rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Проблема \ Кримінал \ Венедіктова - про справи щодо Медведчука: «Проєктів підозр наразі немає»

Кримінальні провадження, де фігурує прізвище народного депутата Віктора Медведчука, будуть доведені до логічного завершення, за наявності підстав буде підготовано відповідні підозри.

Як передає Укрінформ, про це в інтерв'ю «Інтерфакс-Україна» заявила генеральний прокурор Ірина Венедіктова.

«У нас є багато проваджень, в яких фігурує це прізвище (Медведчук - ред.). Думаю, що ми говоримо не про конкретні прізвища, а про перехід в інший процесуальний статус – коли свідки стають підозрюваними. Декілька проваджень, які є, відкривалися за абсолютно різними заявами. Своє логічне продовження і закінчення вони знайдуть. На сьогоднішній день матеріали, які були би проєктами підозр, мені не надавалися. ...Подивимося, які матеріали буде зібрано слідством за всіма провадженнями, оцінимо якість цих матеріалів, їх обґрунтованість, і потім вже буде ставитися питання по проєкту підозри», - сказала Венедіктова.

Зараз, за її словами, йде слідство.

«Слідство дуже активно працює в різних напрямках. Зокрема, щодо мережі автозаправок за фактами можливого незаконного переміщення нафтопродуктів із РФ поза митним контролем і з ухиленням від сплати податків. Також щодо діяльності «Українського вибору», де трьом учасникам громадського руху вже повідомлено про підозру через сприяння окупації Криму», - сказала Венедіктова.

Як повідомлялося, РНБО на засіданні 19 лютого ухвалила рішення про застосування санкцій до 19 юридичних та восьми фізичних осіб, серед яких – народний депутат від ОПЗЖ Віктор Медведчук і його дружина Оксана Марченко. Обмеження ввели у зв'язку з розслідуванням СБУ щодо фінансування тероризму.

Санкції передбачають блокування їх активів, обмеження торгових операцій тощо.

Три замахи на Стерненка об'єднали в одну справу й передали для розслідування у СБУ

НАБУ викрило на хабарі у $100 тисяч брата глави Окружного адмінсуду Вовка

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers