rss
04/30/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ Сміливість – це брак уяви...

Цей «уламок» здорового глузду перейшов до мене у спадок від мого діда. Мій дідусь був дуже стареньким, і тому я його в свої 10 (!) років серйозно не сприймав і згаданий вираз вживав тільки для гарного слівця.

Минуло багато років, перш ніж я доріс до сенсу, закладеного у цій дідовій приказці.

Дійсно, яким треба бути сміливим, аби, «не знаючи броду, лізти у воду».

Так от, якщо ми говоримо про подібну «сміливість» самотньої людини, то її ризики стосуються лише самого сміливця і можуть оцінюватися як нерозсудливість, тобто як щось, зроблене «без розуму».

Якщо ж така сміливість стосується людини сімейної, то це вже називається – безвідповідальність. Оскільки за її безвідповідальність будуть розплачуватися її рідні – старі й малі.

Щоб цей розлогий вступ не було сприйнято як заклик «залягти, окопатися і нічого не робити», уточнюю. Йдеться саме про зворотне. Це – нагадування, що треба бути дуже сміливим, аби закопати голову в пісок і нічого не робити тоді, коли робити ТРЕБА.

«Сміливість №1» – відсутність у сім’ї на кожного з годувальників страхового полісу: Life Insurance за $500,000 і не менше, ніж на 20 років.

 Title

Цей продукт кожному по кишені, бо коштує всього $20 - $30 на місяць, хоча вартість залежить і від віку, і від стану здоров’я. І цей страховий поліс у 10 разів дешевший за страхування машини, хоча впевнений, що своє життя і добробут близьких ви оцінюєте все ж трохи вище.

Наявність цього продукту ставить життя вашої родини на «анкерний хід», коли втрата доходу сім’ї у зв’язку зі смертю одного із годувальників не призведе до фінансового колапсу, який відкине якість життя сім’ї на 10-20 років назад.

Цей страховий поліс купується безпосередньо в Інтернеті – наберіть запит: Cheapest 20 Year Term Life Insurance with Death benefits $ 500,000. У відповідь Ви отримаєте безліч компаній, готових із вами працювати. Вибір компанії – не принциповий, оскільки бенефіти до $500,000 страхуються державою.

«Сміливість №2» – відсутність бюджету та плану на майбутнє. Ми знаємо, що наявність плану не гарантує перемогу, а от відсутність плану – гарантує поразку. Інакше кажучи, не будьте тим сміливцем, який «...лізе у воду...» з відомим продовженням і фіналом.

Я допускаю, що у багатьох немає досвіду планування, а багато хто виправдовує відсутність бюджету та плану тим, що їхня відсутність не призвела ні до чого катастрофічного... Але майте на увазі, що, не плануючи поліпшення свого життя, ви залишаєте за бортом безліч можливостей, які не дісталися ні вам, ні вашим близьким.

Планування і бюджет – це те, з чим я живу й працюю все своє життя, і готовий мої знання й досвід надати у ваше розпорядження.

«Сміливість №3» – це знайома до болю відсутність резервів. Про аварійний фонд ми говоримо постійно. Питання лише в одному – чи зрушився цей віз із місця у вашому конкретному випадку? Якщо – ТАК, то покращимо цей процес. Якщо НІ, ніколи не пізно розпочати. Будь-яка відповідь на це питання: і ТАК, і НІ – позитивна, адже свідчить про те, що ви цією проблемою зайнялися.

Телефонуйте, пишіть:
847-520-7030
e-mail: [email protected]

www.drfgroup.net

Йосип,

Клуб Здорового Глузду

Хто стукає у двері до мене з чимось Здоровим на думці?

Про Товариство «Анонімні Алкоголіки»(АА)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers