rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Губернатор Техасу звинувачує Байдена у збільшенні кількості непов-нолітніх мігрантів на кордоні

Губернатор Техасу Грег Ебботт під час виступу в Далласі говорив про зростаючий потік мігрантів на кордоні США з Мексикою. Губернатор прямо звинуватив політику відкритих кордонів президента Джо Байдена у створенні гуманітарної кризи.

Губернатор Ебботт виступив із промовою в готелі, розташованому через дорогу від конференц-центру Kay Bailey Hutchison у Далласі, де FEMA розмістило близько 3000 хлопчиків-підлітків віком від 15 до 17 років. Breitbart Texas повідомив, що підлітки залишатимуться у конференц-центрі до 90 днів.

«Ці об’єкти є прямим результатом безрозсудної політики відкритих кордонів президента Байдена, що спричинила різке збільшення кількості мігрантів, які перетинають кордон. Адміністрація ще не дала відповідей, яких заслуговують мешканці Техасу», – заявив Ебботт.

«Служба охорони здоров’я і соціальних служб відкриє центр, аби зняти частину навантаження з прикордонного патруля, який не повинен затримувати дітей на термін більше ніж на три дні, але був змушений робити це набагато довше. Щонайменше 3000 дітей перебували під вартою довше, ніж 72 години», – додав він.

Адміністрація Байдена стверджує, що відправляє дорослих і повні сім’ї назад через наказ Центру з контролю і профілактики захворювань (CDC) щодо ситуації з коронавірусом, але при цьому дозволяє в’їзд у країну дітям, в основному це – підлітки старшого віку.

У звіті філії Austin NBC йдеться: За словами Ебботта, адміністрація Байдена повинна надати інформацію про те, звідки прибули ці мігранти, і графік того, як довго вони пробудуть у Техасі/США.

Губернатор сказав, що на даний момент у цьому році було затримано 11 тис. неповнолітніх, які перетнули кордон із Техасом, що, за його словами, на 60% більше, ніж у січні, коли країною ще керувала адміністрація Трампа.

«Тільки у понеділок прикордонний патруль прийняв близько 280 дітей-мігрантів у секторі долини Ріо-Гранде. Америці потрібно знати, як ці діти перетинають кордон і хто їм у цьому допомагає», – пояснив губернатор Техасу.

Ебботт додав, що він попросив адміністрацію Байдена дозволити чиновникам Техасу брати свідчення у неповнолітніх, які утримуються на об’єкті. Губернатор також заявив, що розширює програму операції «Лонстар» із боротьби з торгівлею людьми.

Ебботт висловив стурбованість тим, що люди, які в’їжджають у країну, можуть бути хворими, зокрема, на коронавірус.

«Вони проходять тестування на COVID? І якщо так, то як адміністрація чинить із тими, у кого позитивний результат тесту?» – запитав Ебботт.

«Техас готовий допомогти. Але це – відповідальність адміністрації Байдена... Саме адміністрація Байдена чітко дала зрозуміти, що якщо це – дитина без супроводу, то їй буде дозволено в’їхати у Сполучені Штати», – зазначив губернатор.

Автор: Penny Starr, Breitbart

Джерело: Breitbart
(https://www.breitbart.com/border/2021/03/17/texas-governor-blames-biden-for-surge-of-migrant-minors-at-border-seeks-access-to-detainees/)

На ковід дедалі частіше хворіє чиказька молодь

Вакцинування від ковіду в Чикаго: стартував етап 1С

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers