома має вирішальне значення для гарантування безпеки як персоналу, так і учнів.

Відповідно до нещодавнього опитування CPS, лише 44% батьків, які відповіли на запитання, хочуть, аби їхні старшокласники повернулися у класи.

Нагадаємо, мер Лорі Лайтфут заявила, що середні школи відкриються відповідно до домовленостей шкільного району та профспілки вчителів ще кілька тижнів тому.

«Я не бачу підстав для затримки і сподіваюся, що ми відкриємо середні школи, як вказує CPS», – сказала вона.

Незважаючи на те, що перемовини тривають, у CPS заявили, що вони вже розробляють план встановлення пріоритетів для вакцинування школярів віком від 16 років.

Чикаго відвідала Kamala Harris

На автомагістралях цього року сталося 60 перестрілок

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers