rss
04/18/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Інакомислення на кампусі

Університет Дюка, головний коледж Північної Кароліни та 20-й – у загальносвітовому рейтингу Time, опинився у центрі дуже показового скандалу.

У період святкування «місяця чорношкірої історії» там поставили великий стенд, де, зокрема, опинилася фотографія Джорджа Флойда.

А якось вночі якийсь сміливець-дисидент прикріпив до фотографії Флойда роздруківку звіту про причини його смерті. Навколо публікації цього звіту все літо 2020 тривали запеклі баталії.

Нагадаю коротко суть справи. Вже через кілька днів після загибелі Флойда прокуратура Міннеаполіса мала на руках звіт токсикологів. Там чорним по білому йшлося: Флойд помер від передозування гримучою сумішшю фентанілу, метамфетаміну та каннабіноїду.

Але генпрокурор Міннесоти, ультралівий політикан Кейт Еллісон, не міг допустити публікації звіту, який би зруйнував гарний міф BLM про трагічну смерть Флойда від рук поліції. Особливо в той самий момент, коли Флойда урочисто ховали у золотій труні.

Тому прокурори просто засекретили звіт із токсикології. Його подробиці були тихо розголошені лише 25 серпня. До цього моменту хвиля протестів вже спала, тисячі закладів на території усієї Америки було розграбовано та спалено, а 30 осіб загинули.

Ліберальна «тусівочка» у США старанно ігнорувала цей звіт. Сам він тепер, мабуть, визнається як вияв «hate speech» – «риторика ненависті». У будь-якому разі керівництво Університету Дюка організувало ціле розслідування обставин його появи на стенді BLM.

Мовляв, таке обурливе інакомислення, коли предмети самвидаву з’являються на помітному місці, має бути покарано за всією суворістю статуту. На фоні кризи вищої освіти у США подібні історії лише посилять відтік студентів із притулку ліберальної професури.

Джерело: «Політика в Америці»
(https://www.facebook.com/usapoliticsonline)

На ковід дедалі частіше хворіє чиказька молодь

Вакцинування від ковіду в Чикаго: стартував етап 1С

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers