rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Скарбник округу Cook повернула чорношкірим і латино-американським власникам нерухомості $12,5 млн доларів

Скарбник округу Cook Марія Папас заявила, що її офіс розішле чеки на загальну суму $12,5 млн власникам будинків, які 11-17 березня зателефонували у рамках ініціативи «Black and Latino Houses Matter» на ABC 7 Chicago. Тоді Марія Папас у телефонному режимі поспілкувалася із мешканцями округу.

Співробітники офісу скарбника, які вільно володіли іспанською, польською, китайською та англійською мовами, допомогли власникам будинків отримати повернення коштів, подати заявки на податкові пільги та уникнути розпродажу майна під час Tax Sale через протерміновані податкові платежі.

«Усі власники нерухомості – важливі, але я запустила ініціативу «Black and Latino Houses Matter», оскільки Tax Sale непропорційно впливає на певні райони», – зауважила Папас.

John Idler, президент і генеральний директор ABC 7 Chicago, додав: «Коли скарбник Папас звернулася до нас, ми відразу зрозуміли, що це – надзвичайна можливість навчити власників будинків і допомогти їм сповна скористатися поверненням податкових коштів і пільгами. Ми раді бути частиною зусиль, завдяки яким буде повернуто мільйони доларів у кишені мешканців округу Cook».

За словами Samantha Chatman, журналіста-розслідувача із I-Team ABC 7, телефонний марафон за участю Папас під час денних і вечірніх ефірів телеканалу тривав упродовж 20 годин.

Власники нерухомості, які не встигли зателефонували під час телемарафону «Black and Latino Houses Matter», можуть відвідати cookcountytreasurer.com, аби:

  • отримати свою частину із $76 млн, які було виділено на повернення податкових коштів;
  • перевірити, чи мають вони право на отримання своєї частки із $46 млн у зв’язку з відсутністю податкових пільг;
  • переконатися, чи їхнє майно не увійшло до списку Tax Sale через не сплачений вчасно податок на нерухомість.

На ковід дедалі частіше хворіє чиказька молодь

Вакцинування від ковіду в Чикаго: стартував етап 1С

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers