rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Початок тижня буде складним і вирішальним для кар’єри та взаємин із керівництвом. Покажіть в усій красі свій професійний рівень. Перемоги, завойовані цього тижня, ще довго приноситимуть користь. У четвер бережіть свої сили, суперечки можуть забрати багато енергії. У вихідні надайте перевагу пасивному відпочинку.

Головне – добре висипайтеся. Продовжуючи засиджуватися за північ, ви завдасте своєму організму великої шкоди. Ідіть у ліжко не пізніше, ніж об одинадцятій. І спіть вісім годин, не менше.

Прохолодність у стосунках може насторожувати вас. Ви можете все змінити, тільки спокійно про це подумайте. Знайдіть час для відвертої розмови, що дозволить відновити порозуміння.

У фінансовому плані цей тиждень буде сприятливим, якщо ви будете готові багато працювати і брати на себе відповідальність. Продавати, купувати або здавати квартиру зараз не варто.

Телець

Спробуйте змінити свій стиль спілкування. Для того, аби бути чудовим співрозмовником, дуже важливо вміти слухати. Зараз – не час для реалізації нових ідей. Будьте уважнішими, вчасно виконуйте розпорядження керівництва.

Тиждень – ідеальний для масажу. Якщо у вас є проблеми зі здоров’ям, вибирайте фахівця ретельно; сходіть на консультацію до терапевта, чи навіть хірурга. Якщо почуваєтеся добре – зверніться в салон або запросіть масажиста додому. Попросіть приділити особливу увагу ступням і шийному відділу.

Ніжність і увага до коханої людини у вас «хлюпатиме» через край. Спершу цьому зрадіють, однак через два-три дні можуть висунути претензії. Все добре в міру.

У середу можливе поліпшення матеріального становища, якщо ви скористаєтеся потрібною інформацією. У п’ятницю та суботу обминайте магазини. У понеділок залагоджуйте фінансові справи.

Близнюки

На вас чекає успіх на роботі та в особистому житті. Ви зможете організувати прибуткові проекти. Зволікання у справах може розчарувати вас, поставтеся до цього по-філософськи. Терпіння і праця подарують виконання найзаповітніших бажань. Чудово минуть поїздки.

У найближчі дні розширте раціон за рахунок овочів і фруктів, які раніше не бували на вашому столі. Спробуйте використовувати приправи. Якщо йдете у кафе або ресторан – вибирайте заклади, що пропонують «шведський стіл».

Кохання допоможе знайти душевну рівновагу. Ви знайшли свою половинку. І ваші почуття – взаємні. Ви в цьому вкотре переконаєтеся.

Тиждень обіцяє бути успішним. Вірогідне отримання премії або підвищення заробітної плати. Подумайте, куди буде вигідно вкласти кошти.

Рак

Зараз не час для демонстрації амбіцій та самовпевненості. І не будьте надто вимогливими. У середу уникайте перенапруження на роботі. Тиждень буде вдалим для інтелектуальної діяльності. У неділю зведіть до мінімуму спілкування.

Зараз необхідний максимально полегшений режим для того, щоб ваша травна система прийшла в норму. Вибирайте прості, легкі страви; відмовтеся на якийсь час від м’яса, риби, соусів. Уникайте гострого, копченого й маринованого.

Змінюючи себе, ви починаєте змінювати навколо себе ситуацію у кращий бік. Не бійтеся впустити щось нове у ваше особисте життя. Середа, п’ятниця і неділя – вдалі для романтичних побачень.

У п’ятницю можна розраховувати на додатковий дохід. У неділю будуть вдалі найнеобхідніші покупки. У понеділок розумна обережність буде вірним другом. Не розкидайтеся грошима.

Лев

На початку тижня поставте перед собою реалістичні завдання, не робіть все і відразу. Будьте уважні, радьтеся з близькими та колегами. Понеділок – сприятливий для дій, які потребують відповідальності та зосередженості.

Знизьте навантаження на очі, не перенапружуйте їх. Чим менше часу ви проводитимете біля екрану – тим краще. Дрібне рукоділля відкладіть до понеділка.

На початку тижня відбудеться подія, яка може стати перевіркою міцності ваших почуттів. І ви зрозумієте, чи можете ви розраховувати на підтримку коханої людини.

Фінансова ситуація – досить неоднозначна. Витрачайте кошти тільки на найнеобхідніше. Імовірні конфлікти з керівництвом.

Діва

Вмійте вчасно промовчати. У четвер, якщо проблема не піддається вирішенню, залиште її до кращих часів. У п’ятницю дрібні непорозуміння вимагатимуть негайного реагування, дійте акуратно. У суботу та неділю поступки в дрібницях дозволять зберегти мир у родині. У понеділок і вівторок на вас чекає творче натхнення.

Ваші нерви – розхитані. Присвятіть тиждень тому, щоб привести себе до ладу. Прислухайтеся до голосу своєї інтуїції – але довіряйте і лікарському досвіду. Поради професіонала допоможуть швидко повернути форму.

Будуть вдалими романтичні пригоди, ви пізнаєте радість насолод, про які могли тільки мріяти. У вихідні вірогідні незабутні побачення.

Ймовірна премія або підвищення зарплати у середині тижня. У неділю вас може відвідати блискуча фінансова ідея, яку наразі залиште у таємниці.

Терези

Настав час для розкриття творчого потенціалу. Шукайте новий підхід до старих проблем, нову роботу. Розлучайтеся із застарілим. Середа може порадувати перспективами. У четвер на вас чекає вигідне ділове співробітництво. Вирішуються банківські питання. Вихідні присвятіть сім’ї.

Ретельно стежте за харчуванням. Неправильно підібрані, несвіжі, погано приготовані страви можуть спровокувати сильний дискомфорт у шлунку. Якщо хочете уникнути проблем, можливо, «посидьте» на дієті. Її нюанси обговоріть із лікарем.

З середини тижня ви притягуватимете представників протилежної статі. У декого з них можуть бути корисливі наміри. Романтична зустріч у п’ятницю обіцяє грандіозні перспективи.

Будьте обережними у фінансових питаннях, особливо в середу. У четвер ймовірні фінансові надходження.

Скорпіон

Тиждень сприятливий для генерування та втілення ідей у реальність. У понеділок ділова зустріч може бути корисною. В середині тижня буде вдалою інтелектуальна діяльність. Будуйте плани на найближче майбутнє, всі вони здійсняться. На вас чекають серйозні зміни у сімейному житті. Буде чудово, якщо ви наважитесь на романтичні побачення.

Бережіть себе від важких думок. Негативні емоції витягатимуть енергію, й у вас не вистачатиме сил на виконання найпростіших завдань. Влаштуйте собі маленькі свята. Радуйте себе тим, що ви любите.

Кохана людина може зважитися на важливий крок. Вона готова зробити пропозицію, якщо не руки і серця, то спільного життя.

Якщо ви трохи подумаєте, то вас відвідає ідея, за допомогою якої можна розбагатіти. У п’ятницю чекайте на фінансові надходження.

Стрілець

Мінімальні зусилля даватимуть максимум результату. Якщо в середу швидкість реалізації ваших планів буде близька до надзвукової, то вже до вихідних вона різко впаде. Зате ви уникнете перевантажень. У суботу справа вимагатиме азарту.

Їжте якомога менше солодкого. Цукор негативно позначиться на стані ваших зубів і шкіри. Якщо не можете прожити без цукерки або шоколадки – дозвольте її собі вранці. Зробіть вибір на користь кураги та інших сухофруктів.

У вівторок не звертайте уваги на різкі висловлювання коханої людини. Спроба дослухатись до її слів, швидше за все, ні до чого, крім сварки, не приведе.

Можливе поліпшення фінансового становища. Будуть вдалими ділові переговори. У четвер можливі перспективні пропозиції. З’явиться можливість знайти нове джерело доходів. Виявляючи ініціативу, ви досягнете успіху в бізнесі й залучите надійних партнерів.

Козеріг

Раціональність і вміння збалансовувати емоції дозволять розкрити потенціал. Надійде багато цікавих ділових пропозицій, тільки не поспішайте з прийняттям рішень. У спілкуванні з діловими партнерами стежте за своїми висловлюваннями. Почувши критику, зробіть правильні висновки. У вихідні ви ризикуєте стати жертвою маніпуляцій.

Ви можете ризикнути, якщо вам давно хотілося спробувати щось потенційно небезпечне – з дотриманням запобіжних заходів. Можна збільшувати фізичне навантаження – якщо тренер або ви вважаєте, що ви до цього готові.

Тиждень обіцяє принести велику кількість розваг і романтичних переживань. Не забувайте про роботу й домашні справи.

Ви сміливо можете вирушати за необхідними покупками. Середа принесе фінансові надходження. В суботу ви будете схильні до тринькання. У вівторок не проґавте важливу інформацію.

Водолій

Наберіться сил у середу, а з четверга може початися стрімкий зліт активності. Справи на роботі обіцяють складатися досить успішно, особливо в питаннях кар’єри, можливо, ви отримаєте вигідну пропозицію. Згадайте про старих друзів, не забудьте запросити їх у гості.

Підвищення голосу може привести до того, що ви надірвете зв’язки. Уникайте вокальних вправ, виступів перед публікою. Якщо ж вони необхідні – обов’язково використовуйте мікрофон. Вчіться правильно дихати, робіть дихальну гімнастику.

Імовірне як завершення стосунків, так і їхній початок. Зараз ви здатні закохатися без пам’яті. Будуть зустрічі й прощання, щось зникне, не шкодуйте про це.

П’ятниця – хороший день, щоб закрити старі борги. Досягнуті у цей день результати дозволять піднятися кар’єрними сходами. У вівторок ймовірні надходження, які стабілізують фінансове становище.

Риби

На початку тижня вас можуть відвідати реформаторські ідеї, які потім стануть у нагоді. У середу влаштуйте невеликий перепочинок. Бігати, намагаючись все встигнути, не варто, інакше на вихідних ви падатимете від втоми.

Відчуваючи сильні емоції, ви можете спровокувати головний біль або безсоння. Підвищується ймовірність травм через необережність. Не сідайте за кермо автомобіля, на якийсь час утримайтеся від занять екстремальними видами спорту.

Ви зараз – дуже привабливі, легко крутите голову протилежній статі. Намагайтеся не заплутатися в об’єктах обожнювання, а то ризикуєте потрапити у делікатну ситуацію.

У другій половині тижня ваші справи можуть піти вгору. Можливе отримання премій та інших заохочень. У вихідні додаткових витрат вимагатимуть діти. У неділю будуть вдалими покупки.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers