rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ У Loretto Hospital – скандал із розподілом вакцини

Мер Лорі Лайтфут закликала провести незалежне розслідування розподілу вакцини від COVID-19 у Loretto Hospital.

Її заява пролунала через день після того, коли директор лікарні подав у відставку. Наразі Loretto Hospital не отримуватиме вакцини від міста.

«Вони не можуть повернутися як постачальники вакцини, поки ми не впевнимося, що всі звіти – на місці. Ви ж уже бачили деякі наслідки», – зауважила д-р Allison Arwady, очільниця департаменту охорони здоров’я Чикаго.

Генеральний директор George Miller і фінансовий директор компанії, д-р Anosh Ahmed, які потрапили у центр скандалу, вже подали у відставку. Опікунська рада Loretto Hospital заявила, що одноголосно прийняла відставку. Однак цього, як виглядає, недостатньо, аби міська влада могла заплющити очі на імовірні махінації із вакциною.

«Ревізуйте, виявляйте проблеми, а потім вирішуйте. Мене неодноразово запевняли: «Міський голово, ми це робимо». Але, очевидно, це – неправда», – каже мер Лайтфут.

Вона заявила, що розчарована інформацією, яку надали у Loretto Hospital.

Вперше про імовірні махінації із вакциною повідомили у Block Club Chicago. На адресу Ahmed та генерального директора George Miller почали сипатися звинувачення після виявлення того, що лікарня неналежним чином вакцинувала працівників у Trump Tower, у приміській церкві, членом якої є Miller, та в дорогому годинниковому магазині.

Голова ради Edward Hogan запевнив, що рада продовжуватиме розслідувати відхилення від правил, які стосуються їхньої політики вакцинування.

«Якщо наш звіт повинен розкрити додаткові дані, які б вказували на те, що наш процес (вакцинування – ред.) було скомпрометовано, це матиме додаткові наслідки для тих, хто відповідає за ці дії», – йдеться у письмовій заяві Hogan.

Член Палати представників штату La Shawn Ford минулого вівторка вийшов із ради Loretto Hospital, оскільки був розчарований тим, як було покарано керівництво лікарні.

Loretto Hospital відсторонено від постачань вакцини. Це – найсуворіше покарання, яке може накласти міська влада.

Медичний центр Rush University взяв на себе відповідальність за Loretto Hospital, аби забезпечити доступність вакцини для мешканців Austin Neighborhood у рамках ініціативи Protect Chicago Plus. Центр, зокрема, відкрив клініку в Rock School Catalyst Circle.

Іншого учасника процесу вакцинування, Innovative Express Care, місто відсторонило за привласнення 6000 доз, призначених для працівників CPS. Крім того, компанія нібито зіткнулася із проблемами через використання вакцини, що постачалася у її Downers Grove Clinic. Департамент охорони здоров’я округу DuPage заявив, що припинив постачання вакцини до цієї клініки ще 12 березня.

На ковід дедалі частіше хворіє чиказька молодь

Вакцинування від ковіду в Чикаго: стартував етап 1С

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers