rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Діаспора \ ГУ ООЧСУ започаткували нову кампанію захисту України

Головна Управа Організації Оборони Чотирьох Свобід України започаткувала нову кампанію захисту України у відповідь на московську ескалацію своєї семилітньої війни проти України.

Головна Управа вислала декілька обіжників цього тижня своїм членам, закликавши їх звернутися до своїх сенаторів і конгресменів з проханням підтримати Україну в цьому нелегкому часі відновленої російської агресії.

Між запропонованими точками розмови, Головна Управа згадала такі теми:

  • Президент Байден вже висловив сильну підтримку Україні та попередив Росію не підсилювати вже небезпечну ситуацію, яку вона створила в Україні.
  • Лідери вільного світу та НАТО також висловилися так само про ці гарячі події на сході України.
  • Напередодні 30-ої річниці Державної Незалежности України, Москва намагається знову поневолити Україну в своїй тюрмі народів.
  • Запросити своїх обраних посадовців стати спів-спонсорами законопроекту «Ukraine Security Partnership Act».
  • Запросити своїх обраних посадовців стати спів-спонсорами запроєктованої Конґресової Проклямації з нагоди 30-ліття Державної Незалежности України, яка наголосить на стратегічних відносинах між Україною та США, засудить Москву за нове намагання поневолити Україну, та підтримає включення України до НАТО. Така державна заява від США може запобігти московським планам зруйнувати незалежність України.

Головна Управа порадила своїм членам координувати свою участь у цій кампанії з Українською Національною Інформаційною Службою у Вашингтоні, та іншими громадськими організаціями, щоби показати загальний громадський характер цієї преважливої дії.

У цьому короткому часі, Головна Управа ООЧСУ вже зазнала успіху в тому, що одним із перших законодавців, який відгукнувся на цю кампанію, був Сенатор Боб Менендез із Нью-Джерсі, великий приятель і захисник незалежної України. Менендез, один із спонсорів «Ukraine Security Partnership Act», заявив, що він зробить все можливе, щоби не допустити знищення України як незалежної держави.

Головна Управа закликає своїх членів та всю громаду активно включитися до цієї надзвичайно важливої кампанії.

Слава Україні!

За ГУ ООЧСУ:

Микола Грицковян, голова

Ігор Длябога, секретар

Чому «Wisconsin Examiner» поширює російську дезінформацію?

УПЦ США разом із Православною Церквою України надає допомогу потребуючим у столиці України – Києві

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers