rss
04/29/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Спорт \ До Міжнародного дня спорту українські дипломати планують пробігти 958 км

Таким чином вони планують взяти участь у флешмобі «Добіжи до Криму». Про це повідомляє Міністерство закордонних справ України у Facebook.

«6 квітня у всьому світі відзначають Міжнародний день спорту на благо розвитку та миру. Останні два роки під час пандемії COVID-19 цей день набуває особливого значення. Лише разом ми зможемо подолати будь-які виклики. І саме спорт постійно вчить та допомагає нам долати всі перешкоди, об’єднує та надихає, підтримує та робить нас сильнішими», - ідеться у повідомленні

У МЗС України наголошують, що точно знають, наскільки потужною силою є спорт і як можна використовувати його, щоб демонструвати та доносити важливі дипломатичні сигнали.

«Нещодавно Kateryna Bilotil та Volodymyr Dzhydzhora ініціювали флешмоб «Добіжи до Криму». Разом з колегами-дипломатами з усього світу вони поставили собі за мету разом пробігти 958 км - саме така відстань від Києва до Керчі - і вкотре нагадати, що #КримЦеУкраїна. Пам’ятаймо, ми всі - одна команда і саме разом ми досягнемо будь-якої мети!», - заявили дипломати.

Світоліна оголосила про свої заручини

Бех-Романчук номіновано на звання найкращої легкоатлетки Європи в березні

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers