rss
04/18/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Мер Нью-Йорка планує перетворити Нью-Йорк на Таїланд

За повідомленням Fox News, мер Нью-Йорка Білл де Блазіо закрив сотні справ про переслідування повій і запропонував судам концентруватися на сутенерах. Це інтерпретується як крок до відновлення дозволу на пpocтитуцію у Нью-Йорку та відновлення ceкcyaльнoго життя на Манхеттені, яким воно було півстоліття тому, коли словосполучення «42 вулиця» було в Америці символічною назвою.

Осмислення того, що відбувається, очевидне. І до пандемії, й особливо під час неї мер концентрувався на користі для меншин і тільки для них.

Поселивши у зоряні готелі Манхеттена бездомних і не даючи поліції вказівок зупинити розграбування фешенебельних магазинів під гаслами ВLМ, гордий цими досягненнями мер раптом виявив:

  • масовий відтік із міста заможних та освічених громадян;
  • неможливість відновлення багатомільйонного туризму та привабливості театрів Бродвею;
  • безпрецедентне падіння міського бюджету, поповнюють який не ті, котрі живуть на соціальну допомогу, а зовсім інші люди.

З оркестру Метрополітен Опери, який збирали десятиліття, пішла половина музикантів. Про те, що відбувається з великим хором театру, не повідомляється.

Всі, хто має кошти на купівлю будинків де завгодно, крім Нью-Йорка, активно роблять це.

Як генеральний план відновлення зруйнованого епідемією міста мер Білл де Блазіо вибрав спробу перетворення знедоленої столиці світу XX століття на конкурента Таїланду. Оскільки ні в чому, крім інтересів меншин та обмеження швидкості у місті 25 милями на годину (немов на похоронній процесії), він не розуміється. А що ще робити, не знає.

Нове обличчя Нью-Йорка – не за горами. Воно очевидне, коли прогулюєшся Манхеттеном із закритими фешенебельними супермаркетами та безхатьками на кожному перехресті. Головними у Нью-Йорку недалекого майбутнього будуть безхатьки, меншини, наркомани, ceкcyaльно передові та повії. Від Нью-Йорка, яким його бачать і роблять його керівники, просто неможливо відвернутися або заплющити на це очі. Констатую з цікавістю.

Автор: Юрій Магаршак

Джерело: «Континент»
(https://kontinentusa.com)

На ковід дедалі частіше хворіє чиказька молодь

Вакцинування від ковіду в Чикаго: стартував етап 1С

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers